Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! (/Temat-Sprzedam-Facebook-Viral-Script-10-layoutow-Nie-potrzeba-Apki-113382)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - MichalPoltrom - 03-05-2015 11:20

(03-05-2015 11:03)tribler napisał(a):  @[ClassAxion]
Oj... Czy ty przypadkiem nie sprzedawałeś ?!
Mówisz o mnie i wgl a sam sprzedajesz coś co jest niby za darmo...
Nigdzie nie znalazłem skryptu gdzie można go zdobyć za free..
I jeszcze cena 60 zł ?!
[Obrazek: jrxk3d.jpg]

@[broofie] @[MichalPoltrom]
Ten skrypt: wiadomosci.gq nie jest taki którego ja mam!
Kody są w 95 % inne! Wiec proszę mi tutaj nie wkręcać że to są te same skrypty!

@[Toskan] Z Twoją osobą już nie rozmawiam, wytłumaczyłem Ci i nie mam ochoty być naciąganym Smile

Kolego, czy ja gdzieś napisałem coś o Twoim skrypcie? zapytałem się tylko, czy nadal go sprzedajesz...

RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - tribler - 03-05-2015 11:27

@[MichalPoltrom] Jeżeli założyłem temat to go sprzedaję Big Grin
Poszło 5 sztkuk. Użytkownicy testują i napiszą opinie. Już jedną opinię mam wystawioną na konkurencyjnym forum Smile

RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - ClassAxion - 03-05-2015 11:29

@[tribler] Po 1. Inne forum, po 2. Zobacz datę... facepalm

Nie sprzedaję plagiatów. pokerface

RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - evenixx - 03-05-2015 11:29

Mozna demo na pw Tongue ?

RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - MichalPoltrom - 03-05-2015 11:32

(03-05-2015 11:27)tribler napisał(a):  @[MichalPoltrom] Jeżeli założyłem temat to go sprzedaję Big Grin
Poszło 5 sztkuk. Użytkownicy testują i napiszą opinie. Już jedną opinię mam wystawioną na konkurencyjnym forum Smile

To jeszcze raz poproszę o demo. Wink

RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - LikeIt - 03-05-2015 11:37

Kupiłem, przetestowałem i mogę powiedzieć że viralka całkiem spoko. Layouty też dobre - dla każdej niszy inny. Kontakt ze sprzedającym na najwyższym poziomie. Ciągle pomaga mi coś ogarnąć na stronie. A co do ceny to nie jest ona ani za wysoka ani za niska - jeden dzień spamowania viralką wystarczy aby wyjść na zero, a nawet sporo na plus.

A teraz wiadomość do hejterów - czemu sami nie sprzedajecie viralek skoro macie je na wyciągnięcie ręki? Jakoś nie widziałem na forum aby ktoś sprzedawał virale wraz z layoutami, no chyba że słabo się promował...

RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - FreeZzz - 03-05-2015 11:42

(03-05-2015 11:03)tribler napisał(a):  @[ClassAxion]
Oj... Czy ty przypadkiem nie sprzedawałeś ?!
Mówisz o mnie i wgl a sam sprzedajesz coś co jest niby za darmo...
Nigdzie nie znalazłem skryptu gdzie można go zdobyć za free..
I jeszcze cena 60 zł ?!
[Obrazek: jrxk3d.jpg]

@[broofie] @[MichalPoltrom]
Ten skrypt: wiadomosci.gq nie jest taki którego ja mam!
Kody są w 95 % inne! Wiec proszę mi tutaj nie wkręcać że to są te same skrypty!

@[Toskan] Z Twoją osobą już nie rozmawiam, wytłumaczyłem Ci i nie mam ochoty być naciąganym Smile

Nie chcę być nie miły, ale czy tutaj widzisz 95% innego kodu?

Twój skrypt
[Obrazek: 25400775068573710395.png]

Mój skrypt
[Obrazek: 69362857764721741951.jpg]

Wiec nie pie&&ol że Jest to Twój skrypt bo nie jest, jedynie co to edytowałeś wygląd virala Wink

Z tego co wiem to @[ClassAxion] też był autorem jednego virala Wink

Jeśli ktoś chce mogę odsprzedać za 20zł Big Grin

RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - tribler - 03-05-2015 11:52

@[FreeZzz]
Już mnie to nudzi Big Grin
Te Viralki się różnią! Nie widzisz tego?!

Moja Viralka: Klikasz zamknij i udostępnia się na tablicy. (LEPSZA METODA)

2.Viralka: Klikniesz zamknij. Wyświetla Ci się okienko:
TYLKO PODWÓJNYM KlIKNIĘCIEM ZAMKNIESZ POWIADOMIENIE!
To okienku już w Chu* odstrasza człowieka! Widać że to coś podejrzanego!

Dlatego moja Viralka jest lepsza Smile

Następne?

Moja Viralka: Udostępnia i przenosi ją na stronę.

2.Viralka: Reklama znika i osoba widzi stronę.

To są DWIE różne Viralki! Nie rozumiem Ciebie człowieku Big Grin Wchodzi do mnie do tematu i reklamujesz się za śmieszne pieniądze i z Viralką która odstrasza i wymaga poprawek!

RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - broofie - 03-05-2015 12:04

Czyli przyznajesz sie, ze skrypt nie jest twojego autorstwa i go tylko lekko przerobiles? Wziales darmowy skrypt z forum, dopisales pare linijek kodu i chcesz za to 40zl? Smieszny jestes.

RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - Pmxq - 03-05-2015 12:13

poproszę demko na pw Big Grin