Sprzedaż zakończona/do usunięcia. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedaż zakończona/do usunięcia. (/Temat-Sprzedaz-zakonczona-do-usuniecia-114095) |
RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - tadek7 - 05-06-2015 13:02 Bardzo dobry poradnik wszystko podzielone na spis treści przez co jest bardzo czytelny Podadnik merytoryczny wszystko wyjaśnione co mamy robić i gdzie, dodatkowo co bardzo mi sie spodobało jest zawarty tam wątek psychologiczny widać, ze autor rozwaza każdy niuans, aby wpadały nam $$$. Teraz mam nadzieje, ze na tym zarobie Jestem zadowolony pieniądze warte zakupu. RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - Branzolek - 05-06-2015 18:36 Dziękuję Panowie za opinię. Zapraszam kolejnych chętnych :> RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - Kamil * PPP - 05-06-2015 23:04 Recenzja
Poradnik jest opisany tak jak każdy oczekuje czyli dokładnie, szczegółowo i Ogółem Wszystko od A do Z! Metody jak i nisze są naprawdę wspaniałe i opisane od Full Początkujących do Full Zaawansowanych! Jest dużo zdjęć i dużo tekstu, bez problemu każdy da sobie radę nawet full laik a nawet jak by co to jest super kontakt z Branzolkiem, szybkie odpisywanie, szczegółowe odpowiedzi, kontakt na mega poziomie co potwierdzają poprzednie opinie! Jeśli chodzi o subsms to przejrzałem CAŁE GOOGLE i nie ma tej metody opisanej Nigdzie... ! Czy to jest ZŁOTY PORADNIK SUB-SMS ? Odpowiedź: TAK! A Ci co myśleli że NIGDY NIKT NIE SPRZEDA ZŁOTY PORADNIK TO BYLI W BŁĘDZIE...! (Szczerzę to sam tak myślałem a tu naglę WoW... ) Jak widać są osoby jak "Branzolek" co dadzą innym możliwość zarabiania i życia non-stop jak "KRÓL"... ! Cena 200zł: Nikt się nie zawiedzie i Tylko zdziwi że można kupić takie ZŁOTE CUDO za NAPRAWDĘ GROSZE ! Poradnik oceniam Tylko i nie inaczej szczerze na maxa: 11/10 ! Poradnik kupiłem 2 dni temu, pracowałem na spokojnie od godziny 16stej do 19stej na moim zapleczu które miałem już wcześniej... Dołączam screen zarobku, nie spodziewałem się aż takiego efektu: Polecam WSZYSTKIM! Pozdrawiam! Kamil * PPP RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - saq714 - 05-06-2015 23:08 Już jest. Konkretnie. RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - Branzolek - 06-06-2015 12:27 Dziękuję za tak obszerną opinie! Ps, jeśli dzis tez zarabiasz pochwal sie RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - Majka - 06-06-2015 13:27 (05-06-2015 23:04)Kamil * PPP napisał(a): Gratuluję Tylko czemu Cie w top15 na HC z wczorajszego dnia nie ma? RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - autoshot38 - 06-06-2015 13:37 Niech wstawi swoja sygnaturkę RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - Pitek236 - 06-06-2015 13:50 @[Majka] To chyba z 2 dni jest Chociaż i tak coś mi tu nie pasuje.. niby taki dobry kontakt z sprzedawcą, a ja czekam już 2 dni na odpowiedz i nic.. RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - fusek - 06-06-2015 14:03 (06-06-2015 13:50)Pitek236 napisał(a): @[Majka] To chyba z 2 dni jest Moze z jego calego udziału na hotcash? Co do poradnika to: Bez zaplecza nie ma co do niego startować - kupiłem i otrzymałem wczoraj - zbieram zapleczę - jak zbiorę odpowiednie to wrzucę swoje statystyki. Na tę chwilę - poradnik pewnie jest wartościowy - ale nie wart 200 zł - maks 100 zł. RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - milosz998 - 07-06-2015 10:47 Ok, jestem zainteresowany wstępnie, ale kilka pytań ode mnie: 1. Jaki wpływ na zarobki ma ilość osób działających tą metodą? Czy im więcej sprzedanych poradników, tym większa konkurencja? 2. Jakich dodatkowych materiałów potrzebuję? Jakiejś dodatkowej wiedzy? Może kont na fb? Fanpage? 3. Jeśli nie zainwestuję tych kilku złotych, to jest dużo mniejsza szansa ze zarobię? 4. Czy metoda może upaść z dnia na dzień? Czyli dziś kupię poradnik a jutro się okażę że jakieś forum czy portal na którym zarabiamy upadł? |