Łapiemy idiotów (sub sms) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Łapiemy idiotów (sub sms) (/Temat-Lapiemy-idiotow-sub-sms-139559) |
RE: Łapiemy idiotów (sub sms) - prololex - 23-10-2016 08:41 (23-10-2016 08:33)Sjshsjjsj napisał(a): Ja nie rozumiem w czym macie problem. Jeśli będę używał zwrotów "darmowe" to moja sprawa. Ja w najgorszym wypadku odpowiem za to. Jedyny minus , że wyłączają programy. Reszta to nie wasza sprawa. I nie widzę zupełnie problemu. Jak czytam ten żal dipy to po prostu mi słabo. Ciekawe misiaczki czy wy wszyscy promujecie zgodnie z prawem. - wyłączanie programów, ograniczenia związane z promowaniem przez serwis, ograniczenia narzucone przez operatorów, spadek konwersji i tak dalej... Nie nie szukam na siłę osób które oszukują, a jeśli ktoś naprawdę nie potrafi tak przedstawić oferty żeby obejść się bez użycia słowa darmowe to niech da sobie spokój z zarabianiem, bo tylko nagrabi sobie problemów. RE: Łapiemy idiotów (sub sms) - mikiniki - 23-10-2016 08:46 Dla mnie też temat do kosza. Kto zarabia " uczciwie " na subach, niech przestanie się oszukiwać RE: Łapiemy idiotów (sub sms) - trajbson - 23-10-2016 09:33 Wedlug mnie subow tak czy siak nikt nie promuje uczciwie.Co z tego ze nie uzyjecie slowa za darmo darmowe itp. Tak czy siak wedlug mnie nie da sie tego promowac uczciwie bo na dobraa sprawe kto jest swiadmowy w 100% ze bedziego to kosztowac ok. 60zl miesiecznie.Juz widze jak ktos chce sobie sprawdzic swoje iq za taka kase.Co z tego ze dostanie wynik? I tak obstawiam ze chyba nikt nie jest do konca swiadomy kosztow dlatego tak czy inaczej suby zawsze beda nie do konca uczciwe, oczywiscie to tylko moje zdanie mozecie sie z nim nie zgodzic. RE: Łapiemy idiotów (sub sms) - prololex - 23-10-2016 10:56 (23-10-2016 08:46)mikiniki napisał(a): Dla mnie też temat do kosza. Kto zarabia " uczciwie " na subach, niech przestanie się oszukiwać Na pobieraniu daje od siebie własnoręcznie napisany poradnik. Da się nie oszukiwać Oczywiście średnio mi się to opłaca. Duża strata czasu na napisanie, postawienie strony, promocję, a zysk niewielki. P,S Nikt tu nie pisze, o tym, że suby nie oszukują ludzi, czytajcie temat, a potem się wypowiadajcie. Tu chodzi o to jak niektórzy promują oferty. Przez kilku nieudaczników cierpi reszta użytkowników jak na lm. RE: Łapiemy idiotów (sub sms) - Mauorycy - 23-10-2016 13:05 A Wy dalej wierzycie, że lm "wyłącza" swoje programy bo kilka osób promuje oferty używając słów "darmowe, za darmo" itp. RE: Łapiemy idiotów (sub sms) - Białas - 23-10-2016 13:52 (23-10-2016 08:33)Sjshsjjsj napisał(a): Ja nie rozumiem w czym macie problem. Jeśli będę używał zwrotów "darmowe" to moja sprawa. Ja w najgorszym wypadku odpowiem za to. Jedyny minus , że wyłączają programy. Reszta to nie wasza sprawa. I nie widzę zupełnie problemu. Jak czytam ten żal dipy to po prostu mi słabo. Ciekawe misiaczki czy wy wszyscy promujecie zgodnie z prawem. Panowie, złapałem jednego! 2 RE: Łapiemy idiotów (sub sms) - selfie - 23-10-2016 14:06 Ogólnie temat według mnie bezsensu, bo założę się że w najbliższym czasie ten temat tak samo jak poprzedni zamieni się w kopalnie "śmiesznych, głupich" nisz, a nie takich które rzeczywiście łamią regulamin. Jeśli złapaliście takiego gagatka, to dlaczego od razu nie wyślecie info do serwisu w którym to promuje tylko tutaj? Żeby atencja się zgadzała? Wizerunku subów i tak nie da się naprawić, prędzej już udałoby się to w przypadku premium sms. Btw. Pisanie, że przez takich ludzi LM wyłącza programy jest co najmniej śmieszne. Gdyby tak było HC, FS, EF. Musiałyby już dawno wyłączyć wszystkie swoje LP. RE: Łapiemy idiotów (sub sms) - mahuzz - 23-10-2016 14:36 @[selfie] I tym zdaniem powinniśmy zamknąć temat. @[Coristo] @[Klin] zróbcie coś z tym, proszę RE: Łapiemy idiotów (sub sms) - borahopie - 24-10-2016 13:25 Niektórzy Ludzie To Skur... RE: Łapiemy idiotów (sub sms) - grzesiu.biegaj - 24-10-2016 13:35 @borahopie Odnosisz się do sposobu zarabiania czy do sytuacji, która tu się rozgrywa? |