![]() |
Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. (/Temat-Dziennik-Pracy-Radka-Czyli-zbieranie-na-prawko-i-samochod-113761) |
RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - dziam - 27-06-2015 12:05 Czekam, jestem ciekaw rezultatów ![]() RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 27-06-2015 20:35 Dobra.. Po lekkim spamie i 2 postach na FP wynik dzisiejszy to : 1,16705.. Do 10 czyli do wypłaty chciałbym utrzymać dniówki około 1$ żeby chociaż coś wpadło na konto.Na blogu zostało dodanych 5 postów z cheatami .. Pod koniec zrobiłem jeszcze pingowanie i mam nadzieję że tydzień / dwa i zacznie się robić jakiś ruch na blogu .Dzisiaj czytałem sobie o PPA i myślę nad tym ale jeszcze nie wiem bo nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 28-06-2015 10:08 Dobra...Cele na dzisiaj : [ ] 3 posty na ero FP [ ] 4 wpisy na blogu [ ] próba ogarnięcia PPA NO TO LECIMY !! ![]() RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 29-06-2015 10:43 Wczoraj nie podsumowałem dnia.. [ ] 3 posty na ero FP [ ] 4 wpisy na blogu [ ] próba ogarnięcia PPA Dzisiaj znów opubilkuję 3 posty na FP , po za tym założyłem FP gimb ale będzie ciężko wypromować... Jak przyjdzie wypłata z shorte to od razu inwestuję w reklamę ![]() RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 30-06-2015 08:36 Wczoraj nie mogłem podsumować dnia bo forum ciągle mi wywalało ... Dobra wczoraj na moim FP wybiło 1000 like czyli wpadło w jeden dzień ponad 200 polubień.. Teraz dobijam do 1200 i zakładam kolejny FP.. Po za tym myślę nad jakąś reklamą ![]() RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - Kerehan - 30-06-2015 09:33 Życzę powodzenia oraz wysokich zarobków ![]() RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 04-07-2015 09:47 DZIEŃ 1 Co dzisiaj zrobię? - S4S,duuuuuużo S4S - Nowy FP - Będę czekał na mentora z LM , jeśli się odezwie to zaczynamy - Standardowo 3 posty na FP CEL
Zrobić 10 FP o łącznej ilości like 30k . Cel będzie do końca sierpnia RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 05-07-2015 11:58 Dzień 2 Co dzisiaj zrobię ? - S4S - zaplanuję posty na cały dzień - promowanie FP - Dalsze oczekiwanie na odzew mentora. RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 06-07-2015 19:45 Dzień 3 Dzisiaj dalej robiłem s4s.. Zarobki się zwiększają.. Mam nadzieję że tak będzie cały czas, jutro chyba założę 3 FP.. Zobaczymy ![]() RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 20-07-2015 20:20 Dobra wróciłem ! Podczas nieobecności oczywiście cały czas rozwijałem FP lecz niestety cały czas jest mało... Po za tym znalazłem niszę na YT i wrzucam filmiki.. Na razie jest 19 tyś wyświetleń .. Będziecie teraz informowani na bieżąco |