![]() |
Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare (/Temat-Zainwestuj-w-buxa-Ryzyko-duzo-mniejsze-niz-revshare-139693) |
RE: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare - bugibugi - 05-01-2017 13:23 Opłaca się wejść bez golda bo narazie tyle nie mam xD (05-01-2017 13:23)bugibugi napisał(a): Opłaca się wejść bez golda bo narazie tyle nie mam xD i dlaczego można tylko kupić 50 poleconych za 50$ ? RE: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare - Captain - 05-01-2017 13:55 Na silver też się podobno opłaca, ale ja tego nie testowałem. RE: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare - Rob88 - 06-01-2017 00:58 Jaki masz przychód dziennie z 2000 ref ja obecnie mam między 12,5-13$? RE: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare - loryn222 - 06-01-2017 02:54 Rob88 jeśli twój przychód jest większy niż 10,4 $ to masz zarobek , gdyż Autopay zjada około 10,4$ dziennie RE: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare - kaczor89 - 15-01-2017 14:16 @[Captain] jak tam twoje zarobki w programie? ![]() RE: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare - Captain - 15-01-2017 14:58 Wypłaciłem już pierwszą wypłatę (około 17$) i teraz czekam aż dotrze kolejna (26$). Trochę wolno to idzie bo trzeba czekać tydzień na wypłatę. Przyzwyczaiłem się do programów w których wypłacają w ciągu 24-60 godzin, więc tutaj wydaje się to wolno trwać. Ale w sumie to nie problem, ważne aby wypłacali. RE: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare - kaczor89 - 15-01-2017 15:20 (15-01-2017 14:58)Captain napisał(a): Wypłaciłem już pierwszą wypłatę (około 17$) i teraz czekam aż dotrze kolejna (26$). Zgadza się. Ważne że program działa i wypłaca, a na czas już wpływu nie mamy. U mnie już 3 miesiąc jak reinwestuję i całkiem ciekawie zaczyna to wyglądać. Polecam nie jechać na autopay'u tylko samemu sobie przedłużać refków, wtedy wychodzi to taniej. ![]() Jedyna rzecz jaka mnie zmartwiła ostatnio to zmiana jaką wprowadził admin. Wcześniej można było wpłacać np. przez Payzę a wypłacać na Paypala. Od jakiegoś czasu niestety można wypłacać jedynie na procesor z którego wpłaciło się najwięcej do programu... Mimo wszystko polecam inwestycję, trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość... ![]() RE: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare - Captain - 15-01-2017 15:24 Cytat:Wcześniej można było wpłacać np. przez Payzę a wypłacać na Paypala. Od jakiegoś czasu niestety można wypłacać jedynie na procesor z którego wpłaciło się najwięcej do programu... Taka zasada jest standardową zasadą dla bardzo wielu programów. Nie wiem czemu teraz nagle to wprowadzili, ale w większości innych programów od samego poczatku coś takiego funkcjonuje. Więc chyba nie ma powodu do niepokoju. RE: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare - Captain - 17-01-2017 11:03 Wczoraj dotarła druga moja wypłata z programu. Potwierdzam zatem, że wypłacają bez problemu ![]() W obecnym tempie w ciągu miesiąca, lub półtora powinienem odzyskać wkład z inwestycji, a potem będzie już czysty zysk ![]() Jakby ktoś się jeszcze wahał czy wejść czy nie wejść, to polecam. Oczywiście nie jest to w 100% bezpieczna inwestycja bo jak w każdej takiej ryzyko istnieje i trzeba brać je pod uwage, ale jak wybierać - zainwestować w jaki by to nie był revshare/hyip, a w tego buxa, to zdecydowanie lepiej w buxa bo jednak poziom ryzyka dużo dużo niższy, a zarobek ciekawy, o ile oczywiście wytrzyma się cierpliwie kilkumiesięczny okres reinwestycji. RE: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare - kaczor89 - 17-01-2017 11:15 U mnie jeszcze z miesiąc, dwa reinwestycji i też zaczynam wypłacać. ![]() Dostałem ostatnio info od znajomego na temat kolejnego buxa którym warto się zainteresować - Grandbux. Podobno trochę inne zasady, ale też idzie zarobić. Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |