![]() |
Poradnik Zarób pierwsze grosze online! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarób pierwsze grosze online! (/Temat-Zarob-pierwsze-grosze-online-116422) |
RE: Zarób pierwsze grosze online! - AnnaKa - 05-07-2015 21:19 Robiłeś dokładnie tak jak ja ? Własna strona z przekierowaniem i to promowałeś? Bo wiem że Ci którzy wrzucali link bez przekierowania mieli problemy z kontem mimo wszystko aby konto zostało zablokowane potrzeba 10 ostrzeżeń. RE: Zarób pierwsze grosze online! - rejwus15 - 05-07-2015 21:39 Tak wszystko robiłem tak jak Ty. W sumie nie ważne, to były groszowe sprawy, więc nie żałuję tak bardzo ![]() RE: Zarób pierwsze grosze online! - AnnaKa - 06-07-2015 04:55 Ale sam fakt, dziwi mnie że zblokowali konto muszę popytać innych czy u nich też takie coś ma miejsce ja mam tam konto od bardzo dawna i nigdy nic takiego się nie stało. RE: Zarób pierwsze grosze online! - rejwus15 - 06-07-2015 09:35 (06-07-2015 04:55)AnnaKa napisał(a): Ale sam fakt, dziwi mnie że zblokowali konto muszę popytać innych czy u nich też takie coś ma miejsce ja mam tam konto od bardzo dawna i nigdy nic takiego się nie stało. Niestety skończyło się dobre, a nawet fajnie te $ leciały, jeśli miało się dobre surfy nieużywane przez innych. No trudno, może nie można zarabiać w taki sposób jak my. Na razie dostałem bana tylko ja, zobaczymy czy to dalej pociągnie za mną szereg osób. Oby nie! RE: Zarób pierwsze grosze online! - AnnaKa - 07-07-2015 04:02 U mnie to już bardzo długi czas działa, przypuszczam że coś było nie tak z przekierowaniem i refa pokazywało im ze surfów. Mimo wszystko musiały być ostrzeżenia. |