SEO - Od zera do milionera! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SEO - Od zera do milionera! (/Temat-SEO-Od-zera-do-milionera-143616) |
RE: Strony WWW + Treepay - GelO - 27-02-2017 20:57 @[Zarobiony_Koles] ja od 2-3 dni też notuję spadki- nie jakieś rażące, ale jednak... Grunt to się nie poddawać, spróbuj troszkę urozmaicić może profil linków... Z doświadczenia wiem, że wytrwałość popłaca- 2 pozycje w dół, 5 do przodu także nie poddawaj się i do roboty! RE: Strony WWW + Treepay - Zarobiony_Koles - 28-02-2017 22:35 (27-02-2017 20:57)GelO napisał(a): @[Zarobiony_Koles] ja od 2-3 dni też notuję spadki- nie jakieś rażące, ale jednak... Grunt to się nie poddawać, spróbuj troszkę urozmaicić może profil linków... Z doświadczenia wiem, że wytrwałość popłaca- 2 pozycje w dół, 5 do przodu także nie poddawaj się i do roboty! Robić robię, aktualnie przygotowuję drugi projekt tak jak mi pozwoli czas. Wczoraj, czyli poniedziałek odpadł, złapało mnie jakieś zatrucie żołądka i nie za ciekawie się czułem. Dzięki jeszcze raz za miłe słowa! Dzień 16
28.02.2017
Przygotowuje kolejne nisze. Zostanie nagrać filmik i opisać na bloga.
RE: Strony WWW + Treepay - ELdollaro - 01-03-2017 11:52 Nie zapomnij, że vasaki w swoim dzienniku pozycjonował frazę można powiedzieć bez konkurencji a na takie za dużo linków nie potrzeba. Szkoda, że nie prowadzi już drugiego dziennika gdzie miał pozycjonować frazę z dużą konkurencją. RE: Strony WWW + Treepay - churel - 01-03-2017 20:35 Rozkład anchorów jest potrzebny, zapożyczę trochę od xann-a listę poza brandem i EM warto jest używać dodatkowych anchorów typu : Kod: ciąg dalszy źródło : http://seoparty.net/prawidlowy-profilu-linkow-przychodzacych/ Jeżeli będziesz katował EM to ci polecą nawet poza top 100 SWL nie polecam bo są za drogie chociaż stałe działają dosyć dobrze Poniżej Strona robiona SWL-em stałym z tego co widzę Kod: http://fifa16download.pl/ RE: Strony WWW + Treepay - Zarobiony_Koles - 02-03-2017 05:58 (01-03-2017 11:52)ELdollaro napisał(a): Nie zapomnij, że vasaki w swoim dzienniku pozycjonował frazę można powiedzieć bez konkurencji a na takie za dużo linków nie potrzeba. Szkoda, że nie prowadzi już drugiego dziennika gdzie miał pozycjonować frazę z dużą konkurencją. Pierwsza mój projekt też ma małą konkurencję, nawet jej brak jeżeli chodzi o rynek polski. (01-03-2017 20:35)churel napisał(a): Rozkład anchorów jest potrzebny, zapożyczę trochę od xann-a listę poza brandem i EM warto jest używać dodatkowych anchorów typu : Dzięki, jak się trochę ogarnę to wezmę się za to. Dzień 17
1.03.2017
Porwałem się naprawdę na głęboką wodę. Patrzę na stronki konkurencji, ich strona budowana o materiał jest miesiącami. A ja to chciałem zrobić w parę dni? To nie jest takie proste, na każdą niszę muszę zebrać odpowiedni materiał, potem napisać parę artykułów, tak aby każdy był inny i mimo wszystko zachęcający dla użytkownika, a do tego przygotowanie grafiki pod każdą z nich, nagranie filmu i danie mu odpowiednich wartości. Jak ja poświęcam 2h dziennie to jest to stanowczo za mało, cel 150 zł w 60 dni, a już mamy ćwiartkę. A coś czuję, że jeszcze naprawdę długo mi zejdzie nad stronką "b" zanim zacznie ona normalnie wyglądać, wtedy będę mógł się skupić na Youtube i ruchu z niego, ruch mi ułatwi wybicie się w google co już na samą myśl lepiej mi się podoba.
Myślę aby zawiesić dziennik, do momentu zanim nie ogarnę w pełni drugą stronę? Mam w tym temacie trochę konkurencji, więc się do każdej rzeczy przykładam w 100% na maksa, aby wyglądało bardziej profesjonalnie od konkurencji, ale to schodzi. Co zrobiłem? - Przyggotowywanie kolejnych nisz.. RE: Strony WWW + Treepay - Zarobiony_Koles - 06-03-2017 17:49 U mnie aktualnie trwa zima, ogarnąłem sie z innymi projektami(nie dotyczącymi dziennika) i właśnei biorę się nagrywanie filmików a jak dobrze pojdzei dodanie psotow na stronke. RE: Strony WWW + Treepay - Zarobiony_Koles - 08-03-2017 19:42 Aktualnie ból głowy i temperatura mi szkoczyła. Nie jest dobrze, jutro opisze dwa poprzedni dni i szukam kogos kto mi posty na stronke bedzie pisal. RE: Strony WWW + Treepay - konrad123456789 - 08-03-2017 19:56 Powodzenia Michu. Załącze tutaj txt motywacyjny z fajnej nutki Cytat:Nie ma tego złego, co by nie wyszło na dobre - taki progress, że chylą mi czoła i... tu RE: Strony WWW + Treepay - Zarobiony_Koles - 08-03-2017 20:02 (08-03-2017 19:56)konrad123456789 napisał(a): Powodzenia Michu. Wlasnie sie ogarnolem i ide spac. trzesie mnie mega, oby jutro było dobrze. Ponawiam jeszcze raz, szukam osoby do pisania postow, post 300-400 słów. RE: Strony WWW + Treepay - rousen - 08-03-2017 21:01 Zarobiony, mogę polecić Ci stronę goodcontent.pl bardzo szybko realizują teksty |