![]() |
Poradnik Skrypt do freebitco.in - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Skrypt do freebitco.in (/Temat-Skrypt-do-freebitco-in-142700) |
RE: Skrypt do freebitco.in - Strator - 26-01-2018 18:45 Skrypt działa elegancko, powiedzcie tylko czy wypłaci mi środki do portfela na bitbayu czy muszę mieć jakiś portfel online czy jak to działa? RE: Skrypt do freebitco.in - jejkop - 27-01-2018 16:26 Fajnie, że skrypt działa. Ja przelewem na Binance bez problemu więc i na Bitbay nie powinno być problemów. RE: Skrypt do freebitco.in - Tomek5x - 28-01-2018 22:04 Problem rozwiązany. Tak to jest jak się nie umie czytać ze zrozumieniem ![]() RE: Skrypt do freebitco.in - rettush94 - 20-02-2018 19:39 Witam. Skrypt śmiga bardzo dobrze. Policzyłem zysk przy 20 rollach na dobę. Na bieżąco oczywiście zakup Bonus RP i Bonus BTC. Policzyłem wszystko i teoretycznie po 4 tygodniach zbierania przez skrypt wychodzi mi 33 tys. satoshi... Czy ktoś to liczył i wychodzą podobne wyniki ? Brałem pod uwagę oczywiście bonus BTC 100% oraz kiedy tylko jest to możliwe - 500%. Przy obecnym kursie BTC (39311 PLN) zysk po 4 tygodniach wynosi... 13,23 zł. Ktoś wspominał tu o VPS w cenie dolara... Profit po odjęciu VPS'a, każdy może sam policzyć.... Czy ja coś źle liczę ? ![]() RE: Skrypt do freebitco.in - dzemba - 22-02-2018 02:51 Dobrze liczysz, by się opłacało trzeba na raz z 200-300 "pozycji" obsługiwać. RE: Skrypt do freebitco.in - rettush94 - 22-02-2018 11:16 (22-02-2018 02:51)dzemba napisał(a): Dobrze liczysz, by się opłacało trzeba na raz z 200-300 "pozycji" obsługiwać. I teraz policzyć ile trzeba by spędzić czasu na 2captcha żeby obsłużyło te 200-300 pozycji ![]() RE: Skrypt do freebitco.in - arielbtc90 - 22-02-2018 22:53 hmmm a może coś by takiego dla freedoge ogarnąć? RE: Skrypt do freebitco.in - korlim - 24-02-2018 11:11 albo bota do moonbit,dog,cash itp też by było świetnie ale nigdzie nie moge znaleźć ciekawych działających botów RE: Skrypt do freebitco.in - Bebe58 - 25-02-2018 16:51 Witam jest mozliwość zrobienia skryptu w pliku wykonawczym exe na komputer dla strony freebitco.in freebitco.in email hasło click roll wyloguj 1000konto i 50k rocznie jest skrypt pisze i działa w przegladarce jak zrobie go w exe nie działa RE: Skrypt do freebitco.in - jejkop - 04-03-2018 00:46 Jeżeli jest ktoś chętny do przetestowania to zapraszam do kontaktu. Dla pierwszych osób dodam dostęp do bazy i wyślę apkę. Trochę czasu na ogarnięcie pomysłu potrzebowałem ale mam coś ciekawego ![]() Właśnie kończę pisać aplikację dla freebitco.in, która będzie automatycznie roll'owała i włączała bonusy (każdy ustawia pod swoje potrzeby). Krótko o możliwościach: - Logowanie z uwzględnieniem 2FA Code - Miejsce na podanie 2Captcha APIKEY - Możliwość wybrania rodzajów bonusów do auto uruchamiania - Wyświetlany jest aktualny stan punktów i konta w BTC - Możliwość rozpoczęcia i zatrzymania w dowolnym momencie - Z chwila zamknięcia aplikacja wylogowuje nas (nie trzyma sesji) - Można zminimalizować do ikonki przy zegarze - Wyświetlane są powiadomienia o udanym roll'u - Wbudowana przeglądarka do przeglądania strony freebitco.in Zbieram jeszcze pomysły co można dodatkowego wstawić do apki. Może jakieś pomysły? Poniżej screen interfejsu. Pięknie nie jest ale skutecznie ![]() ![]() Apka ma też ograniczenie. Nie działa jeżeli nie dodam użytkownika do bazy userów. |