Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) (/Temat-Poradnik-Automat-od-5-do-XXX-zl-dziennie-126944)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - JackPot - 12-01-2016 23:34

Więc czekamy na wznowienie strony... Z niecierpliwością czekam

RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Xevis69521 - 13-01-2016 07:50

U mnie kanałów do zasubskrybowania było naprawdę mało, ale jeśli ktoś potrzebuje skryptu to proszę bardzo Smile

Skrypt do YouTube:

Kod:
VERSION BUILD=8961227 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://lajkuj.pl/p.php?p=ysub
WAIT SECONDS=1
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Subscribe
TAB T=2
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:SubskrybujSubskrybujeszAnuluj<SP>subskrypcję
WAIT SECONDS=3
TAB CLOSE
TAB T=1
WAIT SECONDS=3

Aktualny skrypt do FB (13.01.2016):
[KLIK]

#EDIT 1:

Tutaj znajdował się skrypt do odsubskrybowania kanałów YT. Więcej informacji zawarte jest w pierwszym poście w tym temacie.

RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - musiek01 - 13-01-2016 11:50

Subskrypcji youtube jest mało, ale za to views jest dużo, tylko ze skryptem ciężko :/

RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - wiesiek - 13-01-2016 12:24

Znowu da się lajkowac, lepiej klikać normalnie skoro lecą bany. Hurtowe odlajkowywanie to bardzo kiepski pomysł bo sprzeczne z regulaminem serwisu i zniecechecajace dla reklamodawców.
z hideref trochę problem bo zmniejszył się limit czasu na wyklikanie i na tablecie nie zawsze zdąży mi się załadować w całości strona fejsa.

RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Vasaki - 13-01-2016 12:26

(12-01-2016 17:38)Criss323 napisał(a):  
(12-01-2016 14:10)vasaki napisał(a):  
WAŻNE!
Wg. informacji którą otrzymałem od Administratora serwisu konto musi posiadać minimum 20 znajomych oraz zdjęcie profilowe.
Konta muszą być kontami realnymi!

Wieczorem napisze nowy skrypt, albo w innej wolnej chwili Smile

No to prawdą nie jest bo na każdym mam profilowe i tło i po około 30-40 znajomych a po ok 300 pkt. nie moge dalej klikać.

Taką informacje uzyskalem od admina serwisu
A nie zatwierdza podobno ze wzgledu na blokady nakladane przez FB.

Nie zalecam odlajkowywanie fanpage!!!
Ba, nawet krytykuje za to!
Serwis działa bo są reklamodawcy, reklamodawcy = $$$
Jezeli zaczniecie robic unlike to reklamodawcy ze wzgledu na brak efektu sie wycofaja.
To ma byc ulatwienie dla nas, nieszkodliwe dla serwisu, wiec unlike jest totalnie nie na miejscu!

RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - wiesiek - 13-01-2016 12:54

Po wyklikaniu 100 lajkow testuje na fb z automatu bloka na 24h. Jak się kilka dni z rzędu zalapie takiego krótkiego bloka to można wyłapać dłuższego na kilka kilkanaście dni. Wszystko działa poprawnie tylko sama możliwość klikania Lubie to jest zablokowana. Ja tam klikam z przerwami w między czasie czekam na pojawienie się nowych lepiej punktowanych reklam. Ewentualnie można by się pokusić na logowanie z paru kont fb na zmianę żeby ominąć limity.

RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Xevis69521 - 14-01-2016 21:02

To ja jeszcze tylko dodam od siebie, że admin często zmienia treść buttonu, przez co skrypt przestaje działać.

Chodzi konkretnie o linijkę:
Kod:
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Dαj<SP>lαjkα

Przykładowo ostatnio zostały podmienione 2 znaki, zobaczcie...
Kod:
Dαj<SP>lαjkα
Kod:
Dαj<SP>lajka

Widzicie różnicę? Jeśli potrzebujecie skryptu do YouTube, to linijka kodu będzie wyglądać następująco (jeśli admin zmieni tylko treść buttonu, a w końcu zmieni cały panel i kod będzie zupełnie inny):
Kod:
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Subscribe
(oczywiście potrzebny jest kod na subskrybowanie kanału)

i tak dalej...
To serio nie jest trudne. Sprawdzacie na czym skrypt się zatrzymał i próbujecie to jakoś naprawić w kodzie. iMacros serio nie jest trudny Wink

RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - skocznowaty - 15-01-2016 16:27

śmiga all thx +

RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Oski001 - 15-01-2016 17:57

Czyli wystarczy zmieniać tylko ten tekst? TAG POS=1 I TYPE=A się nie zmienia? Jak tak to faktycznie banalne Lol

RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Xevis69521 - 15-01-2016 18:05

Jak na razie się nie zmienia, chyba że administrator zmieni budowę strony przez co będzie trzeba prawdopodobnie zmienić lekko skrypt. Nie korzystam od kilku dni więc Ci nie powiem, ale do tego czasu wystarczyło jedynie wprowadzić zmiany jakie opisałem 2 posty wyżej Wink