TrafficMonsoon - Dziennik pracy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TrafficMonsoon - Dziennik pracy. (/Temat-TrafficMonsoon-Dziennik-pracy-127464) |
RE: TrafficMonsoon - Dziennik pracy. - Captain - 09-02-2016 23:18 (08-02-2016 22:37)veronicasenpai napisał(a): Zarejestrowałam się z reflinka Nie rób tego. TM to piramida finansowa która już upada. Pogoogluj w necie na ten temat i poczytaj na forach o hyipach. (08-02-2016 22:37)veronicasenpai napisał(a): Zarejestrowałam się z reflinka Nie rób tego. TM to piramida finansowa która już upada. Pogoogluj w necie na ten temat i poczytaj na forach o hyipach. RE: TrafficMonsoon - Dziennik pracy. - Grubykesz - 10-02-2016 10:02 (09-02-2016 23:18)Captain napisał(a):(08-02-2016 22:37)veronicasenpai napisał(a): Zarejestrowałam się z reflinka Z tego co wiem, to ona chciała zarabiać na klikaniu w cashlinki, więc przystopuj trochę. Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, ale uważaj sobie jak tam chcesz... Każdy inwestuje swoje pieniądze gdzie mu się podoba, a skoro ty się boisz to trzymaj dalej pieniądze w portfelu. Jeśli stracę coś, to będzie moja świadoma decyzja, a nie WAS ZNAWCÓW WSZYSTKIEGO! RE: TrafficMonsoon - Dziennik pracy. - devilll - 16-02-2016 19:02 (16-02-2016 17:43)kwl262 napisał(a): Polecam lekturkę BYZNES OUT RE: TrafficMonsoon - Dziennik pracy. - Grubykesz - 16-02-2016 19:07 Wiem, wiem - widziałem i szczerze zawiodłem się na Charlesie. Było mówione, że wszystko będzie okey, a teraz zamraża nasze pieniądze i wszystkie paczki, które kupiłem przestaną pracować? Jak dla mnie śmieszne się to zrobiło w tym momencie. Wierzyłem w ten biznes, ale teraz nie mam zamiaru czekać 180 dni żeby moje pieniądze znowu zaczęły pracować. Wykupiłem 5 paczek za własne pieniądze co powinno dać 5000 wyświetleń mojej strony, a nabiło zaledwie 274 wyświetlenia, to chyba może być podstawą do złożenia sporu, mam rację? RE: TrafficMonsoon - Dziennik pracy. - devilll - 16-02-2016 20:19 (16-02-2016 19:07)Grubykesz napisał(a): Wiem, wiem - widziałem i szczerze zawiodłem się na Charlesie. Było mówione, że wszystko będzie okey, a teraz zamraża nasze pieniądze i wszystkie paczki, które kupiłem przestaną pracować? Jak dla mnie śmieszne się to zrobiło w tym momencie. Wierzyłem w ten biznes, ale teraz nie mam zamiaru czekać 180 dni żeby moje pieniądze znowu zaczęły pracować. Wykupiłem 5 paczek za własne pieniądze co powinno dać 5000 wyświetleń mojej strony, a nabiło zaledwie 274 wyświetlenia, to chyba może być podstawą do złożenia sporu, mam rację? No oczywiście, że tak, wbijaj do tematu o TM w dziale HYIP tam jeden z userów napisał krok po kroku co napisać do PP w sporze aby wygrać Musisz tylko przewertować sobie kilka storn wstecz. EDIT: Łap , dokładnie tutaj masz wszystko na tacy > http://zarabiam.com/Temat-trafficmonsoon-com-RevShare-99379?pid=1435585#pid1435585 RE: TrafficMonsoon - Dziennik pracy. - Grubykesz - 16-02-2016 20:33 (16-02-2016 20:19)devilll napisał(a):(16-02-2016 19:07)Grubykesz napisał(a): Wiem, wiem - widziałem i szczerze zawiodłem się na Charlesie. Było mówione, że wszystko będzie okey, a teraz zamraża nasze pieniądze i wszystkie paczki, które kupiłem przestaną pracować? Jak dla mnie śmieszne się to zrobiło w tym momencie. Wierzyłem w ten biznes, ale teraz nie mam zamiaru czekać 180 dni żeby moje pieniądze znowu zaczęły pracować. Wykupiłem 5 paczek za własne pieniądze co powinno dać 5000 wyświetleń mojej strony, a nabiło zaledwie 274 wyświetlenia, to chyba może być podstawą do złożenia sporu, mam rację? Dziękówa, na pewno sprawdzę. Zamykam temat póki co, nie będę w obecnej sytuacji reklamował tego biznesu - zobaczymy może za te 180 dni wszystko stanie na nogi. RE: TrafficMonsoon - Dziennik pracy. - Majka - 16-02-2016 20:51 Na prośbę autora: Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |