Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii (/Temat-Skyllex-Ltd-legalna-firma-inwestycyjna-z-Australii-139800)

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - xxamaranthxx - 29-11-2016 12:36

W jednej z rozmów online z inwestorami, CEO Skyllex Tomas Jankauskas poinformował że rejestracja w programie zostanie zamknięta kiedy liczba użytkowników osiągnie 80 000.
O 100 000 również słyszałem ale to było bodajże w odniesieniu do zadanego pytania o liczbę użytkowników która jego zdaniem może zarejestrować się w programie niczego nie komplikując w rezultacie nie sprawiając żadnych problemów firmie.

Aktualnie liczba inwestorów Skyllex wynosi 22 473, liczba nowo zarejestrowanych użytkowników stale rośnie- na chwilę obecną tworząc program w miarę bezpiecznym.

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - rafi213 - 29-11-2016 14:46

A tak zarabia moj Sponsor:

[Obrazek: o59x5h.jpg]

Fajny depozycik? Smile na koniec, czyli za 25 dni, będzie $19.569

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - BartoszN1990 - 29-11-2016 19:17

tak czy siak to piramida wiec ktos tu i tak straci pieniadze z nieba sie nie biorą

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - rafi213 - 29-11-2016 19:25

(29-11-2016 19:17)BartoszN1990 napisał(a):  tak czy siak to piramida wiec ktos tu i tak straci pieniadze z nieba sie nie biorą

Polecam zapoznać się ze stroną główną firmy - nie ma tam słowa o schemacie ponziego - "Skyllex inwestuje w takie instrumenty finansowe jak giełda, euroobligacje, akcje, obligacje korporacyjne a także w różne indeksy ( indeksy (S & P / ASX 200)) i fundusze inwestycyjne" i stąd mają się brać pieniądze a nie z nieba Smile

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - xFiolet - 29-11-2016 21:05

Mam pare pytań:
Czy trzeba mieć skończone 18 lat żeby zainwestować pieniądze?
Jaka jest szansa że stracę swoje pieniądze?
no i ostatnie ile polecacie mi wrzucić pieniędzy na start?
Jestem nowy w zarabianiu w internecie i od paru dni szukam gdzie zainwestować pieniądze, a ta strona wydaje sie lepsza niz inwestowanie w jakieś adpacki

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - HerossiK - 29-11-2016 21:13

Bitcoin jest raczej anonimowy więc nie ma żadnych weryfikacji.
Sam musisz ocenić ryzyko, szansa na strate pieniędzy jest jednakowa w każdych tego typu programach.
Inwestuj z głową, nie wszystko do jednego programu a najlepiej to rozdzielić na kilka aby uniknąć straty pieniędzy.

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - rafi213 - 29-11-2016 21:18

(29-11-2016 21:05)xFiolet napisał(a):  Mam pare pytań:
Czy trzeba mieć skończone 18 lat żeby zainwestować pieniądze?
nie ma weryfikacji swoich danych osobowych a wpłacając bitcoinem możemy zachować anonimowość - więc w tej firmie praktycznie może inwestować osoba która nie skończyła 18 lat ale to tylko nie oficjalnie.
(29-11-2016 21:05)xFiolet napisał(a):  Jaka jest szansa że stracę swoje pieniądze?
50% na 50% Smile
(29-11-2016 21:05)xFiolet napisał(a):  no i ostatnie ile polecacie mi wrzucić pieniędzy na start?
każdy powinien inwestować tyle pieniędzy ile może stracić czyli ewentualna strata nie odbije się negatywnie na twoim życiu Smile
(29-11-2016 21:05)xFiolet napisał(a):  Jestem nowy w zarabianiu w internecie i od paru dni szukam gdzie zainwestować pieniądze, a ta strona wydaje sie lepsza niz inwestowanie w jakieś adpacki
na pewno zysk jest większy niż w rev share i to bez polecania masz rację, a z firm oferujących takie lub podobne ROI Skyllex wg mnie prezentuje się najbardziej wiarygodnie

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - xFiolet - 29-11-2016 21:30

Czyli jest 50% szans że zyskam 50% z tego co zainwestuje, i 50% szans że strace wszystko?

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - Fox90 - 29-11-2016 21:48

Serio tak jesteście pazerni na prowizje, że nawet dzieci w to wkręcacie? Gratuluje, jak któryś straci i pobiegnie do rodziców to wtedy Wam czkawką odbiją się te prowizje...

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - xFiolet - 29-11-2016 21:52

Ayyy, ja sam chce się w to wkręcić i pytam co i jak, niech sobie na mnie zarabiają nie mam nic przeciwko, chce wiedzieć tylko jaka jest szansa na to że strace pieniądze.