[WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell (/Temat-WYKONAM-Kompletny-sklep-do-zarobku-CupSell-141804) |
RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - rozekrr - 11-01-2017 20:51 @[nitram] z każdym umawiam się na określony termin, z Tobą było tak samo, wtorek-środa, więc nie rozumiem intencji tego postu... Właśnie skończyłem wielogodzinną pracę nad Twoimi sklepami i przesyłam PW, trochę cierpliwości dzień się nie skończył RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - nitram - 11-01-2017 22:59 Intencja była taka żeby się przypomnieć i kulturalnie zaznaczyć zasugerować że najpierw powinno się dokończyć jedno a dopiero później brać się za następne. Wiem że masz sporo pracy (pewnie więcej niż przypuszczałeś), ale i hajs się zgadza więc nie ma się o co spinać, bierz miej pracy to się będziesz wyrabiać w czasie i się nie będziesz przemęczać Tym bardziej że sklepy miałeś już dla mnie gotowe wystarczyło napisać, że poszła wiadomość na pw i po temacie :") Biorę się za sprawdzanie, resztę załatwimy na pw P.S. Nie umawialiśmy się na środę RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - rozekrr - 11-01-2017 23:15 @[nitram], ależ ja się wyrabiam ze wszystkim, o czym świadczą opinie że nawet przed czasem Umawialiśmy się, posprawdzaj wiadomości, pisałem też wczoraj nawet czy tam w poniedziałek. Dobra, nie ma co tutaj dywersować, pisz już na PW RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - Matixio - 13-01-2017 10:52 Zakupiłem usługe i serdecznie polecam. Wszystko wykonane na czas grafiki bardzo fajne wykonanie ich estetyczne Tematyki sklepów są bardzo ciekawe myślę że nie pozostało mi nic innego tylko zacząć promować i jeszcze raz bardzo podziękować dla autora tematu Polecam każdemu RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - drynd3k - 13-01-2017 17:04 Ja również jestem zadowolony ze sklepów, rozekrr wywiązał się z pracy i terminu za co dziękuję. Nie nastawiajcie sie na latwą kase bez pracy, trza dymac i promować zeby cos zarobic Jak ktoś ma już wyniki możecie dla motywacji wrzucić RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - Miedziany - 13-01-2017 17:20 Także polecam, wszystko na czas, kontakt praktycznie zawsze jak napisałem to od razu miałem odpowiedź, grafiki i reszta wszystko fajnie zrobione, dzisiaj przygotuję małe zaplecze i jutro zaczynam promować od rana. Jak koszty szybko się zwrócą to już mam plan na kilka innych sklepów POLECAM! RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - artu75 - 16-01-2017 13:03 Dokonałem zakupu oferty 2. Sklepy otrzymałem w ustalonym terminie. Jestem bardzo zadowolony z końcowego wykonania. Bardzo dobry kontakt. Także polecam. RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - ToxicIce - 16-01-2017 15:31 Wczoraj odebrałem drugi sklep. Wszystko zgodnie z terminem. Tematyka niszowa i ciekawa. Widać, że rozekrr zna się na rzeczy. Dziś zaczynam SEO pod jego skrzydłami. Jestem bardzo zadowolony z transakcji. Polecam. :] RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - djtasior - 17-01-2017 13:04 skoro sklepu nie pokażesz, mógłbyś pokazać jakieś swoje prace graficzne? RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - rozekrr - 17-01-2017 14:58 Odpowiedź masz na PW, tam gdzie też pisałeś |