![]() |
Mega Szał! Aplikacje Za Darmo! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Mega Szał! Aplikacje Za Darmo! (/Temat-Mega-Szal-Aplikacje-Za-Darmo-132761) |
RE: Mega Szał! Aplikacje Za Darmo! - ClassAxion - 22-06-2016 16:58 (22-06-2016 16:27)aero2 napisał(a): @[Alerin]Przecież chodzi o zwrócenie uwagi na swój temat (podbijanie). Najlepiej aby był 'monopol' czyli wszyscy sprzedawcy prócz niego mieli 2x takie ceny jak on. RE: Mega Szał! Aplikacje Za Darmo! - Alerin - 22-06-2016 17:03 (22-06-2016 16:58)ClassAxion napisał(a):(22-06-2016 16:27)aero2 napisał(a): @[Alerin]Przecież chodzi o zwrócenie uwagi na swój temat (podbijanie). Najlepiej aby był 'monopol' czyli wszyscy sprzedawcy prócz niego mieli 2x takie ceny jak on. Przecież nie dam 20 osobą aplikacji za darmo ![]() Napisałem czy by ktoś chciał aplikację, nie napisałem że pierwsza osoba co napisze do mnie ją dostanie. Komuś z osób co wyżej w temacie napisało dam aplikacje. Ale nie wiem jeszcze komu. ![]() ![]() --------------- Edit, mam jeszcze kilka starych aplikacji z stażem kilka tygodni. Z chęcią się ich pozbędę za 50 ![]() ![]() Mega Szał! Aplikacje Za Darmo! - yazir - 23-07-2016 08:57 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |