![]() |
Leadmore.pl - niepoważna firma - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Leadmore.pl - niepoważna firma (/Temat-Leadmore-pl-niepowazna-firma-111949) |
RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 07-04-2015 22:10 Racja, pan z PLAY powinien zakleic mi usta i nie zaplacic wcale, nawet jezeli chocby jedna osoba rzeczywiscie przeszla RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Maciejoss20 - 07-04-2015 22:13 (07-04-2015 22:03)Terrorak napisał(a): Oczywiscie, ale dalej nie ma dowodu, ze to wgl screen z mojego konta, a nie jakis przygotowany dlugo wczesniej. Firesub, hotcash i inne suby problemow nie robia wyplacaja kase bez problemow i jakos nie twierdza ze sie fraudowalo tylko leadmore ma problemy. RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Tidus - 07-04-2015 22:13 (07-04-2015 22:10)Terrorak napisał(a): Racja, pan z PLAY powinien zakleic mi usta i nie zaplacic wcale, nawet jezeli chocby jedna osoba rzeczywiscie przeszla Bo gówno ich obchodzi czy stracą partnera, na którym zarobili 1,5zł z jednego odnowienia na 100 leadów, czy może on zostanie. Napisz i poproś o zablokowanie adresów IP, które się powtarzały albo nawet bez tego. Po prostu poproś, aby anulowali Ci wszystkie puste leady i zobaczysz ile rzeczywiście zarobiłeś. Zrobiłeś tak? Nie, zwyzywałeś firmę. RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Toskan - 07-04-2015 22:14 @up co św tym jest... RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 07-04-2015 22:16 A czy dostałem wiadomość z ktorej moglem wywnioskowac, ze taki jest prawidzwy powod mojej blokady? Nie, dostalem krotki email ze moje konto zostalo zbanowane, bo zlamalem regulamin. RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Tidus - 07-04-2015 22:17 (07-04-2015 22:13)Maciejoss20 napisał(a):(07-04-2015 22:03)Terrorak napisał(a): Oczywiscie, ale dalej nie ma dowodu, ze to wgl screen z mojego konta, a nie jakis przygotowany dlugo wczesniej. Pewnie dla tego, bo na hotcashu większość zarabia na premium smsie, a firesub (i hotcash chyba też) nie zliczają pustych leadów. Dodatkowo stawka u nich jest tak zbilansowana, że rzadko kiedy wyjdą na minus i wtedy isę pisze do nich o podniesienie stawki, a na lm masz bazową stawkę pewnie wyższą niż na hotcashu i firesubie po podwyżce. @[Terrorak] (07-04-2015 22:16)Terrorak napisał(a): A czy dostałem wiadomość z ktorej moglem wywnioskowac, ze taki jest prawidzwy powod mojej blokady? Nie, dostalem krotki email ze moje konto zostalo zbanowane, bo zlamalem regulamin. Gdzie napisali, że złamałeś regulamin? RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Inspirujący - 07-04-2015 22:21 No z drugiej strony Pan @Terrorak może nie mieć pojęcia że jakaś osoba z konkurencji wzięła puste startery i nabiła mu puste leady specjalnie żeby dostał bana. Np. bo robi konkurencje dla innej niszy. Można dużo pisać na ten temat. RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 07-04-2015 22:24 Napisali, ze generowalem sztucznie aktywacje, czyli zlamalem regulamin. Wystarczy, moglibysmy tak jeszcze przez 10 stron i nie dojdziemy do porozumienia. Prawda jest taka, ze nie ma nic o tym ''pustych leadach'' i do czego one prowadza, zostalem oskarzony o to czego JA NIE ZROBILEM(nie musicie wierzyc, ja wiem swoje) i taki jest oficjalny powod mojego bana, a nie to ze leadmore.pl sobie nie zarobil wystarczajo duzo na mnie RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Tidus - 07-04-2015 22:28 (07-04-2015 22:24)Terrorak napisał(a): Napisali, ze generowalem sztucznie aktywacje, czyli zlamalem regulamin. Nie, napisali że generowałeś sztuczne aktywacje. @[szykiryki] (a taki przykład) generuje zysk, bo ludzie aktywują usługi z jej linku promocyjnego @[Terrorak] nie generuje zysku, ponieważ ma sztuczne aktywacje (czyt. fraudy czyt. aktywacje z pustych starterów) Nie ma nic o łamaniu regulaminu. W regulaminie jest napisane, że w przypadku braku generowania zysku zastrzegają sobie prawo do nie wypłacania pieniędzy. RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - nicooo - 07-04-2015 22:31 Ja zarobiłem na leadmore ponad 5tyś jestem u nich miesiąc i żadnych problemów nie miałem , wadą jest tylko , że kontakt nie jestem możliwy przez gg lub telefon , szkoda się tutaj wypowiadać.... |