![]() |
Co sądzicie o subach SMS? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Co sądzicie o subach SMS? (/Temat-Co-sadzicie-o-subach-SMS-109839) |
RE: Co sądzicie o subach SMS? - Lusek - 07-03-2015 12:02 Jestem takiego zdania jak większość. Jeśli ktoś nie chce to poprostu nie zarabia w ten sposób ![]() ![]() RE: Co sądzicie o subach SMS? - korwinowiec - 07-03-2015 12:09 Czyli np. wszyscy organizatorzy konkursów SMS to oszuści? W ogóle nie widzę podstaw, aby tak nas nazywać. Nikt do wysłania SMS'a lub wpisania swojego numeru zmuszany nie jest, a wszystkie informację o danej usłudze są jasno napisane w regulaminie. Umowa to umowa i tyle. No, ale oczywiście - bo to naiwne dzieci, dziadki/babcie poznające dopiero internet a my żerujemy na ich głupocie. To teraz powiedz mi jak my im wiele "kradniemy' - jesli już tak koniecznie chcesz nas nazwać złodziejami? Zrozum, że ktoś kto zapłaci teraz pare, parenaście a nawet paredziesiąt zł na SMS premium/MT, w przyszłości bedzie bardziej ostrożny i nie podpisze jakiejś głupoty na której straci poważne pieniądze. Więc jak tak bardzo chcesz być sędzią w czyjejś sprawie to wierz mi, że my krzywdy tym ludziom nie robimy. ![]() RE: Co sądzicie o subach SMS? - Lusek - 07-03-2015 12:18 Nikt nikogo złodziejem nie nazywa. Ci co się bawią w suby doskonale wiedzą, że ludzie nie czytają regulaminu. Więc w jakimś stopniu naciągaczami jesteśmy ![]() RE: Co sądzicie o subach SMS? - Bordo - 07-03-2015 12:20 przestałem mieć sumienie, jak zarobiłem w internecie swoje pierwsze 60 zł na subach ![]() ![]() RE: Co sądzicie o subach SMS? - selfie - 07-03-2015 15:43 @[SynAyn] Jak możesz to porównywać do wciskania garnków staruszkom? W takim wypadku wyciąga się z portfela babci całą wypłatę plus dolicza raty za zwykłe garnki, w przypadku subów koszt miesięczny to zazwyczaj 63 złote z groszami, gdzie przy pierwszym sms-ie otrzymuje się wiadomość z informacjami o kosztach. Musisz zresztą zaakceptować regulamin przed, to że nie chce Ci się go czytać to już inna sprawa. Nie moralnym jest kraść a nie korzystać z czyjejś głupoty czy naiwności. Przestań już moralizować bo twoje argumenty są po prostu żadne. RE: Co sądzicie o subach SMS? - mateusz2045 - 07-03-2015 15:53 W subach sms piszecie np, że wygraliście tego Iphona sami spróbujcie? przecież to to samo jak napiszecie, że jest za darmo RE: Co sądzicie o subach SMS? - Lusek - 07-03-2015 16:26 (07-03-2015 15:53)mateusz2045 napisał(a): W subach sms piszecie np, że wygraliście tego Iphona sami spróbujcie? przecież to to samo jak napiszecie, że jest za darmo Jesli dla Ciebie to jest to samo to gratuluję ![]() RE: Co sądzicie o subach SMS? - SynAyn - 07-03-2015 16:50 (07-03-2015 15:43)selfie napisał(a): @[SynAyn] Oczywiście, skala jest inna, ale działanie takie samo. Przecież jak staruszek podpisuje umowę o garnki to też ma wszystko napisane co i jak... (07-03-2015 15:43)selfie napisał(a): Nie moralnym jest kraść a nie korzystać z czyjejś głupoty czy naiwności.Ale przecież sprzedaż garnków polega na wykorzystywaniu ludzkiej głupoty i naiwności, a sam to przed chwilą potępiłeś... (07-03-2015 15:43)selfie napisał(a): Przestań już moralizować bo twoje argumenty są po prostu żadne.Nie moralizuję, każdy jest kowalem własnego losu, ja jedynie wyrażam swoje zdanie (07-03-2015 16:26)Lusek napisał(a): Jesli dla Ciebie to jest to samo to gratuluję No, szczególnie jak piszesz że wygrałeś trzy, a jeden jest do wygrania . RE: Co sądzicie o subach SMS? - Lusek - 07-03-2015 17:00 (07-03-2015 16:26)Lusek napisał(a): Jesli dla Ciebie to jest to samo to gratuluję No, szczególnie jak piszesz że wygrałeś trzy, a jeden jest do wygrania . [/quote] To już Ty powiedziałeś. RE: Co sądzicie o subach SMS? - SynAyn - 07-03-2015 17:01 Siedzę na fb i chcąc nie chcąc widzę tego typu wiadomości . |