7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: 7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA (/Temat-7-nisz-subsms-i-PPA-DUZA-I-LATWA-KASA-114097) |
RE: 7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA - surfer0700 - 17-05-2015 21:24 Cieszmy się że ekipa na tamtym forum jest naprawdę ogarnięta i na pewno zbanuje tego plagiatora. RE: 7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA - Tyrkijt - 17-05-2015 21:26 Tak, dziękuję za szybkie zgłoszenie mi tego, że ktoś sprzedaje mój poradnik Szrejter, możesz liczyć na małą zniżkę przy zakupie RE: 7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA - PETERILLUSION - 17-05-2015 21:28 Dla mnie tez? RE: 7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA - Tyrkijt - 17-05-2015 21:31 Peter, Ty też dzielnie walczyłeś, więc też dostaniesz małą zniżkę Tylko w sumie po co Ci, jak poradnik masz;p Dodatkowo chciałbym dodać, że osobom z ilością postów mniejszą od 40 i repa poniżej 15 poradnika NIE SPRZEDAM! @[PETERILLUSION] @[Szrejter] : Odezwijcie się na priv. RE: 7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA - szykiryki - 17-05-2015 22:33 Poradnik kupilam. Spodziewalam sie naprawde jakiegos ostrego nielegalu, tymczasem okazalo sie calkiem znosne (okazuje sie wiec, ze jestem czlekiem bez sumienia;p). Co wiecej, jedna z metod przerobilam juz na totalny whitehat, wiec jak sie chce to mozna . Oczywiscie moralnie brud i syf, widywalam jednak gorsze rzeczy promowane na subach. Nie radze tez promowac na leadmore, bo wiem, ze nie lubia takich praktyk, ale oczywiscie wszystko zalezy od tego jak czlowiek ugryzie temat... Przy 7 metodzie lezka mi sie zakrecila, wiec za to Cie nie lubie. W mojej ocenie czas potrzebny na 'odrobienie' poradnika to dzien, dwa. Kazdy promuje jednak na wlasna odpowiedzialnosc, ale bezsprzecznie zarobic sie da RE: 7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA - Tyrkijt - 17-05-2015 22:36 @[szykiryki] : jak pisałem punkt 7 to również się wzruszyłem, i się nie lubiłem Ale cóż Dzięki za recenzje Pozdrawiam! RE: 7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA - Varnity - 18-05-2015 06:33 Czy poradnik ma coś wspólnego z poniższym tekstem??? Witam. Na wstepie przepraszam za klopot ale podczas rejestracji w serwisie internetowym przez moja nieuwage moje dziecko wpisalo zly numer telefonu i SMS dotycacy rejestracji zamiast do nas zostal wyslany na Pani/Pana numer. Jesli dotarl lub dopiero dojdzie to czy jest mozliwosc odeslania mi tresci tego SMSa pod moj numer? Jezeli nie sprawi to klopotu bede bardzo wdzieczna za pomoc, z gory dziekuje. Piotrek. Pytam ponieważ pełno takich praktyk widzę w internecie. RE: 7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA - banipunz - 18-05-2015 06:36 @up Moze o takie rzeczy lepiej sie pytac na PW? RE: 7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA - Tyrkijt - 18-05-2015 06:39 (18-05-2015 06:33)Varnity napisał(a): Czy poradnik ma coś wspólnego z poniższym tekstem??? Nie ma nic wspólnego z powyższym tekstem. RE: 7 nisz subsms i PPA - DUŻA I ŁATWA KASA - 4funsecond - 18-05-2015 15:06 Cytat:53857640: No proszę. Uwaga na niego |