✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta Facebook & weryfikacja sms & konta mailowe onet ✭✭✭ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: ✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta Facebook & weryfikacja sms & konta mailowe onet ✭✭✭ (/Temat-%E2%9C%AD%E2%9C%AD%E2%9C%AD-Sklepik-u-Artinesski-Konta-Facebook-weryfikacja-sms-konta-mailowe-onet-%E2%9C%AD%E2%9C%AD%E2%9C%AD-123108) |
RE: ✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta FB & Weryfikacje SMS & Konta mailowe onet ✭✭✭ - mikiniki - 20-11-2015 13:18 Kolejny raz wszystko ok. Dzięki ! RE: ✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta FB & Weryfikacje SMS & Konta mailowe onet ✭✭✭ - LikeIt - 20-11-2015 16:33 Konta szybko i sprawnie zakupione - wszystko śmiga jak należy! Polecam! RE: ✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta FB & Weryfikacje SMS & Konta mailowe onet... - lons - 20-11-2015 19:58 Kupiłem zweryfikowane konto Facebook Transakcja przebiegła pomyślnie RE: ✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta FB & Weryfikacje SMS & Konta mailowe onet ✭✭✭ - Lexiw - 20-11-2015 22:39 Porządna firma, tylko brać. Polecam! RE: ✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta FB & Weryfikacje SMS & Konta mailowe onet... - Artinesse - 20-11-2015 23:08 Dnia 21 listopada 2015 o godzinie 22 sklepik zakończy swoją działalność. Jest to spowodowane dość sporymi problemami z kontami Facebook. Niestety wprowadzono sporo zabezpieczeń, które uprzykrzają korzystanie z kont. Oczywiście osoby, które zakupiły ode mnie konta, mogą liczyć na weryfikację i pomoc, do czasu kiedy wygasną startery . RE: ✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta FB & Weryfikacje SMS & Konta mailowe onet ✭✭✭ - asiorek - 20-11-2015 23:13 jakie zabezpiecznia. co się dzieje? dasz mi jakies info na privka?wgl napisalem do ciebie na privka RE: ✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta FB & Weryfikacje SMS & Konta mailowe onet ✭✭✭ - Artinesse - 20-11-2015 23:16 Już odpisuję . RE: ✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta FB & Weryfikacje SMS & Konta mailowe onet ✭✭✭ - milosz998 - 21-11-2015 16:22 A ja dostałem konto i wszystko jest cudownie Ledwo co napisałem, a passy już miałem na PW Mam nadzieję że sklepik wróci jak najszybciej! RE: ✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta FB & Weryfikacje SMS & Konta mailowe onet... - Artinesse - 23-11-2015 00:29 Sklepik wrócił, a z nim gorące oferty tylko u mnie! Po zamknięciu sklepiku testowałam konta Facebookowe. Testy przebiegły pomyślnie i postanowiłam wznowić sprzedaż. Oferuję stażowe konta Facebook, zweryfikowane sms i mailowo. Konta tworzone z nową lepszą jakością. Dostępnych jest tylko kilka sztuk na dzień. Oprócz tego w sprzedaży także konta mailowe onet i weryfikację sms. Zapraszam na zakupy! RE: ✭✭✭ Sklepik u Artinesski - Konta Facebook & weryfikacja sms & konta mailowe onet ✭✭✭ - JustinTime - 25-11-2015 13:13 Potrzebuje kilka kont zweryfikowanych! płace przelewem prosze o pw mile widziane stażowe konta |