Poradnik Skrypt do freebitco.in - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Skrypt do freebitco.in (/Temat-Skrypt-do-freebitco-in-142700) |
RE: Skrypt do freebitco.in - Strator - 26-01-2018 18:45 Skrypt działa elegancko, powiedzcie tylko czy wypłaci mi środki do portfela na bitbayu czy muszę mieć jakiś portfel online czy jak to działa? RE: Skrypt do freebitco.in - jejkop - 27-01-2018 16:26 Fajnie, że skrypt działa. Ja przelewem na Binance bez problemu więc i na Bitbay nie powinno być problemów. RE: Skrypt do freebitco.in - Tomek5x - 28-01-2018 22:04 Problem rozwiązany. Tak to jest jak się nie umie czytać ze zrozumieniem RE: Skrypt do freebitco.in - rettush94 - 20-02-2018 19:39 Witam. Skrypt śmiga bardzo dobrze. Policzyłem zysk przy 20 rollach na dobę. Na bieżąco oczywiście zakup Bonus RP i Bonus BTC. Policzyłem wszystko i teoretycznie po 4 tygodniach zbierania przez skrypt wychodzi mi 33 tys. satoshi... Czy ktoś to liczył i wychodzą podobne wyniki ? Brałem pod uwagę oczywiście bonus BTC 100% oraz kiedy tylko jest to możliwe - 500%. Przy obecnym kursie BTC (39311 PLN) zysk po 4 tygodniach wynosi... 13,23 zł. Ktoś wspominał tu o VPS w cenie dolara... Profit po odjęciu VPS'a, każdy może sam policzyć.... Czy ja coś źle liczę ? RE: Skrypt do freebitco.in - dzemba - 22-02-2018 02:51 Dobrze liczysz, by się opłacało trzeba na raz z 200-300 "pozycji" obsługiwać. RE: Skrypt do freebitco.in - rettush94 - 22-02-2018 11:16 (22-02-2018 02:51)dzemba napisał(a): Dobrze liczysz, by się opłacało trzeba na raz z 200-300 "pozycji" obsługiwać. I teraz policzyć ile trzeba by spędzić czasu na 2captcha żeby obsłużyło te 200-300 pozycji RE: Skrypt do freebitco.in - arielbtc90 - 22-02-2018 22:53 hmmm a może coś by takiego dla freedoge ogarnąć? RE: Skrypt do freebitco.in - korlim - 24-02-2018 11:11 albo bota do moonbit,dog,cash itp też by było świetnie ale nigdzie nie moge znaleźć ciekawych działających botów RE: Skrypt do freebitco.in - Bebe58 - 25-02-2018 16:51 Witam jest mozliwość zrobienia skryptu w pliku wykonawczym exe na komputer dla strony freebitco.in freebitco.in email hasło click roll wyloguj 1000konto i 50k rocznie jest skrypt pisze i działa w przegladarce jak zrobie go w exe nie działa RE: Skrypt do freebitco.in - jejkop - 04-03-2018 00:46 Jeżeli jest ktoś chętny do przetestowania to zapraszam do kontaktu. Dla pierwszych osób dodam dostęp do bazy i wyślę apkę. Trochę czasu na ogarnięcie pomysłu potrzebowałem ale mam coś ciekawego Właśnie kończę pisać aplikację dla freebitco.in, która będzie automatycznie roll'owała i włączała bonusy (każdy ustawia pod swoje potrzeby). Krótko o możliwościach: - Logowanie z uwzględnieniem 2FA Code - Miejsce na podanie 2Captcha APIKEY - Możliwość wybrania rodzajów bonusów do auto uruchamiania - Wyświetlany jest aktualny stan punktów i konta w BTC - Możliwość rozpoczęcia i zatrzymania w dowolnym momencie - Z chwila zamknięcia aplikacja wylogowuje nas (nie trzyma sesji) - Można zminimalizować do ikonki przy zegarze - Wyświetlane są powiadomienia o udanym roll'u - Wbudowana przeglądarka do przeglądania strony freebitco.in Zbieram jeszcze pomysły co można dodatkowego wstawić do apki. Może jakieś pomysły? Poniżej screen interfejsu. Pięknie nie jest ale skutecznie Apka ma też ograniczenie. Nie działa jeżeli nie dodam użytkownika do bazy userów. |