Typy Lester - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typy Lester (/Temat-Typy-Lester-142174) |
RE: Typy Lester - Lester - 03-01-2017 11:19 Mogę lądować gdzie tylko chcecie, mało mnie to interesuję bo ja nic na tym nie tracę. Grupa rusza dziś o godzinie 16. A dodam jeszcze że nie rozumiem dlaczego większość osób ktore chciały dołączyć do grupy tak się spina a do tej pory nie dostarczyły loginów z komunikatora. Pozdrawiam. RE: Typy Lester - Aleksy Zieliński - 03-01-2017 11:28 Może dlatego, że nie odpisujesz na najprostsze wiadomości typu? " Okej pieniążki opłaciłem za miesiąc dostępu do typów... Na skrilla poszło 50 pln, powinieneś już mieć." - "Halo. I jak tam?" No ale dobra, czekam na dalszy rozwój sprawy, ewentualnie faktycznie informacje na temat grupy. Ps: Oj uwierz, że tracisz Edit: Login został wysłany. RE: Typy Lester - Mea - 03-01-2017 11:51 Jak grupa ruszy będziesz tutaj też coś dodawał? RE: Typy Lester - yazir - 03-01-2017 12:09 @[Lester] oraz reszta misiaczków, kiedy nauczycie się że nie będzie miejsca na handel typami na forum, również w takiej formie "dostępu do uber grupy" Malutki apel do was, przestańcie dawać się ruchać na hajs, bo widzę że nonstop te same osoby wpłacają $ na dostęp do typów dla gości którzy są miesiąc na forum. W dziale na samej górze macie przypięty wątek "Zakaz sprzedaży typów bukmacherskich!", a mimowszystko zamiast zgłosić takiego to wolicie wpłacić i naiwnie liczyć że hajs będzie się zgadzał. Gość nawet na typach was rucha które wrzuca na forum. (01-01-2017 20:20)Lester napisał(a): Czy wy serio udajecie czy chcecie się dawać ruchać bo to lubicie? Jak typ +0.5 bramki dla Red Bull mógł dać trafiony typ skoro wynik meczu to 1:2? http://www.sofascore.com/ehc-red-bull-munchen-kolner-haie/XBbsBic Mam wybanować was za to że wspieracie tą bandę debili robiących hajs na jeszcze większych naiwniakach? Może wtedy przestaną tu przychodzić. edit: posta odczytałeś, nie odzywasz się więc won do piekła, dłużej nie będę czekał aż łaskawie odezwiesz się. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |