Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) (/Temat-Graj-zarabiaj-i-zgarniaj-nagrody-test-1-141548) |
RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Noozer - 15-12-2016 18:00 (15-12-2016 17:58)Hopekk94 napisał(a): logujesz sie nickiem nie mailem.... No dokładnie jakieś mniejsze wyprawy nawet na 25 siły by się przydały. Myślę, że to trochę zachęci RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - ToxicIce - 15-12-2016 18:24 Dobrze prawicie z tymi tańszymi wyprawami. Kolejna ważna kwestia - kiedy jest się na wyprawie i przełączy kartę np. wjedzie do miasta to nie otrzymamy już łupów za tą wyprawę. Tak samo kiedy zakończymy wyprawę i klikniemy "Wyruszam" zamiast "Obejrzyj zdobycz" to nagroda wam przepada. Próbowałem z 2 i 3 krotnym ponownym wyruszeniem i za każdym razem nic nie otrzymałem. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - BtcMaster - 15-12-2016 18:27 (15-12-2016 18:24)ToxicIce napisał(a): Dobrze prawicie z tymi tańszymi wyprawami. Ja za gdy przełączam karty w grze otrzymuje nagrode RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - xdax1 - 15-12-2016 18:27 U mnie wszystko śmiga, wystarczy klikać przycisk na wyprawę a potem obejrzeć łupy po czasie. @[Styler] Proponuje dodać captche na przycisku do wysyłania na wyprawę. Bardzo łatwo można botem ustawić żeby sam klikał. Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 15-12-2016 18:28 Za godzinę bede w domu i z waszych uwag: 1. Zwiększy sie otrzymywane doświadczenie na pierwszych poziomach. 2. Loguje się tylko nickiem. 3. Nie można wychodzić będąc na wyprawie bo wtedy ja przerywamy i musimy czekać aż wrócimy. 4. Dzięki za tyle rejestracji!! Jak tylko wejdę do domu nowi gracze otrzymają swoje premki. 5. Nawet w poradach pisze ze trzeba obejrzeć zdobycze żeby je otrzymać. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - ToxicIce - 15-12-2016 18:36 (15-12-2016 18:28)Styler napisał(a): Za godzinę bede w domu i z waszych uwag: Zgadzam się, że jest tam tak napisane, dlatego przeczytałem to jeszcze raz aby nikogo nie wprowadzić w błąd zanim napisałem post ww. Jednak nie dostałem expa i golda. xdax1 owszem kliknąłem obejrzyj łupy jednak nic się nie zmieniło ;/ albo jest bug albo zajeb*ła mi się czasoprzestrzeń co owszem nie wykluczam bo na jednym monitorze planuje posty, a na drugim jest GreenKnight. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - DonWestbam - 15-12-2016 18:42 Też bym chciał potestować edit: aaaaaa link w sygn Ciekawe jak ta gierka RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - ToxicIce - 15-12-2016 18:45 Ja tam nie protestuje. Wszystko jest w fazie testów jak autor pisał, a my powinniśmy jak najwięcej wyłapać niedociągnięć albo polecić jakieś ulepszenia/zmiany. Właśnie dlatego napisałem o problemie jakim miałem. Moim zdaniem gra jest bardzo przyjemna. :] RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - BtcMaster - 15-12-2016 18:45 Takie pytanko każda nagroda po jednej czy jak? Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 15-12-2016 18:47 1. Dostaniesz jak wejdziesz na inna stronę albo nawet na ta sama. Wystarczy odświeżyć 2. Nagród jest po tyle ile uda wam się zgarnąć |