Dorabiamy na opcjach binarnych. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dorabiamy na opcjach binarnych. (/Temat-Dorabiamy-na-opcjach-binarnych-147412) |
RE: Dorabiamy na opcjach binarnych. - Makabrycy - 21-05-2017 21:05 5 i 15 min gram zależy co bardziej mi pasuje czasami obserwując 15 min warto zajrzeć do 5 min żeby potwierdzić wejście. RE: Dorabiamy na opcjach binarnych. - Erdoi Money - 22-05-2017 10:28 Wejścia z 22.05.2017r.
W tamtym tygodniu miałem urlop, trafiła mi się piękna pogoda więc w czwartek pojechałem na działkę aby odpocząć od miasta i tego hałasu. Moja narzeczona wygrzewała się na słońcu z książką więc postanowiłem usiąść gdzieś koło niej w cieniu i też poczytać - ale o opcjach binarnych, wskaźnikach i innych rzeczy związanych z nimi. W sobotę próbowałem ustawić swoje wskaźniki i je połączyć aby dały jakieś dobre sygnały wejścia. Sugerując się innymi strategiami zmieniłem swoje zagrania. Poćwiczyłem na demo na bitcoinie bo on jest dostępny tylko w weekendy na iqoption. Sprawdzała się nawet z dobrą skutecznością. Analizowałem też wejścia na parach walut ale z poprzedniego tygodnia, czy generuje dobrze sygnały i czy często są one błędne. Dzisiaj idąc na żywioł, wypoczęty, po przemyśleniach związanych z inwestowaniem w opcje postanowiłem zagrać od razu na real koncie. Poprzednie zarobione $ wypłaciłem więc zacząłem znowu grać za 5$. Pierwsze zagranie jest na plus tylko zapomniałem, że obiecałem wrzucać każdy i zamknąłem ptaszkiem potwierdzenie wygranej. Zaznaczyłem wejście pionową linią. Co do opisu strategii chciałbym poświęcić jej jeszcze trochę czasu i opisać Wam ją dokładnie. Jest to połączenie dwóch strategii i jeśli warunki są spełnione w obu to wchodzę w opcje minutową. Więcej szczegółów podam w weekend- wtedy dokładnie podam kiedy wchodzę w opcje PUT a kiedy CALL, jak analizować sygnały przy tych wskaźnikach. Na razie się sprawdza z dobrą skutecznością. Podsumowanie: Opcje na plus: 7 Opcje na minus: 2 Skuteczność: 78% Stan początkowy konta dnia 22.05.2017 - 105,58$ Stan konta po wejściach z dnia 22.05.2017 - 125,58$ Zysk/Strata dnia 22.05.2017r. - +20$ Polecam rejestrować się i grać na iqoption. Nawet starajcie się próbować na koncie demo różne strategie aby potem stosować je na realnym koncie jeśli będą dla Was skuteczne.
Fakt, że nie będzie przy tym emocji związanych z ewentualną przegraną ale od czegoś trzeba zacząć! Zapraszam do rejestracji z refflinka z mojej sygnatury ( wystarczy kliknąć obrazek ) . Chętnie pomogę zacząć drogę z opcjami binarnymi, podzielę się spostrzeżeniami i swoimi zagraniami.
RE: Dorabiamy na opcjach binarnych. - Krakersik - 22-05-2017 10:39 Minutowe? Jak dla mnie to nadal loteria (jak w ruletce czarne albo czerwone). No ale jeśli będzie skuteczna RE: Dorabiamy na opcjach binarnych. - Erdoi Money - 22-05-2017 10:46 (22-05-2017 10:39)Krakersik napisał(a): Minutowe? Jak dla mnie to nadal loteria (jak w ruletce czarne albo czerwone). No ale jeśli będzie skuteczna Jestem w fazie testowania. Też byłem przeciwny minutowych opcji ale sprawdzała się i na poprzednich analizach i teraz grze na realnym koncie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Chcę poznawać jak najwięcej strategii i stosować je w zależności od warunków rynkowych. RE: Dorabiamy na opcjach binarnych. - Makabrycy - 22-05-2017 12:37 co to była za pozycja książkowa o opcjach ? jeśli można wiedzieć ? RE: Dorabiamy na opcjach binarnych. - Erdoi Money - 22-05-2017 15:56 (22-05-2017 12:37)Makabrycy napisał(a): co to była za pozycja książkowa o opcjach ? jeśli można wiedzieć ?Nie była to pozycja książkowa. Były to fora i strony internetowe. Binary24, a szczególnie korzystałem z comparic . RE: Dorabiamy na opcjach binarnych. - wsite - 22-05-2017 17:09 Najwięcej zarobiłem na opcjach długich >1h. RE: Dorabiamy na opcjach binarnych. - Makabrycy - 22-05-2017 17:22 ok. dziękuje za info. RE: Dorabiamy na opcjach binarnych. - Mariuszeek - 22-05-2017 17:33 Heh nie było mnie trochę na forum nawet nie widziałem tego dziennika wcześniej, powodzenia RE: Dorabiamy na opcjach binarnych. - Erdoi Money - 22-05-2017 17:41 (22-05-2017 17:09)wsite napisał(a): Najwięcej zarobiłem na opcjach długich >1h. Też planuję później takie opcje. Chciałbym operować wieloma strategiami. Przyda mi się to aby dorabiać skuteczniej i później w próbie swoich możliwości na forex |