Poradnik Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) (/Temat-Ninja-Blaster-poradnik-uzytkowania-bot-FB-108203) |
RE: Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) - raluh - 07-06-2015 17:36 Można zrobić tak, aby NB dodawał na fanpage posty wraz ze zdjęciami, ale losowal tekst? Jeżeli tak to prosze o jakąś podpowiedź RE: Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) - rekki - 07-06-2015 18:22 Opcja SPINTAX, pisałem o tym w poradniku. RE: Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) - MastaBlasta - 10-06-2015 23:27 witam, odnosnie programu ninja blaster i podobnych do postowania, wiecie o co chodzi jesli mi czesc postów dają jako filed? co moze byc przyczyną, posty nie są publikowane, nie wszyskie ale jednak sa, o co moze chodzi? jakie mogą byc mankamenty programu? a moze to facebook zastosowuje jakies reguly ktore uniemozliwiaja dobre dzialanie powyzszych typow programow jak to jest>? RE: Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) - szyweg - 10-06-2015 23:36 @up fail masz wtedy kiedy grupa ma ograniczenia typu, że każdy post musi być akceptowany przed administratora. RE: Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) - MastaBlasta - 10-06-2015 23:46 sprawdzilem i nie masz racji. problem tkwi w czyms innym RE: Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) - szyweg - 10-06-2015 23:54 @up problem pojawiał się też wtedy gdy grupa nie miała typowo "dodaj post" a "co sprzedajesz" gdy robimy to ręcznie musimy kliknąć w "nowa dyskusja" czy jakoś tak. RE: Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) - MastaBlasta - 11-06-2015 10:00 tez to sprawdzilem, nie dziala tez nawet jak od razu mozna pisac, czli to nie o to chodzi... RE: Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) - Poldek - 11-06-2015 10:04 (11-06-2015 10:00)MastaBlasta napisał(a): tez to sprawdzilem, nie dziala tez nawet jak od razu mozna pisac, czli to nie o to chodzi... Mam to samo a na koncie 20 grup z poczatkowych postow nawet zalaczniki zostaja usuniete.... RE: Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) - Arko21 - 26-06-2015 14:05 Mam problem tego typu , ze jak juz dam zdj i opis do niego i sie wszystko ładuje na koniec wyskakuje: Failde: Upłynął limit operacji. Ktoś wie jak to ogarnąć? jaki limit ustawić czy coś? Dodam, ze chce udst to na swoim fp RE: Ninja Blaster - poradnik użytkowania (bot FB) - Pitek236 - 28-06-2015 08:29 Działa wam ta nowa opcja Friend Photo Poster? |