![]() |
Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Konkursowy -SUB SMS (/Temat-Dziennik-Konkursowy-SUB-SMS-140567) |
RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Bazor - 18-12-2016 23:16 Powodzenia i nie załamuj się, na pewno wpadniesz na jakąś błyskotliwą myśl i zmienisz konwersję na jeszcze lepszą ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Cwany - 19-12-2016 00:14 Powodzenia Karbow, będe śledził bo wcześniej bardzo ładne dniówki robiłeś, do tego samego ja również dąże! Peace ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 19-12-2016 10:25 DZIEKUJE PANOWIE ZA CIEPLE SLOWA! MYSLALEM ZE TYLKO JA TUTAJ ZAGLADAM I ROBOT GOOGLE ![]() BAZOR promocja to podstawa ale moja www jest w TOP 5 , TOP 10 pod kilkoma frazami (tymi kluczowymi ). _______________________________________________________________________________________________ Witam 19.12.2016 Hej Ho!! Po wczorajszej niedzieli czuje sie jak bym dostal nagrode pocieszenia w formie 11 LEADOW!!! Co ja zle robie ze taka slaba konwersja?? ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Kubix1203 - 19-12-2016 17:01 FireSub ma bardzo fajne FAQ ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 19-12-2016 22:44 Najlepszy!! RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 20-12-2016 11:14 Witam 20.12.2016 50 zl i jazda!!!Nie mam czasu na nic bo czas leci jak szalony!Ani sie obejrzec i mamy swieta nowy rok...ehh i znow o rok starszy.Jak ja bym chcial miec 16-18 lat. JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - schab - 20-12-2016 23:32 Życzę powodzenia w dążeniu do celu! RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 21-12-2016 08:50 (20-12-2016 23:32)schab napisał(a): Życzę powodzenia w dążeniu do celu! DZIEKUJE!! Witam 21.12.2016 Co jak co ale progresja jest ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 22-12-2016 09:46 Witam 22.12.2016 No niedobrze..strona mi spadla dosc drastycznie pod kilkoma frazami.Nie wiem co bedzie dalej.Troche pospamilem wczoraj i byc moze to wlasnie efekt ![]() ![]() Dziekuje Mecenasowi za poradnik przeczytam dzis w pracy jak bedzie czas. Jutro chyba zakonczenie konkursu FireMedia wiec dam screena z zarobkiem od 1.12.2016 (na pendriva bedzie:huh ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 23-12-2016 09:17 Witam 23.12.2016 PODSUMOWANIE !
Nie bedzie tak spektakularnie jak w innych dziennikach ale bedzie po mojemu i tak ja ja lubie. Jak juz pisalem zarabiam na FS dzieki jednemu jedynemu pomyslowi ( strona WWW ).Tak naprawde pierwsze powazniejsze pieniadze zaczely regularnie wpadac pod koniec czerwca i nieustannie trwa to do dzis.Rekordowy byl wrzesien gdzie w sumie uzyskalem wynik 18K ( FS + konkurencja ). Co dobre szybko sie konczy i wlasnie.... miod w sloiku pozostal tylko na sciankach wiec go wylizuje.
![]() Mysle ze na PenDriva sie zalapie
![]() ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### NO I WCZORAJSZY WYNIK BO MAM ZAMIAR KONTYNUOWAC DZIENNIK ![]() |