Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! (/Temat-TheAdsTeam-Academy-Szkolenia-i-matryce-zarobkowe-144018)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - migbor - 08-03-2017 11:42

kilka osób mi się zarejestrowała, a nie widziałem ich od razu wśród moich poleconych. Jednak po tej przerwie o północy wszystko było ok i dzisiaj, pojawili się, wraz z prowizjąSmile.
Czyli faktycznie w czasie przestoju aktualizują Wink

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - kleopatra69 - 08-03-2017 14:52

u mnie stanęło coś i nić

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 08-03-2017 18:53

nie promujesz lub mogłaś utknąć w nieaktywnej części matrycy (czyli tam gdzie upline tez nie promuje) ale chyba w naszej strukturze nie jesteś kleopatra69 ?

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - migbor - 09-03-2017 09:23

u mnie wszystko ok, od wczoraj 9 spadów i 3 nowych
czyli moja część fajnie chodzi Wink

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 09-03-2017 16:05

Sytuacja po jednym dniu u mnie :

[Obrazek: 116nxtu.jpg]

Jest różnica ? Smile a niektórzy nadal się przyglądają zamiast działać

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - kleopatra69 - 09-03-2017 16:40

Głupio piszesz teraz promuję i to dużo i o dziwo wiesz ilu mam refów ?ani jednego bo ludzie dostają się pocztą pantoflowa ,ale tylko tacy którzy są już w tym temacie bo nowi niewiedzą o co chodzi i nie chcą wiedzieć a nikogo na siłe nie przekonasz .Kolejna grupa która tylko dołącza jest z tematów na forach czyli dla większości niedostępna bo zajęte tematy 2 nie można zrobić tyle ode mnie ;-)

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 09-03-2017 17:56

(09-03-2017 16:40)kleopatra69 napisał(a):  nowi niewiedzą o co chodzi i nie chcą wiedzieć a nikogo na siłe nie przekonasz

Głupio to raczej ty robisz - po pierwsze skupiasz się tylko na negatywnych rzeczach zamiast dostrzegać pozytywy, po drugie do promocji i polecania innym Akademii nie służą tylko fora internetowe , po trzecie jak nowi mają wiedzieć o co chodzi jak im nawet tego nie próbujesz wytłumaczyć, po czwarte docierasz do nie odpowiednich osób przypuszczam, więc jasne że takich osób na siłę nie przekonasz Smile
I nie odbieraj tego jako jakiś atak na swoją osobę bo takiego celu nie miałem pisząc to Smile

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - kleopatra69 - 09-03-2017 19:29

spokojnie nic nie odbieram wiem że fora nie tylko , ale jak już stronki służące do reklamowania nie werbują i to za kaskę to tylko mnie utwierdza w tym . I komuś kto nie wie o co chodzi nie będę tłumaczyła godzinami po to żeby na końcu usłyszeć że nie chce .Należy szukać tylko w tych osobach które chcą tak zarabiać i wiedzą chodz troszkę na ten temat .Jeżeli nie fora nie poczta pantoflowa i nie programy stronki reklamowe to jak zdobywać refów ?uświadom mnie zatem i naucz

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 09-03-2017 22:20

(09-03-2017 19:29)kleopatra69 napisał(a):  ale jak już stronki służące do reklamowania nie werbują i to za kaskę to tylko mnie utwierdza w tym . I komuś kto nie wie o co chodzi nie będę tłumaczyła godzinami po to żeby na końcu usłyszeć że nie chce .Należy szukać tylko w tych osobach które chcą tak zarabiać i wiedzą chodz troszkę na ten temat .Jeżeli nie fora nie poczta pantoflowa i nie programy stronki reklamowe to jak zdobywać refów ?uświadom mnie zatem i naucz

No i sama sobie odpowiedziałas - jeśli nie chce ci się tłumaczyć nowym osobom o co chodzi , na czym skorzystać mogą w Akademii i jak mogą zarobić no to nie dziwie się że masz słabe rezultaty. Stronki reklamowe to ma każdy kto sie zarejestruje i spamowanie czymś takim także nie przyniesie ci dużych rezultatów.
Jest jeszcze coś takiego jak kontakty z innych biznesów, budowanie własnego wizerunku i zaufania czy to na forach internetowych czy w social media typu nawet własna tablica na FB, no ale na to potrzeba czasu i to przychodzi z czasem.
Na ten temat można by było pisać bardzo dużo ale tutaj stanowi to off top i trzymajmy się tematu jakim jest Akademia TAT i życzę powodzenia w zarabianiu on-line a przede wszystkim wytrwałości Smile

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 13-03-2017 01:56

Wazny update:
Firna Stara się jak najszybciej weryfikować konta ale czasem zajmuje to nawet do 24h ze względu na czas trwania płatności bitcoin.
Firma prosi nie kontaktować się z supportem dopóki nie minie 24-48h. Link weryfikacyjny przyjdzie po tym jak otrzymamy płatność.
Wszystkie produkty będą dostępne od dzisiaj czyli poniedziałku 13go marca. Webinary na żywo i sesje z pro marketerami zaczną się w trzecim tygodniu marca.
Minimalna kwota do wypłaty to 10$, nie ma górnego limitu.
Można używać swojego balansu konta do opłacenia konta nowym użytkownikom.
50% prowizji leci na automatyczny upgrade jeśli nie masz 4tego poziomu matrycy.
Wypłaty realizowane są w poniedziałki. Można zlecić kiedy sie chce ale zostanie zrealizowana w najbliższy poniedziałek.
1 wypłata na tydzień
Wypłaty będą włączone od 15 marca.
Nie ważne z jakiego procesora się opłacało matryce można równie dobrze wypłacić na inny.
Nie ma możliwości zmiany sponsora.
Można tworzyć multi konta na jedne dane.