![]() |
Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. (/Temat-Ostateczne-Starcie-z-Zarabianiem-124393) |
RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 03-12-2015 17:52 Hahah, zobaczycie jak na początku przyszłego roku będę miał już zaplecze jakie będą zarobki ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 03-12-2015 22:40 Hej, cześć, Dzień 14
Minęło półtora tygodnia odkąd zacząłem działać w Sub/Premium Sms'ach ;3 Jestem bardzo zadowolony, nie wiedziałem że wgl coś uda mi się zarobić na tym, ciągle mnie odpychał ten program a jednak ![]() Dzisiaj znów nie chciało mi się nic robić ale troszku porobiłem i wpadło kilka groszy ![]() Statystyki: ![]() Mogło być lepiej jakbym się bardziej przyłożył ;d Ale cóż, nie narzekam ![]() Cel: 410.05/500PLN Rekordowa Dniówka: 101PLN ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Crausher - 06-12-2015 00:05 Fajny ten dziennik, dawaj jakąś aktualizację ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 08-12-2015 22:07 Siemano! Dzień 15
Na początek małe info ;d Nie pisałem tutaj od piątku, dlaczego? W piątek wróciłem do domu przed 23 więc już nic nie robiłem, w sobotę byłem w pracy do 20 potem zabalowałem z kumplami no i wiecie ![]() ![]() ![]() ![]() Statystyki: ![]() Ogólnie stara nisza chyba się wypala... Dzisiaj z niej aby 2 leady wpadły z tego jeden za 2zł ![]() Ale wymyśliłem kolejną podobną i trochę nadciągnąłem leadów ![]() Mam pomysły na kolejne dobre nisze ale muszę je wdrążyć w życie ![]() Postaram się w tym miesiącu to ogarnąć jeszcze ![]() Cel: 448.58/500PLN Rekordowa Dniówka: 101PLN RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 09-12-2015 22:33 Dzień 16
Popracowałem może z 2-3h i jestem zadowolony ![]() ![]() Statystyki: ![]() Cel: 483.23/500PLN Może jutro osiągniemy cel Jak dobrze pójdzie ![]() Rekordowa Dniówka: 101PLN ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 10-12-2015 21:42 Hej, cześć ;d Dzień 17
Stało się! Zrealizowałem Cel! Dzisiaj głównie o to mi chodziło bo nie chce mi się nic zbytnio więcej robić także na dzisiaj kończę ;d Jutro już Piąteczek i już mam plan na nowy cel ![]() Piszcie coś bo nudno ![]() Macie pytania? Walcie na Priv! ![]() Statystyki: ![]() Cel: 505.01/500PLN - WYKONANY ![]() Kolejnym celem będzie zarobienie do końca tygodnia, tj. niedziala - 100 zł! Mam 3 dni! Będę się starał osiągnąć cel a nawet go przebić ![]() Rekordowa Dniówka: 101PLN ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Leos2011 - 10-12-2015 22:08 No kurde, fajnie Ci to idzie ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 14-12-2015 00:01 Hej, Dzień 18
Przez ostatnie 2 dni nic nie robiłem bo od rana do wieczora praca ;x Dzisiaj starałem się jak najwięcej zarobić i troch hajsów wpadło, celu nie osiągnąłem ale gdybym robił coś te 2 dni na pewno bym go przekroczył ![]() Statystyki: ![]() Cel: 75.24/100PLN -Nie wykonany ![]() Kolejnym celem będzie zbudowanie zaplecza do końca roku. Co chcę posiadać w zapleczu napiszę jutro ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - .::Nicko::. - 14-12-2015 17:42 Konwersja powala, brawo! ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 14-12-2015 21:17 Dzień 19
Informacje: Dzisiaj dzień udany, zacząłem budować jakieś zaplecze oraz wpadło kilka zł ![]() Zaplecze: -Dwa FanPage pod Gimby ![]() -Kilka fake kont na FB ![]() -Około 300 grup na FB ![]() Plany: Zamierzam rozwinąć jeszcze te Fanpage, jeden ma aktualnie +11k like, a drugi +12k like ![]() Chcę też zrobić własnego bloga lub landing page'a, jeszcze pomyślę co wybrać ![]() Kupie też jakieś lepsze konto na ask.fm ![]() Zrobię również własny skracacz który będzie maskował moje linki z programów ![]() I kupię apke na FB ![]() To chyba na tyle jak na razie ![]() Statystyki: ![]() Dzisiaj zarobiłem: 63.36PLN Ogólnie zarobiłem: 643.61PLN Ogólnie wydałem na zaplecze: 170PLN Zysk: 473.61PLN |