eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami (/Temat-eSpryciula-pl-innowacyjny-polski-serwis-z-nagrodami-106139) |
RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 14-01-2015 19:09 (14-01-2015 18:54)Maxkipl napisał(a): Chodzi mi że pańska strona używa botów żeby czasem nikt nie wygrał Oj, coś mi się wydaje, że ma Pan złe doświadczenia z serwisami z grami. Mam rację? Nie, nie używamy botów. W każdej grze typu "najszybszy wygrywa" jest 1 nagroda i zdobywa ją Użytkownik, który najszybciej prawidłowo odpowie na pytanie. Wyniki (tzn. liczba wskazań poszczególnych liczb wraz z ich udziałem %) są po zakończeniu każdej rozgrywki podawane do publicznej wiadomości na stronie gry. Zachęcam do udziału w grze - choćby bezpłatnej - a sam przekona się Pan, jak to wygląda w praktyce RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Zordi - 15-01-2015 15:48 w internetach teraz roi się od oszust by tylko zarobić, więc musicie być bardziej wiarygodni dla mnie przynajmniej na wstępie się nie podoba, że tyle wygranych nagród a nikt nie dodał filmiku, zdjęcia. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 15-01-2015 16:05 (15-01-2015 15:48)Zordi napisał(a): w internetach teraz roi się od oszust by tylko zarobić, więc musicie być bardziej wiarygodni dla mnie przynajmniej na wstępie się nie podoba, że tyle wygranych nagród a nikt nie dodał filmiku, zdjęcia. Kiedy tylko otrzymamy takie zgłoszenia, udostępnimy je. "Na zawołanie" nie zdobędziemy ich - tu wszystko zależy od dobrej woli Użytkowników... RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Zordi - 16-01-2015 15:24 (15-01-2015 16:05)eSpryciula.pl napisał(a):(15-01-2015 15:48)Zordi napisał(a): w internetach teraz roi się od oszust by tylko zarobić, więc musicie być bardziej wiarygodni dla mnie przynajmniej na wstępie się nie podoba, że tyle wygranych nagród a nikt nie dodał filmiku, zdjęcia. To przecież możecie dodać zdjęcia nagród, że takie posiadacie w domu czy tam w firmie ? Jak dla mnie jesteście mało wiarygodni hehe RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 16-01-2015 17:21 (16-01-2015 15:24)Zordi napisał(a): To przecież możecie dodać zdjęcia nagród, że takie posiadacie w domu czy tam w firmie ? Ale jaka to będzie satysfakcja, gdy później usłyszymy od Ciebie, że z nami grasz, hehe A tak zupełnie poważnie: na Portalu od pewnego czasu trwają prace nad działem nagród, w którym Użytkownicy będą mogli zamieszczać zdjęcia nagród lub filmiki. Prace są na tyle zaawansowane, że możemy się tym już oficjalnie pochwalić. Korzystając z okazji, zachęcam od razu osoby z Zarabiam.com, które wygrają nagrody na Portalu eSpryciula.pl - pochwalcie się nagrodami także u nas, a nie tylko tutaj na forum RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Styler - 16-01-2015 17:34 Jak to jest, że przy innych portalach z nagrodami średnio może nawet co trzecia nagroda jest wstawiana, a u was żadna. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Styler - 07-02-2015 22:57 Coś nikt nie odpowiada RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - LeftwardBus88 - 08-02-2015 13:46 No on już sporo nie wchodził na zc a po za tym nadal nie ma ani jednego zdjęcia wygranej czy coś więc to po prostu scam. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - TeYroXOfficial - 08-02-2015 21:23 ja od początku pisałem że tu śmierdzi przekrętem to wierzyliście że da się coś wygrać Myślę że możemy wywalić do SCAM'u //Edit na konkurencyjnym forum mają już status Bankruta i 0 postów eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Hybrid1990 - 17-11-2020 23:27 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |