Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. (/Temat-Dziennik-Pracy-Radka-Czyli-zbieranie-na-prawko-i-samochod-113761)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - dziam - 27-06-2015 12:05

Czekam, jestem ciekaw rezultatów Smile

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 27-06-2015 20:35

Dobra.. Po lekkim spamie i 2 postach na FP wynik dzisiejszy to : 1,16705.. Do 10 czyli do wypłaty chciałbym utrzymać dniówki około 1$ żeby chociaż coś wpadło na konto.Na blogu zostało dodanych 5 postów z cheatami .. Pod koniec zrobiłem jeszcze pingowanie i mam nadzieję że tydzień / dwa i zacznie się robić jakiś ruch na blogu .Dzisiaj czytałem sobie o PPA i myślę nad tym ale jeszcze nie wiem bo nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 28-06-2015 10:08

Dobra...Cele na dzisiaj :
[ ] 3 posty na ero FP
[ ] 4 wpisy na blogu
[ ] próba ogarnięcia PPA
NO TO LECIMY !! Smile

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 29-06-2015 10:43

Wczoraj nie podsumowałem dnia..
[ ] 3 posty na ero FP
[ ] 4 wpisy na blogu
[ ] próba ogarnięcia PPA
Dzisiaj znów opubilkuję 3 posty na FP , po za tym założyłem FP gimb ale będzie ciężko wypromować... Jak przyjdzie wypłata z shorte to od razu inwestuję w reklamę Smile

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 30-06-2015 08:36

Wczoraj nie mogłem podsumować dnia bo forum ciągle mi wywalało ... Dobra wczoraj na moim FP wybiło 1000 like czyli wpadło w jeden dzień ponad 200 polubień.. Teraz dobijam do 1200 i zakładam kolejny FP.. Po za tym myślę nad jakąś reklamą Smile

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - Kerehan - 30-06-2015 09:33

Życzę powodzenia oraz wysokich zarobków Smile

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 04-07-2015 09:47

DZIEŃ 1

Co dzisiaj zrobię?

- S4S,duuuuuużo S4S
- Nowy FP
- Będę czekał na mentora z LM , jeśli się odezwie to zaczynamy
- Standardowo 3 posty na FP

CEL
Zrobić 10 FP o łącznej ilości like 30k . Cel będzie do końca sierpnia

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 05-07-2015 11:58

Dzień 2

Co dzisiaj zrobię ?

- S4S
- zaplanuję posty na cały dzień
- promowanie FP
- Dalsze oczekiwanie na odzew mentora.

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 06-07-2015 19:45

Dzień 3

Dzisiaj dalej robiłem s4s.. Zarobki się zwiększają.. Mam nadzieję że tak będzie cały czas, jutro chyba założę 3 FP.. Zobaczymy Smile

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 20-07-2015 20:20

Dobra wróciłem ! Podczas nieobecności oczywiście cały czas rozwijałem FP lecz niestety cały czas jest mało... Po za tym znalazłem niszę na YT i wrzucam filmiki.. Na razie jest 19 tyś wyświetleń .. Będziecie teraz informowani na bieżąco