Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! (/Temat-Sprzedam-Facebook-Viral-Script-10-layoutow-Nie-potrzeba-Apki-113382) |
RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - MichalPoltrom - 03-05-2015 11:20 (03-05-2015 11:03)tribler napisał(a): @[ClassAxion] Kolego, czy ja gdzieś napisałem coś o Twoim skrypcie? zapytałem się tylko, czy nadal go sprzedajesz... RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - tribler - 03-05-2015 11:27 @[MichalPoltrom] Jeżeli założyłem temat to go sprzedaję Poszło 5 sztkuk. Użytkownicy testują i napiszą opinie. Już jedną opinię mam wystawioną na konkurencyjnym forum RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - ClassAxion - 03-05-2015 11:29 @[tribler] Po 1. Inne forum, po 2. Zobacz datę... Nie sprzedaję plagiatów. RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - evenixx - 03-05-2015 11:29 Mozna demo na pw ? RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - MichalPoltrom - 03-05-2015 11:32 (03-05-2015 11:27)tribler napisał(a): @[MichalPoltrom] Jeżeli założyłem temat to go sprzedaję To jeszcze raz poproszę o demo. RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - LikeIt - 03-05-2015 11:37 Kupiłem, przetestowałem i mogę powiedzieć że viralka całkiem spoko. Layouty też dobre - dla każdej niszy inny. Kontakt ze sprzedającym na najwyższym poziomie. Ciągle pomaga mi coś ogarnąć na stronie. A co do ceny to nie jest ona ani za wysoka ani za niska - jeden dzień spamowania viralką wystarczy aby wyjść na zero, a nawet sporo na plus. A teraz wiadomość do hejterów - czemu sami nie sprzedajecie viralek skoro macie je na wyciągnięcie ręki? Jakoś nie widziałem na forum aby ktoś sprzedawał virale wraz z layoutami, no chyba że słabo się promował... RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - FreeZzz - 03-05-2015 11:42 (03-05-2015 11:03)tribler napisał(a): @[ClassAxion] Nie chcę być nie miły, ale czy tutaj widzisz 95% innego kodu? Twój skrypt Mój skrypt Wiec nie pie&&ol że Jest to Twój skrypt bo nie jest, jedynie co to edytowałeś wygląd virala Z tego co wiem to @[ClassAxion] też był autorem jednego virala Jeśli ktoś chce mogę odsprzedać za 20zł RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - tribler - 03-05-2015 11:52 @[FreeZzz] Już mnie to nudzi Te Viralki się różnią! Nie widzisz tego?! Moja Viralka: Klikasz zamknij i udostępnia się na tablicy. (LEPSZA METODA) 2.Viralka: Klikniesz zamknij. Wyświetla Ci się okienko: TYLKO PODWÓJNYM KlIKNIĘCIEM ZAMKNIESZ POWIADOMIENIE! To okienku już w Chu* odstrasza człowieka! Widać że to coś podejrzanego! Dlatego moja Viralka jest lepsza Następne? Moja Viralka: Udostępnia i przenosi ją na stronę. 2.Viralka: Reklama znika i osoba widzi stronę. To są DWIE różne Viralki! Nie rozumiem Ciebie człowieku Wchodzi do mnie do tematu i reklamujesz się za śmieszne pieniądze i z Viralką która odstrasza i wymaga poprawek! RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - broofie - 03-05-2015 12:04 Czyli przyznajesz sie, ze skrypt nie jest twojego autorstwa i go tylko lekko przerobiles? Wziales darmowy skrypt z forum, dopisales pare linijek kodu i chcesz za to 40zl? Smieszny jestes. RE: Sprzedam Facebook Viral Script + 10 layoutów! Nie potrzeba Apki! - Pmxq - 03-05-2015 12:13 poproszę demko na pw |