![]() |
YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany (/Temat-YouTube-Zarabianie-bez-inwestycji-Miedziany-140613) |
RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 30-01-2017 21:26 (30-01-2017 19:55)Slight napisał(a): O widzicie Panowie; Miedziany, sheko12, sam miałem też iść na informatyka, a skończyło się na techniku budownictwa i zadowolony zbytnio z wyboru nie jestem. Co ja bym dał żeby się w czasie cofnąć... Najgorsza decyzja w moim życiu to była.. ;d RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - paweuq - 31-01-2017 16:47 A ja właśnie bym poszedł w budowlankę, a dokładniej w "wykonczeniówkę" lubie to robić, a ja głupi poszedłem w mechanikę. Ehhh RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 31-01-2017 18:05 (31-01-2017 16:47)paweuq napisał(a): A ja właśnie bym poszedł w budowlankę, a dokładniej w "wykonczeniówkę" lubie to robić, a ja głupi poszedłem w mechanikę. Ehhh Powiem Ci tak... wykończeniówka fajna jest, płyty gipsowe, malowanie, szpachle itp itd, nawet wełną ocieplać lubię, ale moja firma mi zryła w bani budowlankę, chce się dobrze nauczyć chociaż nie będę raczej robił w tym zawodzie ale przyda mi się to kiedyś, a oni robią wszystko na odpierdziel i tyle, ja jak sie staram to mnie wyzywają że mam szybciej robić a nie sie bawić w takie coś, tak samo jak co chwila musze robić coś wgl nie związanego z zawodem, np drzewo rąbać cały dzień im czy garaże sprzątać ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - averegen - 31-01-2017 23:17 A ha skonczylem informatyka a zapieprzam na budowie co to sie dzieje haha RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Bazor - 31-01-2017 23:39 Ja też skończyłem informatykę ale to chuja dało, wierzcie mi. Nie nauczycie się albo nie nauczą was tam niczego przydatnego. Jeżeli macie pasje w tej dziedzinie to sami więcej zyskacie na nauce we własnym zakresie. Po takiej szkole nie uda wam się dostać pracę w tym zawodzie. Sam probowalem i staram się uczyć się na własną rękę w dziedzinie która mnie interesuje czyli front-end. Nie wiem jak to wygląda na stażu na takim stanowisku więc jakby ktoś miał pewne doświadczenia w tej sprawie to chętnie ujrzę rzeczywistość sprawy w tym zakresie. Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - saviola - 01-02-2017 09:41 Trzeba było się starać bardziej w trakcie studiów a nie liczyć że się skończy uczelnie i pracodawcy będą walić drzwiami i oknami. Ja specjalnie wybrałem informatyke zaocznie żeby jeszcze w trakcie studiów pracować w zawodzie. Jestem na 3 roku a mam już 1.5 roku doświadczenia jako dev. RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 03-02-2017 23:27 Witajcie ;d
Dawno nic nie pisałem bo jakoś mi się nie chciało ![]() Ostatnio miałem słaby tydzień lecz od kilku dni w końcu wróciło wszystko do normy ![]() Wczoraj wpadło 160 zł prawie, przedwczoraj także ponad 100 zł było i dzisiaj możliwe że również przebije granice 100 zł dniówki bo brakuje mi niecałe 9 zł! ![]() Leci bosko! Oby się utrzymało, jutro ogarniam jeden projekt po raz drugi, za pierwszym razem nie wyszedł może tym razem się uda, jak się uda to dam znać! ![]() Wczoraj też wypłaciłem pieniądze z LeadMore, uzbierało się 402 zł, i tym samym skończyłem zarabiać tam ponieważ nisza z LeadMore lepiej wypadła mi na FireSubie także od teraz będę zarabiał tylko tam ![]() Przyszła także paczka z konkursu na najlepszy dziennik od FireMedia, zająłem tam 8 miejsce, łapcie foteczke! ![]() Ustaliłem również cel na Luty! Jest nim zarobienie 2000zł na FireSub ![]() Postęp pokaże niżej: ![]() Mam nadzieję że Cel osiągnę ![]() Na dzisiaj to tyle, udało mi się zebrać i napisać aktualizacje w końcu ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Hitch - 04-02-2017 06:20 Nooo Miedziany ![]() ![]() @Edit Wordpress się instaluje, odpowiedź przyszła sama ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 04-02-2017 07:43 (04-02-2017 06:20)Hitch napisał(a): Nooo Miedziany Ja polecam stronke pod jedną nisze, jak robiłem zawsze multiniszowe to nic mi nie wpadło, teraz biorę się za jednoniszówki ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Hitch - 04-02-2017 20:42 I taki też jest mój plan! ![]() ![]() ![]() |