SubmitPays - Subskrypcje SMS - 10 PLN za lead ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SubmitPays - Subskrypcje SMS - 10 PLN za lead ! (/Temat-SubmitPays-Subskrypcje-SMS-10-PLN-za-lead-129208) |
RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - Huston - 08-04-2016 12:23 Dlaczego macie główny panel po Angielsku, skoro to Polski program ? Rozumiem, że jest tlumacz google, ale pytam z ciekawości. Postaram się niedługo przetestować program, jednak faktycznie moglibyście bardziej rozszerzyć konfiguracje programu z poziomu Panelu użytkownika. Czy w najbliższym czasie zamierzacie rozszerzyć Waszą usługę o jakieś nowości, czy głównie skupiacie się na jednym programie "pobieranie" ?. RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - SubmitPays.com - 08-04-2016 13:03 (08-04-2016 12:23)Huston napisał(a): Dlaczego macie główny panel po Angielsku, skoro to Polski program ? Rozumiem, że jest tlumacz google, ale pytam z ciekawości. Znaczna część naszych wydawców nie jest z polski, więc uznaliśmy iż na chwilę obecną wersja panelu będzie tylko w języku angielskim, tym bardziej że jest to język jednak dość dobrze znany przez Polaków. Z drugiej strony panel jest prosty i intuicyjny więc mam nadzieję, iż jego obsługa nie przysparza problemów, nie mniej jednak jestem do dyspozycji jeżeli ktokolwiek potrzebowałby pomocy. Udostępniamy to w czym jesteśmy dobrzy czyli "download", a czy będzie rozwój na inne programy to obecnie ciężko ocenić. Zapraszamy do testów, tym bardziej że już za 10h uruchamiamy promocyjna stawkę za każdy uzyskany lead. Pozdrawiam RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - gutek126p - 08-04-2016 13:29 SubmitPays.com FIRMA w UK Strona po Angielsku Macie też suby pod Angoli ? RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - SubmitPays.com - 08-04-2016 13:38 Jeżeli posiadasz "download" ruch UK to zapraszam na skype. RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - Vasaki - 08-04-2016 13:39 Chciał bym się zapytać czy istnieje możliwość zmiany daty dodania bo to troche nielogiczne by coś co powstało w 2016 roku było uploadowane w 2015 xD RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - SubmitPays.com - 08-04-2016 13:48 W chwili obecnej nie jest to możliwe - nie mniej jednak w niedalekiej przyszłości będzie. Oddzielną kwestią jest fakt, że najbardziej na to uwagę zwracają wydawcy, a nie osoby zapisujące się na usługę subskrypcyjną RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - full2000 - 08-04-2016 18:29 Dowód wypłacalności tego serwisu, http://zarabiam.com/galeria/displayimage.php?album=lastup&cat=-594&pid=10112#top_display_media Z czystym sumieniem mogę polecić SP ! RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - NapalonaOla16 - 09-04-2016 20:10 co tu sie.. ten serwis zjada wszystko to co do tej pory wyszlo, a te 8zl za leada to jakis kosmos SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - Mikey - 10-04-2016 01:42 (09-04-2016 20:10)NapalonaOla16 napisał(a): co tu sie.. ten serwis zjada wszystko to co do tej pory wyszlo, a te 8zl za leada to jakis kosmos Czyli polecasz ? RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - Huston - 10-04-2016 08:14 Na początku traktowałem ten serwis powierzchownie z uwagi na cały panel i wygląd programu, ale muszę przyznać że jestem zaskoczony konwersją i kontaktem z supportem. Dzięki tej platformie można samemu się przekonać jak powinno wyglądać prawidłowe naliczanie leadów i co daje też dużo do myślenia. Pomimo prymitywnego programu, w pierwszym dniu testów z kolegą zarobiliśmy około 200 zł~~ więcej niż u konkurencji. Zobaczymy jak dalszy rozwój serwisu, wypłacalność i konwersja - tymczasem daje duży "+:" |