![]() |
Dziennik pracy idealisty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy idealisty (/Temat-Dziennik-pracy-idealisty-112343) |
RE: Dziennik pracy idealisty - thomasward - 14-12-2015 21:17 W ten weekend (konkretniej piąteczek, świetny termin) mam urodziny, więc mimo pewnych leków mocno obciążających wątrobę sporo picia i spotkań (w sumie to jednak nie narzekam), pt-sbt-ndz praktycznie całe zajęte, pon. w sumie też. jeżeli chcesz zrobić mi mił prezent urodzinowy lub po prostu zarobić tutaj znajdziecie listę najlepszych kraników Bitcoin -> http://www.polskibitcoin.pl/strony-rozdajace-darmowe-bitcoiny/ Co do spraw finansowych - aktualne zarobki: stan na Xapo: 0.06030497 BTC co po obecnym kursie daje 26.46 USD Firesub - 106,50 PLN Nie ma tragedii, powolutku do celu. ![]() CEL: 100 000 PLN TERMIN: 18.12.2016 W ramach ciekawostki fotka z pewnego faucetu z maksymalną wygraną: ![]() RE: Dziennik pracy idealisty - thomasward - 01-01-2016 20:57 Nowy rok, super, hooray! Cieszę się jak cholera, ale z drugiej strony smucę. Coraz bliżej bowiem do pełnoletności oraz dorosłości, a minie wtedy najlepszy czas w życiu. Sylwester spędzony po mickiewiczowskiemu, w towarzystwie Pana Tadeusza oraz Soplicy. ![]() Plany na nowy rok? Podjąć wiele ważnych decyzji. Wybrać wreszcie filozofię życiową, nad którą aktualnie się waham i spędzam nad tym godziny rozmyślań. Wybrać potencjalne kierunki studiów, ogarnąć maturę, dużo czytać, szczególnie wysokowartościowej literatury pięknej. Trochę pisać, chociaż to niemożliwe bez erudycji z zakresu literatury. Popracować nad moją sytuacją społeczną i pozycją w piramidzie społecznej, nad której roztrząsaniem również sporo się zastanawiam. Znaleźć kilku nowych znajomych, ale niewielu, by mieć wystarczająco czasu. Popracować nieco nad ciałem - w wakacje operacja przegrody nosowej, dokończenie kuracji izotretynoiną, zwiększenie mojego wysiłku fizycznego. Dosyć ambitnie, ale plany są luźne, a przez to wykonalne. Jeżeli ktoś to czyta to może jakiś noworoczny odbiór i życzenia powodzenia w realizacji dosyć ambitnych planów? Zrobi mi się cieplej na serduchu! ![]() W kwestii zarobków zdradzę na razie moje pieniądze na Xapo, czyli 0.07179039 BTC, warte na dziś dzień 31 USD. Co do reszty dokładniejsze wyniki dam kiedy indziej. ![]() RE: Dziennik pracy idealisty - Czaq - 01-01-2016 22:56 Idealisto! ![]() Fajnie się czyta dziennik. Tym bardziej, że też mam tak jak i Ty Cytat:[...] Wybrać wreszcie filozofię życiową, nad którą aktualnie się waham i spędzam nad tym godziny rozmyślań.Plany mądre ale moim zdaniem mało ambitne! Nie obrałeś sobie żadnego dokładnego celu a większość planów to rozmyślenia i rzeczy które przyjdą same ![]() Co do PLANU z 1 postu to idzie Ci to po woli ale do celu! Skup sie na nim bo gdybyś to osiągnął to by było już COŚ. Będę zaglądał! |