Pomoc przy reklamie w social mediach! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Social Media (/Forum-Social-Media-356) +--- Wątek: Pomoc przy reklamie w social mediach! (/Temat-Pomoc-przy-reklamie-w-social-mediach-146615) |
RE: Pomoc przy reklamie w social mediach! - piotrgk4 - 05-02-2018 20:16 @[kusas] Chodziło mi o stawkę za cel reklamy (wyświetlenia,aktywność,polubienia czy co tam sobie wybrałeś) Jeżeli stawkę masz automatyczną narzucaną według facebooka to poczekaj jeszcze trochę czasu RE: Pomoc przy reklamie w social mediach! - kusas - 05-02-2018 21:34 @[piotrgk4] ja promuje poprzez przycisk promuj post tam tylko budżet i grupę odbiorców można ustawić RE: Pomoc przy reklamie w social mediach! - piotrgk4 - 05-02-2018 21:36 @[kusas] W takim przypadku czekaj nic więcej nie zrobisz Możliwe że grupa odbiorcza za mała. PS. Nie promuj postów w ten sposób bo dajesz się jawnie okradać facebookowi Używaj menadżera reklam oraz nie używaj automatycznych stawek RE: Pomoc przy reklamie w social mediach! - kusas - 05-02-2018 21:39 (05-02-2018 21:36)piotrgk4 napisał(a): @[kusas]moja grupa to 2mln osób nie wiedziałem ze posty można inaczej promowac myślałem ze ten cały panel tylko jest od promowania stron //Edit Skonfigurowałem reklamę przez ten panel, zdam relacje rano czy poszlo |