[WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Wykonam (/Forum-Wykonam-330) +---- Wątek: [WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! (/Temat-WYKONAM-Strony-Internetowe-Landing-Page-Profesjonalnie-szybko-i-tanio-114517) |
RE: [WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! - DENON - 06-02-2017 20:47 Forumowicz polecenia wart i to wcale nie jest żart ! Świetny kontrahent - to się czuje bo fajne strony buduje ! Z pewnością więc mam rację - z nim udane są transakcje ! U niego strony zamawiajcie , żadnych obaw nie miewajcie . Cała transakcja odbyła się zgodnie z normami Unii Europejskiej . POLECAM ! RE: [WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! - antykt - 20-02-2017 23:57 hej mam robótke pisze na gadugadu RE: [WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! - Makabrycy - 12-04-2017 11:36 Bardzo dobra współpraca, polecam na 200% RE: [WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! - sir.jacoo - 27-04-2017 12:06 wyslalem pw RE: [WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! - Gremquen - 27-04-2017 18:40 (27-04-2017 12:06)sir.jacoo napisał(a): wyslalem pwa ja odpisałem RE: [WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! - Makabrycy - 30-05-2017 16:38 kolejny projekt i kolejna pochwała dla Gremquena super kontakt i wykonanie dziękuje RE: [WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! - matimus - 08-06-2017 22:30 Super kontakt i profesjonalnie wykonana praca ! 10/10 RE: [WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! - Gremquen - 15-06-2017 20:18 Uslugi zostały całkowicie zawieszone. Dziękuje za okazane zaufanie oraz 100% pozytywnych opinii. RE: [WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! - ToraTora - 30-07-2017 17:50 Napisałem na gg RE: [WYKONAM] Strony Internetowe, Landing Page. Profesjonalnie, szybko i tanio! - Gremquen - 03-04-2020 21:24 Reaktywacja kwiecień 2020 Cześć! Kilka lat temu oferowałem tutaj tworzenie stron WWW, Landing Page, sklepów e-commerce, pomagałem w konfiguracji stron, przenoszeniu, podpinaniu lockerów z sieci afiliacyjnych i tym podobne. Z racji tego, jaka panuje obecnie sytuacja w kraju i na świecie, ja w pracy zawodowej mam pracę zdalną i dużo czasu, a moje plany na ten rok sięgają poświęcenia się usługom wymienionym powyżej w 100% na własny rachunek, reaktywuję swoją ofertę (poprosiłem moderatorów o otwarcie wątku, który kilka lat temu został zamknięty również na moją prośbę). Wszelkie informacje w 1 poście, trzymajcie się zdrowo |