![]() |
☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. (/Temat-%E2%98%83-%E2%98%9E-GRUBY-CASH-niecodziennik-pracy-140574) |
RE: ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - lukasilestam - 05-12-2016 13:15 na jakiego dedyka sie przenieśliście? też by mi sie przydał jakiś pożądny ![]() RE: ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - TM heheszky - 06-12-2016 01:31 W jaki target celujecie? ![]() RE: ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - jamnik - 07-12-2016 19:11 Dobry wieczór, ostatnie dni były fajne. My cały czas się skupiamy na promocji i pilnowaniu serwisu. Jesteśmy na prawdę zadowoleni z wyników. Żeby nie było zbyt monotonnie to zaczynamy prace nad nową niszą. W grudniu będziemy szlifować nowy serwis, a na początku roku go odpalamy. Tym razem będzie grubiej, dalej i mocniej. Trzymajcie kciuki :-) UWAGA!!! Jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli, to uruchomimy specjalny kanał pomocy dla osób nowych i tych bardziej zaawansowanych. Pomożemy tym, którzy chcą zarabiać w Internecie, a leniwców odeślemy z powrotem. To taka deklaracja przedświąteczna, która ma na celu zmotywować nas do działania jeszcze bardziej. Tylko wtedy kiedy uda nam się osiągnąć cel będziemy mieli czas, by pomóc Wam. Nowa nisza będzie w 90% automatem, aktualna zaś jest bardziej manualna, ale będziemy dążyć również do jej zautomatyzowania. Kiedy będziemy gotowi, to zrealizujemy plan pomocy potrzebującym, a pod koniec roku to Wy będziecie mogli założyć własne dzienniki i chwalić się swoimi zarobkami. Będziecie zadowoleni w 100% - jesteśmy pewni. Wczoraj było tak... + Dobrego wieczoru, Stanisławy RE: ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - fusek - 07-12-2016 19:16 ja pierdziele.... zazdro... Ja w sumie prawie jak Stanisław ![]() RE: ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - ktostujest - 07-12-2016 19:37 Piękna konwersja. Gratuluje wyników, RE: ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - Tochkan - 07-12-2016 19:53 Gratulację! RE: ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - NeedDolar - 07-12-2016 22:30 Wyniki godne podziwu ![]() ![]() ![]() RE: ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - Noozer - 07-12-2016 22:33 Świetne wyniki, oczywiście jestem zainteresowany kanałem dla osób początkujących i zaawansowanych ![]() RE: ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - jamnik - 08-12-2016 21:07 Dobry wieczór, dzięki za wszystkie dobre słowa :-) Mamy dla niektórych wskazówkę. Otóż dostajemy pytania typu: "na czym zarabiacie", "czy to Wasza strona?", "podacie tematykę?", a dodatkowo widzimy jak co niektórzy się zastanawiają i gdybają co tak dokładnie robimy. Możecie szukać lub nie, ale jedno jest pewne - to nie sprawi, że zaczniecie zarabiać pieniądze. Tylko ciężka praca i serce, które wkładacie w to co robicie może przynieść przy okazji zarobki. Nie zgubcie się w Internecie podczas poszukiwań czegoś co tak na prawdę nie pomoże Wam się ruszyć z miejsca. Usiądźcie i wymyślcie lub zróbcie coś co już jest w lepszy i bardziej przyjazny użytkownikowi sposób. Włóżcie 101% pracy w to co robicie i nie myślcie na początku o pieniądzach - one przyjdą z czasem, a wtedy będą Was cieszyły o wiele bardziej niż zarobek z kradzionej lub tej samej niszy co ma kolega. Tylko w ten sposób jesteście wstanie się rozwijać i tym samym piąć się na wyższe szczeble "zarabiania w Internecie". Dzisiaj bez naszych cyferek. Pora na Was - wyobraźcie sobie jakie pieniądze chcielibyście zarabiać Wy. Jeśli jesteście na tyle odważni to czekamy na Wasze komentarze ![]() ![]() Dobrego wieczoru :-) RE: ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - Tindamer - 08-12-2016 21:37 To może ja zacznę ![]() Na początku pomyślałem że chciałbym zarabiać jak najwięcej (jak każdy chyba) jednak po dłuższej refleksji doszedłem do wniosku że wystarczą mi sumy za które będę mógł godnie żyć jak i pomagać moim rodzicom na starość. By dojść do celu przede wszystkim zamierzam konsekwentnie wykonywać swoją pracę, nieustannie zastanawiać się nad polepszeniem sposobu na którym zarabiam jak również korzystać z rad osób które mają większe doświadczenie ode mnie. Pozdrawiam ![]() |