![]() |
Zakłady LAY CS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Zakłady LAY CS (/Temat-Zaklady-LAY-CS-141907) |
RE: Zakłady LAY CS - Evtis - 28-12-2016 12:12 A zaczynales od 100? Szacun ![]() RE: Zakłady LAY CS - LuckyOne - 28-12-2016 12:23 tak od stówki gdzieś tam opisałem swój system, gram do 1100 potem tysiak w kieszeń i jadę spowrotem od stówki ![]() RE: Zakłady LAY CS - Kreatywnie - 28-12-2016 12:53 Bardzo ciekawe i przemyślane propozycje grasz ![]() Giełda nie jest moją mocną stroną, no ale na wszystkim znać się nie da ![]() Jak bd działał dłużej zgłoszę się prywatnie po kilka rad odnośnie tej dziedziny, mam nadzieję, że pomożesz ![]() Świetny start. Dalszego powodzenia życzę ![]() Pozdro ![]() RE: Zakłady LAY CS - LuckyOne - 28-12-2016 14:47 (28-12-2016 12:53)Kreatywnie napisał(a): Bardzo ciekawe i przemyślane propozycje graszWitam dzięki to nie jest mój start, to kolejna seria ( chyba że masz na myśli start na forum ![]() co do rad trzeba się trzymać konsekwentnie kilku zasad i będzie szło ![]() trzeba się uczyć na błędach, Ty (wy) możecie skorzystać z moich ![]() transmisja, oglądaj to co obstawiasz Nie gramy All in (oczywiście po za początkiem) nie gramy na siłe każdy mecz, nie jesteś w stanie określić co się może wydarzyć w danym meczu odpuść wszedłeś w mecz a sytuacja się odwróciła i drużyna która według ciebie strzelać nie miała raptem sobie przypomniała po co weszła na boisko i bramka wisi w powietrzu, wyjdz nie czekaj do końca na zasadzie może sie uda stracisz 20-30% odbijesz się na następnych spotkaniach wpada wynik który obstawiłes że nie padnie, tu w zależności która to minuta po 70 popatrz chwile czy któraś z drużyn jest jeszcze w stanie coś zrobić ( statystycznie bardzo dużo bramek wpada właśnie w końcówkach) każdy mecz jest inny więc ciężko to określić, nic sie nie dzieje wyjdz (strata ok. 70% i więcej) nie wchodz szybko w byle co żeby sie odbić na siłe myśle że trzymanie sie tych paru rad i konsekwencji w naszych działaniach plus oczywiście troche szczęścia da nam naprawdę fajny zysk Ja pomału planuje zwiększenie stawkowania, teraz do 1000 obstawiam już na luzie i myśle że niedługo przejde na stawke początkową 500 do 5000 euro taka seria tzn. 1000% zysku schodzi mniej więcej 7-10 dni w sezonie gdy wszyscy grają także naprawdę są z tego fajne profity ![]() Powodzenia ![]() RE: Zakłady LAY CS - Toskan - 28-12-2016 15:10 Wszystko co wyzej napisales sie zgadza. Tylko jak sam napisales liczy sie konsekwencja...sam wiesz (chyba ![]() ![]() RE: Zakłady LAY CS - LuckyOne - 28-12-2016 15:17 (28-12-2016 15:10)Toskan napisał(a): Wszystko co wyzej napisales sie zgadza. Tylko jak sam napisales liczy sie konsekwencja...sam wiesz (chybadokładnie @Toskan dlatego takie stawkowanie sobie ustaliłem i tego się trzymam, czyli gram połową tego co juz udało mi sie wygrać w danej serii ![]() ![]() dodatkowo zaczynając nową serie zawsze uczysz sie czegos nowego, można podjąc większe ryzyko grając małymi stawkami na początku bo strata nie będzie aż tak boleć RE: Zakłady LAY CS - Kreatywnie - 28-12-2016 16:06 Chodziło mi o rady techniczne co do obsługi strony. Jeśli chodzi o psychologię i analizę rynku to mam ją w paluszku. Nie do końca wiem o co chodzi z Back i Lay i jakie to ma zastosowanie itp. Bynajmniej jeśli chodzi o mnie to temat na dalszą przyszłość... Dzięki za odp. RE: Zakłady LAY CS - LuckyOne - 28-12-2016 16:14 (28-12-2016 16:06)Kreatywnie napisał(a): Chodziło mi o rady techniczne co do obsługi strony. Jeśli chodzi o psychologię i analizę rynku to mam ją w paluszku. nie ma problemu, pisz na pw postaram się pomóc w miarę możliwości RE: Zakłady LAY CS - Toskan - 28-12-2016 16:16 @luckyone nie wiem czy sie zrozumielismy ![]() @Kreatywnie jesli masz/bedziesz mial pytania dot. gieldy betfair mozesz rowniez smialo do mnie uderzyc. Wytlumacze Ci wszystko, nie taki wilk straszny jak go maluja ![]() Dodatkowo @kreatywnie jesli grasz '1x2', under/over, AH itp. poznanie gieldy pozwoli Ci zrozumiec zachowanie rynku na dane spotkanie, a uwierz dzieja sie cuda. Buk z Wami ![]() RE: Zakłady LAY CS - LuckyOne - 28-12-2016 17:00 Mecz nr. 24 Puchar Turcji Goztepe vs Basaksehir LAY 1:1 ![]() + 38 euro ![]() |