![]() |
Adpackpro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Adpackpro (/Temat-Adpackpro-129092) |
RE: Adpackpro - todek78 - 01-08-2016 21:50 Adpackbooster jest to aplikacja to tworzenia stron internetowych, która pozycjonuje w google. Aplikacja jest oparta na wordpress, poza tym ma dużo dodatkowych grafik, motywów itp. Strona stworzona za pomocą tej aplikacji jest otwierana przez członków Adpackpro co ma wpływ na lepsze pozycjonowanie w google. Tak więc revshare jest dla firmy ważnym elementem ![]() ![]() Po zakupie aplikacji jest też możliwość wzięcia w dodatkowo płatnym szkoleniu, które pomoże odpowiednio tworzyć strony tak, aby były pozycjonowane na 1 stronę w google. Rozmawiałem z Christofem, który współpracuje z firmą i szkoli się aby w przyszłości prowadzić takie szkolenia i powiedział, że jak ktoś kupi taką aplikację, to on na skype udzieli kilku wskazówek na temat tworzenia stron, tekstów itp aby zwiększało to skuteczność pozycjonowania. RE: Adpackpro - magda10 - 02-08-2016 09:51 To znaczy,ze jeśli nie bardzo potrafi sie tworzyć strony itd.to Adpackbooster nie bardzo sie przyda.Poza tym ,jeśli ma sie juz jakieś gotowe strony,to tez jest on nieprzydatny. Dzięki za odpowiedz. RE: Adpackpro - todek78 - 02-08-2016 10:30 Jest on przydatny, bo ma gotowe elementy, szablony i strony stworzone za pomocą jego są pozycjonowane, bo użytkownicy APP dostarczają ruch i strona wędruje w górę na google. Z aplikacją za te 25€/50€ miesięcznie dostajemy domenę, miejsce na ich serwerze i wszystko co jest potrzebne do stworzenia strony. Jak ktoś ma stronę to tylko przenieść ją na ich serwer i jak jest wolna domena, to będzie ta sama nazwa tylko z końcówką 'com'. Jeśli masz facebooka, to warto skontaktować się z Christofem Gaweł, on się u nich szkoli i chętnie pomaga RE: Adpackpro - magda10 - 02-08-2016 12:39 Ok,dzięki . Napisalam do Christofa Gaweł moze mi coś pomoże .Pozdrawiam RE: Adpackpro - GreenVolume - 02-08-2016 20:59 Co im wysłać do weryfikacji i co im podać? Bo nie mogę się połapać w ich angielszczyźnie. Co to "account holder"? PS. Czy wyciąg elektroniczny z konta bankowego wysyłany co miesiąc wystarcza? RE: Adpackpro - todek78 - 02-08-2016 21:40 (02-08-2016 20:59)GreenVolume napisał(a): Co im wysłać do weryfikacji i co im podać? Bo nie mogę się połapać w ich angielszczyźnie. Co to "account holder"? Do weryfikacji trzeba wysłać skan dowodu - obie strony - oraz wyciąg z banku lub rachunek, na których jest Twój adres(nie starszy niż 3 miesiące. Wysyłasz to na adres: [email protected]. W mailu koniecznie trzeba podać swój login. Account holder to jest Imię i Nazwisko właściciela konta. Jeżeli pytasz o wyciąg, który dostajesz od banku, czy on wystarczy, to owszem, aby tylko widniał na nim ten sam adres co na dowodzie RE: Adpackpro - magda10 - 03-08-2016 14:04 Niestety Ch.Gawel nie odezwał sie,support od Adpackbooster milczy.Ta aplikacja nie działa ,pisze,ze mogę wybrać stronę Landing Page itd. ,ale to nie działa .Dobrze,ze można zrezygnować z miesiąca na miesiąc .Ja nie wiem,jak inni z tego korzystają .Jak mam przenieść stronę na ich serwer,jak to nie funkcjonuje,jest tam podobno pisze w tych materiałach szkoleniowych,które dostaje sie po zakupie,jakieś video,gdzie jest wyjaśnione ,jak ta aplikacja działa,ale ja tego nie dostałam. A Ch.Gawel to Polak mieszkający w Niemczech ?Napisalam wiadomość do Niego na Facebook,ale sie nie skontaktował. Jak ktoś sie nie zna dobrze,jak z takiej aplikacji korzystać ,to bez sensu ja zamawiać .Jak mam przenieść strone na ich serwer,jak ona nie działa? Teraz dowody są bez adresu. RE: Adpackpro - todek78 - 03-08-2016 17:51 (03-08-2016 14:04)magda10 napisał(a): Niestety Ch.Gawel nie odezwał sie,support od Napisałem do niego, żeby się odezwał. Może wiadomość wpadło do 'inne' jeśłi nie jesteście znajomymi na facebooku RE: Adpackpro - AleksandraN - 02-09-2016 16:20 Nie wiem czy oglądaliście ten kawałek: https://www.youtube.com/watch?v=t9jLp7doXsM - bardzo ciekawie o Adpackpro i różnych rzeczach dot. firmy, warto obejrzeć jeśli się jest, - dla mnie dobre informacje ![]() RE: Adpackpro - todek78 - 03-09-2016 14:53 Same dobre informacje. Ja wchodząc do programu miałem przekonanie o tym, że jest inny program niż inne revshare i nadal to podtrzymuję ![]() Może nie ma wielkich naliczeń, może nie da się szybko i dużo zarobić, ale lepsza chyba jest stabilność i realność firmy niż szybko uciekające pieniądze ![]() |