Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Co sądzicie o subach SMS? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Co sądzicie o subach SMS? (/Temat-Co-sadzicie-o-subach-SMS-109839)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Co sądzicie o subach SMS? - Lusek - 07-03-2015 12:02

Jestem takiego zdania jak większość. Jeśli ktoś nie chce to poprostu nie zarabia w ten sposób Smile Nikogo za to nie karcę ani nie uważam, że jest dziwny. I podziwiam tych którzy takowe wyrzuty mają. Ja osobiście ich nie mam. Tzn... są granice... na pewno bym nie zarabiał na ludziach którzy szukają pracy, bądź nie wcisnął bym darmowej recepty na leki starszym osobom Tongue Może głupi przykład no ale...tak jak mówię granice są. Ten temat może wyjść daleko poza suby i ile ludzi tyle opinii.

RE: Co sądzicie o subach SMS? - korwinowiec - 07-03-2015 12:09

Czyli np. wszyscy organizatorzy konkursów SMS to oszuści? W ogóle nie widzę podstaw, aby tak nas nazywać. Nikt do wysłania SMS'a lub wpisania swojego numeru zmuszany nie jest, a wszystkie informację o danej usłudze są jasno napisane w regulaminie. Umowa to umowa i tyle.
No, ale oczywiście - bo to naiwne dzieci, dziadki/babcie poznające dopiero internet a my żerujemy na ich głupocie. To teraz powiedz mi jak my im wiele "kradniemy' - jesli już tak koniecznie chcesz nas nazwać złodziejami? Zrozum, że ktoś kto zapłaci teraz pare, parenaście a nawet paredziesiąt zł na SMS premium/MT, w przyszłości bedzie bardziej ostrożny i nie podpisze jakiejś głupoty na której straci poważne pieniądze. Więc jak tak bardzo chcesz być sędzią w czyjejś sprawie to wierz mi, że my krzywdy tym ludziom nie robimy. Smile Wręcz przeciwnie.

RE: Co sądzicie o subach SMS? - Lusek - 07-03-2015 12:18

Nikt nikogo złodziejem nie nazywa. Ci co się bawią w suby doskonale wiedzą, że ludzie nie czytają regulaminu. Więc w jakimś stopniu naciągaczami jesteśmy Tongue Złodziejem dla mnie jest ten kto jawnie oszukuje pisząć, że ktoś dostanie iphona za darmo. Korwinowiec dobrze napisałeś... żerujemy na głupocie innych. Taka prawda.

RE: Co sądzicie o subach SMS? - Bordo - 07-03-2015 12:20

przestałem mieć sumienie, jak zarobiłem w internecie swoje pierwsze 60 zł na subach Sad Jerk2

RE: Co sądzicie o subach SMS? - selfie - 07-03-2015 15:43

@[SynAyn]

Jak możesz to porównywać do wciskania garnków staruszkom? W takim wypadku wyciąga się z portfela babci całą wypłatę plus dolicza raty za zwykłe garnki, w przypadku subów koszt miesięczny to zazwyczaj 63 złote z groszami, gdzie przy pierwszym sms-ie otrzymuje się wiadomość z informacjami o kosztach. Musisz zresztą zaakceptować regulamin przed, to że nie chce Ci się go czytać to już inna sprawa. Nie moralnym jest kraść a nie korzystać z czyjejś głupoty czy naiwności.

Przestań już moralizować bo twoje argumenty są po prostu żadne.

RE: Co sądzicie o subach SMS? - mateusz2045 - 07-03-2015 15:53

W subach sms piszecie np, że wygraliście tego Iphona sami spróbujcie? przecież to to samo jak napiszecie, że jest za darmo

RE: Co sądzicie o subach SMS? - Lusek - 07-03-2015 16:26

(07-03-2015 15:53)mateusz2045 napisał(a):  W subach sms piszecie np, że wygraliście tego Iphona sami spróbujcie? przecież to to samo jak napiszecie, że jest za darmo

Jesli dla Ciebie to jest to samo to gratuluję Smile Wygrać mogę... a kto powiedział, że nie musiałem ponieść żadnych kosztów żeby go wygrać?

RE: Co sądzicie o subach SMS? - SynAyn - 07-03-2015 16:50

(07-03-2015 15:43)selfie napisał(a):  @[SynAyn]

Jak możesz to porównywać do wciskania garnków staruszkom? W takim wypadku wyciąga się z portfela babci całą wypłatę plus dolicza raty za zwykłe garnki, w przypadku subów koszt miesięczny to zazwyczaj 63 złote z groszami, gdzie przy pierwszym sms-ie otrzymuje się wiadomość z informacjami o kosztach. Musisz zresztą zaakceptować regulamin przed, to że nie chce Ci się go czytać to już inna sprawa. .

Oczywiście, skala jest inna, ale działanie takie samo. Przecież jak staruszek podpisuje umowę o garnki to też ma wszystko napisane co i jak...
(07-03-2015 15:43)selfie napisał(a):  Nie moralnym jest kraść a nie korzystać z czyjejś głupoty czy naiwności.
Ale przecież sprzedaż garnków polega na wykorzystywaniu ludzkiej głupoty i naiwności, a sam to przed chwilą potępiłeś...
(07-03-2015 15:43)selfie napisał(a):  Przestań już moralizować bo twoje argumenty są po prostu żadne.
Nie moralizuję, każdy jest kowalem własnego losu, ja jedynie wyrażam swoje zdanie
(07-03-2015 16:26)Lusek napisał(a):  Jesli dla Ciebie to jest to samo to gratuluję Smile Wygrać mogę... a kto powiedział, że nie musiałem ponieść żadnych kosztów żeby go wygrać?

No, szczególnie jak piszesz że wygrałeś trzy, a jeden jest do wygrania .

RE: Co sądzicie o subach SMS? - Lusek - 07-03-2015 17:00

(07-03-2015 16:26)Lusek napisał(a):  Jesli dla Ciebie to jest to samo to gratuluję Smile Wygrać mogę... a kto powiedział, że nie musiałem ponieść żadnych kosztów żeby go wygrać?

No, szczególnie jak piszesz że wygrałeś trzy, a jeden jest do wygrania .
[/quote]

To już Ty powiedziałeś.

RE: Co sądzicie o subach SMS? - SynAyn - 07-03-2015 17:01

Siedzę na fb i chcąc nie chcąc widzę tego typu wiadomości .