Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! (/Temat-Wielki-restock-w-HotPrizes-pl-Kazdy-moze-wygrac-134378) |
RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - PaidMoney - 19-06-2016 13:23 (19-06-2016 13:18)DzejkobPL napisał(a): Kiedy następny restock? 2 Raczej następnego takiego restocku nie będzie, to jest duży wydatek dla organizatora myślę, że to był jedyny taki restock. RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - kellylentz9 - 19-06-2016 13:23 ja mogłem się zalogować na jakieś konto google, musiałem captche uzypełnić :/ RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Leaders - 19-06-2016 16:07 (19-06-2016 13:22)rekki napisał(a): Ciekawi mnie jak to jest w przypadku kosmetyków czy bonów do określonej kwoty (czy zwycięzca sam wybiera produkty, czy są już wcześniej przygotowane ) i ewentualna zamiana na ekwiwalent pieniężny Zamiana na ekwiwalent pieniężny jest możliwa - będzie się to jednak wiązać z koniecznością podpisania specjalnego formularza i przesłania go do nas (19-06-2016 13:18)DzejkobPL napisał(a): Kiedy następny restock? 2 Jeszcze w przyszłości na pewno będzie jakiś restock bez limitów punktowych A tymczasem pamiętajcie, że nagrody w "Sklepie" są dostępne 24/7 - można je zamawiać po zebraniu odpowiedniej ilości punktów. Cieszymy się, że restock się udał RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - rekki - 19-06-2016 16:12 @[Leaders] Na jaki numer GG pisać w sprawie nagród w restocku? RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Albercik - 19-06-2016 16:13 Kiedy wysyłka nagród, jakieś potwierdzenie mailowe, cokolwiek? RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - DzejkobPL - 19-06-2016 16:19 Czy następny restock odbędzie się punktualnie o 12:00 czy później? RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - TikTak - 19-06-2016 16:25 Dziady i nic wiecej ! ZŁODZIEJE KTORZY NIE POTRAFIA ODPISAC.... RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - szyweg - 19-06-2016 19:12 (15-06-2016 21:27)TikTak napisał(a): pisałem nikt sie nie odezwał mają olewke wiec twierdze że to złodziejstwo ;]....Gdzie do tego supportu napisałeś, że Ci nie odpisali? Pytanie jeszcze jak wyglądała ta wiadomość, bo jak znam życie to nazdałeś im od złodziei i od najgorszych. (19-06-2016 06:55)TikTak napisał(a): To są złodzieje i nic wiecej....z moja sprawą nic nie odpisali (19-06-2016 16:25)TikTak napisał(a): Dziady i nic wiecej ! ZŁODZIEJE KTORZY NIE POTRAFIA ODPISAC....Co Ci ukradli, że nazywasz ich złodziejami? Współpracuję z nimi od X czasu i w życiu bym nawet tak nie pomyślał. Siejesz człowieku zbędną gówno burze zamiast napisać do Mirka bądź Karcza na GG. Kilka postów wyżej widać ile dzisiaj nagród rozdali a Ty wciąż swoje "złodzieje" i "złodzieje"... Chłopie ogarnij się. RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - TikTak - 19-06-2016 20:47 Pisalem ixxxo i nie pisalem wtedy w wiadomosciach do nich ze nimi są napisalem normalnie axxxxe .mam prawo tak myslec skoro nie potrafili napisac na meila i wiadomość na pw. Trochę kultury , +10% //Sloniasek RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - szyweg - 19-06-2016 21:00 (19-06-2016 20:47)TikTak napisał(a): Pisalem idioto i nie pisalem wtedy w wiadomosciach do nich ze nimi są napisalem normalnie a gowno to masz w d....e .mam prawo tak myslec skoro nie potrafili napisac na meila i wiadomość na pw.Trochę kultury przyjacielu Zadałem Ci pytanie gdzie do nich pisałeś? Na gg? Mailem, a może PW na forum? Napisz proszę jaśniej, bo z powyższej twojej wypowiedzi nic nie rozumiem a alfą i omegą też nie jestem aby to rozszyfrować, jedynie domyślam się, że sposób twojej wiadomości był podobny i support Leaders też go nie zrozumiał. I najważniejsze! Odpowiedz mi proszę na pytanie co Ci ukradli? |