Dziennik Pracy Squall112 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy Squall112 (/Temat-Dziennik-Pracy-Squall112-110986) |
RE: Dziennik Pracy ( LeadMore ) - Squall112 - Dan!el - 04-04-2015 14:31 Dokładnie bo inaczej to nic nie zdobędziemy. RE: Dziennik Pracy ( LeadMore ) - Squall112 - Eliteman - 04-04-2015 15:02 jak się spamuje co kilka sekund to konto nie wytrzyma godziny, jak się spamuje co kilka minut jednym kontem to nie zablokują szybko spam jest czasochłonny, jak się nie ma mega dobrego pomysłu na niszę to szkoda się za to brać, porównałem dziś spam w różnych miejscach na fejsie i jeden link w dobrym miejscu i statystyka wejść jakieś 10%/90% RE: Dziennik Pracy ( LeadMore ) - Squall112 - Squall112 - 04-04-2015 21:12 Wejść a leadow? RE: Dziennik Pracy ( LeadMore ) - Squall112 - Squall112 - 05-04-2015 00:28 4 MARZEC Dziś całkiem spoko dzień Połowa lead'ów jest z fb a połowa z bloga i to z jednej niszy xD konwersja nie powala, ale jest lepsza niż dotychczas Co dziś zrobiłem ? Spam na 3 kontach rano zbieranie pkt. przyszedł darmowy starter z play xD spam na jednym koncie wieczorem trochę poczytałem o różnych sposobach zarobku na subach, ale nic do mnie za bardzo nie przemawia prócz stronek internetowych z niszą i fanpage'ów, trzeba coś pod tym względem się zakręcić bloga już mam, tylko promować i aktualizować by więcej leadów wpadało a dawno go nie aktualizowałem, bardzo dawno xd mało dziś robiłem, ale zarobek jest, aha i tym razem po trochu różnymi programami spamowałem Ale i tak z automatu 10 leadów wpadło z jednej niszy z bloga CEL NA KWIECIEŃ : 387.6/2000zł Uważacie że osiągnę cel ? RE: Dziennik Pracy ( LeadMore ) - Squall112 - Ragnar - 05-04-2015 00:31 Fajnie Ci to leci, a można się dowiedzieć w temacie/pw na jakich programach sie dorabiasz? :> RE: Dziennik Pracy ( LeadMore ) - Squall112 - Sebqu - 05-04-2015 07:38 Uzywasz blastera? Jakie przerwy w spamowaniu i ile grup z jednego konta? RE: Dziennik Pracy ( LeadMore ) - Squall112 - Squall112 - 05-04-2015 09:08 (05-04-2015 00:31)Ragnar napisał(a): Fajnie Ci to leci, a można się dowiedzieć w temacie/pw na jakich programach sie dorabiasz? :> Oczywiście - TestIQ - Filmy Online - Facebook viewer - iphone 6 - pobieranie - facetime Na tych programach aktualnie pracuję Uzywasz blastera? Jakie przerwy w spamowaniu i ile grup z jednego konta? Tak używam Ninja Blastera co 60 sekund post, co 100 postów przerwa, ale na żadnym z kont nie spamuje więcej niż 100 grup, zwykle jest ich około 50. RE: Dziennik Pracy ( LeadMore ) - Squall112 - Squall112 - 05-04-2015 23:25 5 KWIECIEŃ Dziś padł rekord nawet się nie spodziewałem wgl. że tak będzie xD nie mam pojęcia jakim cudem ^^ w sumie za dużo to dziś nie zrobiłem xd Miałem nadzieję że z 15 będzie to będzie super nawet z hotcasha 21zł jeszcze wpadło z automatu Co dziś zrobiłem? - rano spam na 3 kontach ( jedno poległo na weryfikacji zdjęciowej ) - zbieranie pkt. na filmiki na włączonych programach podczas śniadania z rodzinką - w sumie to tyle xd - serio tylko tyle xd Spam był różnymi programami, każdym który wcześniej podałem, jakoś dziś mi się pofarciło, a tak btw. to strasznie wkurzają mnie Ci ludzie z napisami i zdjęciami "UWAGA OSZUST" czy nie klikajcie to oszustwo itd. xD Nie mają oni co robić ze swoim życiem czy co ?? xD Niebawem chcę założyc nowego bloga lub stronkę i wziąć się za nowe nisze które tylko czekają by je przygotować i promować CEL NA KWIECIEŃ : 561.8/2000zł RE: Dziennik Pracy ( LeadMore ) - Squall112 - Nexudus - 06-04-2015 08:14 Ja jak pod streama robie to tam ludzie pisza piekna itp. a tu taki straznik sie znajdzie i pisze ze fejk xd RE: Dziennik Pracy ( LeadMore ) - Squall112 - Squall112 - 06-04-2015 23:22 6 KWIECIEŃ Dzisiaj cienko, chociaż i tak jestem zadowolony za nic nie robienie Chociaż konwersja dziś beznadziejna, porażka totalna ale czasem musi być ten troszkę gorszy dzień Co dziś zrobiłem ? - spam rano na dwóch kontach ( reszta zbanowana ) - zbieranie pkt. tyle, przy kompie dopiero teraz usiadłem, a siedziałem przy nim może dzisiaj z półgodziny albo mniej CEL NA KWIECIEŃ : 631.8/2000zł. |