Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane (/Temat-Caribbeanbridge-podroze-na-Dominikane-116893) |
RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 07-02-2016 19:52 (07-02-2016 17:06)maszhajs napisał(a): o co chodzi z tym left i right ? i na drugim obrazku gdzie masz zarobek ? Left i Right : Struktura binarna - czyli ilosc osob zapisanych podemna na lewo strone i ilosc osób zapisanych podemną na prawą stronę ( nie ważne czy zapisanych bezpośrednio czy przez mojego poleconego) . A zarobki na tym obrazku to własnie zarobki m.in z binarki gdzie 1 osoba na lewej stronie kupila tyle samo voucherów co osoba na prawej stronie i ja mając pakiet gold zarabiam wtedy 5% z zakupów z prawej lub lewej strony ( liczy sie słabsza strona do bonusu) . A jeśli nie wiesz co to jest binarka i zarobki ze słabszej nogi (strony) to najlepiej sobie w google wystukać i poczytać na ten temat. RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 08-02-2016 18:40 ★★★PODEJMIJ SZYBKĄ DECYZJĘ!★★★ Zapraszam Cię już dziś na godzinę 20:00 na konferencję możliwości biznesowych online : Caribbean Bridge Jak co każdy PONIEDZIAŁEK I CZWARTEK dowiesz się : - w jaki sposób pojechać na Dominikanę za DARMO! - jak zarabiać klikając reklamy, - co zyskasz będąc klubowiczem CB - jak odebrać darmowe narzędzia do promocji, - oraz jak zarabiać znacznie znacznie więcej tworząc społeczność Klubową Caribbean Bridge. Bezpośredni link do webinaru o Caribbean Bridge: http://live.caribbean4u.info/index.php Poniedziałek i Czwartek godzina 20:00 !!! RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - kuba275 - 12-02-2016 10:42 Rafi jak długo w tym siedziesz? i Jakie masz z tego zyski? RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 12-02-2016 12:43 ja przyglądałem się od końca września można powiedzieć, po powrocie polskiej ekipy z wizyty w siedzibie firmy na Dominikanie postanowiłem zainwestować z początkiem listopada. Obecnie mam już około 400$ miesiecznie bez polecania, a z polecania zdarzają sie takie dni ja w moim poście nr 49 w tym temacie RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - radek0389 - 12-02-2016 12:48 Zyski z zainwestowanej kasy można wypłacać dziennie? RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 12-02-2016 13:21 Wypłaty można zlecać od kwoty 150$ i jej wielokrotność, ale można się dogadać np. ze sponsorem i kiedy on będzie robił wypłatę możesz przesłać mu wewnętrznie $ na jego konto i wtedy zlecić wspólnie wypłatę jesli dla kogoś 150$ to dużo Czas oczekiwania na wypłatę około tygodnia od chwili zlecenia RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 20-02-2016 21:38 A tu przykład i dowód czy karty firmowe działają i płacą : Zapraszam jeszcze raz do kontaktu osoby niezdecydowane, a po ostatnich rozmowach wiem że takich jest mnóstwo. Macie tu fajny produkt, pasywny zarobek i bezpieczne wypłaty na firmowe karty IPS MasterCard. |