![]() |
Komisja Wojskowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Komisja Wojskowa (/Temat-Komisja-Wojskowa-107749) |
RE: Komisja Wojskowa - sheko12 - 25-02-2015 00:12 To wszystko zależy od WKU w twoim mieście, u mnie jest zwyczaj od lat macania po dźondrach, a u innego tego nie ma, jeszcze gdzie indziej jest coś innego. WKU róbi różne te badania i tyle, także nie ma sie co chyba rozczulać i być przygotowanym na wszystko w dniu stawiennictwa ![]() Prawdopodobnie część badań nie jest potrzebna w sumie, bo gdyby był obowiązek, to każdy by przechodził te intymne sprawy, a tu wychodzi na to, że tylko część miast robi co innego, druga też część. Szczegółówe badania od dołu do góry przechodziłem w gimnazjum i każdy je też przechodził ( w sensie bilans) jak kazała mi zdjąć wszystko co miałem na sobie, wraz z gaciami i stać tam tak 20 minut to spoko i nie miałem do tego nic ![]() A tutaj jest krempująca sprawa, w końcu od czasów gimnazjum latek przybyło, zresztą też nie ma się co chyba rozczulać ![]() Według mnie to i tak jest do dupy, po co marnować czas robiąc badania, skoro przeciętny Antoś ma w kosmosie wojsko ? hmmm RE: Komisja Wojskowa - rekki - 25-02-2015 00:34 @Up. Ja nie przechodziłem żadnych badań z pokazywaniem mojego wacka czy jajek ![]() Cytat:hahaha, babie na pewno Big Grin tylko problem w tym, że jakiś dziad będzie mnie oglądał A co to za różnica komu? Boisz się, że jakiś stary dziad będzie oglądać Twoje jaja? Co z Ciebie za chłop ![]() RE: Komisja Wojskowa - Dennisek78 - 25-02-2015 00:38 No ba że będzie problem, co on ma do patrzenia na moją męskość do cholery :l RE: Komisja Wojskowa - sheko12 - 25-02-2015 00:39 Nic, dla mnie to nie ma znaczenia, to też na korzyść wyjdzie dla mnie, bo w wieku 19 lat dowiem się, czy nie mam problemów z nąrzadami, poza tym to ich praca i obowiązek. Ja po prostu się z tego śmieje, ogólnikowo, a nie z badania, troszke dla mnie to wszystko jest takie dziwne, po prostu jesteś do tego zmuszany, do stawiennictwa w zasadzie i nikogo to nie obchodzi co Ty robisz, kim Ty jesteś..... Szczerze, sam wolałbym iść prywatnie się zbadać pod tym kątem, niż być przymusowo badany tak naprawdę Odp: Komisja Wojskowa - Radiant - 25-02-2015 10:25 U nas straszyli Rutkowskim w razie nie stawienia się na komisji ![]() Co do pokazywania jajek to nie było to aż takie krepujace, chociaż doktorek za parawanem wyglądał jak z oddziału psychiatrycznego. RE: Komisja Wojskowa - sheko12 - 25-02-2015 21:01 Co będzie to będzie, ja mam 4 marca, przyszła środa ![]() RE: Komisja Wojskowa - Qwik - 25-02-2015 21:12 (25-02-2015 00:38)Dennisek78 napisał(a): No ba że będzie problem, co on ma do patrzenia na moją męskość do cholery :l Najpierw trzeba coś tam mieć ![]() Cytat:Nic, dla mnie to nie ma znaczenia, to też na korzyść wyjdzie dla mnie, bo w wieku 19 lat dowiem się, czy nie mam problemów z nąrzadami, poza tym to ich praca i obowiązek. Sheko oni Cię mają zbadać na "oko" i nic po za tym.Oni nie są od tego aby robić ci kompleksowe badania.Masz utrzymać karabin w rękach i strzelać w tym samym kierunku co wszyscy aby zrobić miejsca dla profesjonalnego wojska. RE: Komisja Wojskowa - sheko12 - 25-02-2015 21:47 W sumie racja, dobrze, że wszyscy coś takiego przechodzą, a nie jakaś wyjątkowa część ![]() RE: Komisja Wojskowa - Why - 25-02-2015 22:29 Jestem na tak! ![]() RE: Komisja Wojskowa - szykiryki - 25-02-2015 22:35 Dobrze, ze chociaz raz w swoim meskim zyciu musicie dac sie pomacac po jajkach osobie, ktora aktualnie nie jest Wasza dziewczyna (lub chlopakiem-zachowujac poprawnosc w zakresie orientacji ![]() Pomyslcie, ze my-babki musimy swiecic narzadami przed obcym, na fotelu gina, wiele razy w zyciu ![]() |