![]() |
[PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka (/Temat-PROGRAM-socialbyte-nowy-program-do-facebooka-138537) |
RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - oglaszam - 04-10-2016 16:32 Ja mam taką propozycję. Ponieważ facebook blokuje konta zwłaszcza wtedy gdy konto (awatar) robi takie same czynności. Wpadłem na pomysł aby określone konta (awatary) mogły ze sobą automatycznie prowadzić rozmowy o zadanym lub losowym czasie. Mogłoby to wyglądać tak: w katalogu byłoby kilkanaście plików txt, w każdym pliku txt byłoby zapisane jedno zdanie twierdzące. Stworzenie tych zdań stałoby po stronie każdego użytkownika Twojego programu. Konto o zadanej (lub losowej godzinie) czyta z pliku konfiguracyjnego grupę kont (awatarów) i wysyła do nich wiadomości z losowego pliku txt. Prześledziłem konkurencyjne programy i nikt nie posiada takiej funkcji. Ja na dzień dzisiejszy stosuję to ręcznie i zaobserwowałem znacząco większą żywotność kont (awatarów). P.S. Czy mógłbym dostać od Ciebie program do testów? Ile będzie wynosiła cena Twojego programu? RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - TechByte - 04-10-2016 16:38 (04-10-2016 16:32)oglaszam napisał(a): Ja mam taką propozycję. Ponieważ facebook blokuje konta zwłaszcza wtedy gdy konto (awatar) robi takie same czynności. Wpadłem na pomysł aby określone konta (awatary) mogły ze sobą automatycznie prowadzić rozmowy o zadanym lub losowym czasie. Mogłoby to wyglądać tak: w katalogu byłoby kilkanaście plików txt, w każdym pliku txt byłoby zapisane jedno zdanie twierdzące. Stworzenie tych zdań stałoby po stronie każdego użytkownika Twojego programu. Konto o zadanej (lub losowej godzinie) czyta z pliku konfiguracyjnego grupę kont (awatarów) i wysyła do nich wiadomości z losowego pliku txt. Prześledziłem konkurencyjne programy i nikt nie posiada takiej funkcji. Ja na dzień dzisiejszy stosuję to ręcznie i zaobserwowałem znacząco większą żywotność kont (awatarów). Jeśli to zwiększy żywotność kont to napewno znajdzie się w programie. Musiałbym sprawdzić, ale obecnie program posiada i będzie posiadał więcej specjalnych losowych działań, które zwiększą żywotność. Testy na tą chwilę są niedostępne, ponieważ wprowadzam wiele nowych zmian i wtedy udostępnie ponownie wersje testową. Program będzie dostępny w abonamencie. RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - Kozisoft1 - 11-10-2016 17:29 Witam, bardzo chętnie po testuje, proszę o pw link ![]() RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - TechByte - 11-10-2016 17:33 Testy zakończyły się tydzień temu Sent from my SM-N7505 using Tapatalk RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - TechByte - 17-10-2016 18:33 Jak ktoś udzielał się w poprzednich testach i jest zainteresowany ponownym testowaniem to proszę o kontakt PW lub GG: 4603727 Dla pozostałych osób zainteresowanych zakupem w najbliższym czasie również będzie możliwość przetestowania programu. Wkrótce także powstanie strona zawierająca instrukcje oraz najnowsze informacje o aktualizacjach RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - rekki - 17-10-2016 19:32 Napisałem PW, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej wiadomości ![]() RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - glob11 - 18-10-2016 19:43 chce testowac RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - TechByte - 18-10-2016 20:10 Obecnie testy nie są dla tych co chcą, tylko dla tych którzy brali aktywny udział w poprzednich testach RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - rekki - 19-10-2016 17:39 Pierwszy dzień testów przyniósł kilka zastrzeżeń i pomysłów. 1) W grupach (postowanie grup) przy wielu grupach nie wyskakuje powiadomienie dotyczące akceptacji posta przez admina grupy, w poprzedniej wersji programu informacja pokazana była przy każdej grupie: ![]() 2) W dzienniku (postowanie) wyskakuje błąd "Post is empty", a cała linijka jest w kolorze czerwonym. Sprawdzałem ręcznie dwie grupy zaznaczone jako powyższy błąd - jedna z grup miała akceptację admina, na drugiej natomiast post dodał się bez problemu. ![]() 3) Propozycja odnośnie grup (w zakładce postuj w grupach): proponuję dodanie możliwości usuwania konta z grupy z poziomu programu, opcja taka ułatwi pracę. Jak na razie to tyle. Edit: Kolejny błąd. 4) Przy logowaniu na konto w programie ze śmieciowego adresu emailowego (gmailbox.com) wyskakuje informacja o blokadzie konta, natomiast przez przeglądarkę loguje bez problemu, bez żadnych ograniczeń itd. ![]() RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - TechByte - 19-10-2016 19:35 (19-10-2016 17:39)rekki napisał(a): Pierwszy dzień testów przyniósł kilka zastrzeżeń i pomysłów. Na większość odpowiedziałem już na PW, ale dodam jeszcze tutaj jakby ktoś miał podobny problem 1) Akceptacja admina zostaje zaaktualizowana, jeśli : w grupie zostanie dodany chociaż jeden post 2) Ten błąd wskazuje, że post był pusty. 3) Postaram się wprowadzić tą opcje w najbliższym czasie 4) Problem wynikał z pojawiania się dodatkowej ramki po zalogowaniu EDIT Pierwszy post został zaaktualizowany. Zapraszam także na stronę (link) na której znajdziecie instrukcje do programu, która przybliży wam dostępne funkcje w programie oraz ich zastosowanie. Osoby zainteresowane kupnem, mogą skorzystać z 3 dniowych testów |