Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Komisja Wojskowa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Komisja Wojskowa (/Temat-Komisja-Wojskowa-107749)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Komisja Wojskowa - sheko12 - 25-02-2015 00:12

To wszystko zależy od WKU w twoim mieście, u mnie jest zwyczaj od lat macania po dźondrach, a u innego tego nie ma, jeszcze gdzie indziej jest coś innego.
WKU róbi różne te badania i tyle, także nie ma sie co chyba rozczulać i być przygotowanym na wszystko w dniu stawiennictwa Smile

Prawdopodobnie część badań nie jest potrzebna w sumie, bo gdyby był obowiązek, to każdy by przechodził te intymne sprawy, a tu wychodzi na to, że tylko część miast robi co innego, druga też część.

Szczegółówe badania od dołu do góry przechodziłem w gimnazjum i każdy je też przechodził ( w sensie bilans) jak kazała mi zdjąć wszystko co miałem na sobie, wraz z gaciami i stać tam tak 20 minut to spoko i nie miałem do tego nic Big Grin

A tutaj jest krempująca sprawa, w końcu od czasów gimnazjum latek przybyło, zresztą też nie ma się co chyba rozczulać Big Grin

Według mnie to i tak jest do dupy, po co marnować czas robiąc badania, skoro przeciętny Antoś ma w kosmosie wojsko ? hmmm

RE: Komisja Wojskowa - rekki - 25-02-2015 00:34

@Up. Ja nie przechodziłem żadnych badań z pokazywaniem mojego wacka czy jajek Wink

Cytat:hahaha, babie na pewno Big Grin tylko problem w tym, że jakiś dziad będzie mnie oglądał

A co to za różnica komu? Boisz się, że jakiś stary dziad będzie oglądać Twoje jaja? Co z Ciebie za chłop Wink

RE: Komisja Wojskowa - Dennisek78 - 25-02-2015 00:38

No ba że będzie problem, co on ma do patrzenia na moją męskość do cholery :l

RE: Komisja Wojskowa - sheko12 - 25-02-2015 00:39

Nic, dla mnie to nie ma znaczenia, to też na korzyść wyjdzie dla mnie, bo w wieku 19 lat dowiem się, czy nie mam problemów z nąrzadami, poza tym to ich praca i obowiązek.

Ja po prostu się z tego śmieje, ogólnikowo, a nie z badania, troszke dla mnie to wszystko jest takie dziwne, po prostu jesteś do tego zmuszany, do stawiennictwa w zasadzie i nikogo to nie obchodzi co Ty robisz, kim Ty jesteś.....

Szczerze, sam wolałbym iść prywatnie się zbadać pod tym kątem, niż być przymusowo badany tak naprawdę

Odp: Komisja Wojskowa - Radiant - 25-02-2015 10:25

U nas straszyli Rutkowskim w razie nie stawienia się na komisji Smile

Co do pokazywania jajek to nie było to aż takie krepujace, chociaż doktorek za parawanem wyglądał jak z oddziału psychiatrycznego.

RE: Komisja Wojskowa - sheko12 - 25-02-2015 21:01

Co będzie to będzie, ja mam 4 marca, przyszła środa Tongue

RE: Komisja Wojskowa - Qwik - 25-02-2015 21:12

(25-02-2015 00:38)Dennisek78 napisał(a):  No ba że będzie problem, co on ma do patrzenia na moją męskość do cholery :l

Najpierw trzeba coś tam mieć Jerk2
Cytat:Nic, dla mnie to nie ma znaczenia, to też na korzyść wyjdzie dla mnie, bo w wieku 19 lat dowiem się, czy nie mam problemów z nąrzadami, poza tym to ich praca i obowiązek.

Ja po prostu się z tego śmieje, ogólnikowo, a nie z badania, troszke dla mnie to wszystko jest takie dziwne, po prostu jesteś do tego zmuszany, do stawiennictwa w zasadzie i nikogo to nie obchodzi co Ty robisz, kim Ty jesteś.....

Szczerze, sam wolałbym iść prywatnie się zbadać pod tym kątem, niż być przymusowo badany tak naprawdę

Sheko oni Cię mają zbadać na "oko" i nic po za tym.Oni nie są od tego aby robić ci kompleksowe badania.Masz utrzymać karabin w rękach i strzelać w tym samym kierunku co wszyscy aby zrobić miejsca dla profesjonalnego wojska.

RE: Komisja Wojskowa - sheko12 - 25-02-2015 21:47

W sumie racja, dobrze, że wszyscy coś takiego przechodzą, a nie jakaś wyjątkowa część Wink

RE: Komisja Wojskowa - Why - 25-02-2015 22:29

Jestem na tak! Big Grin

RE: Komisja Wojskowa - szykiryki - 25-02-2015 22:35

Dobrze, ze chociaz raz w swoim meskim zyciu musicie dac sie pomacac po jajkach osobie, ktora aktualnie nie jest Wasza dziewczyna (lub chlopakiem-zachowujac poprawnosc w zakresie orientacjiTongue).
Pomyslcie, ze my-babki musimy swiecic narzadami przed obcym, na fotelu gina, wiele razy w zyciu Big Grin