Przyszło potwierdzenie ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Przyszło potwierdzenie ! (/Temat-Przyszlo-potwierdzenie-10597) |
RE: Przyszło potwierdzenie ! - Squall112 - 22-07-2010 21:28 Ciekawi mnie czemu anulowali paypale tym co nie robili nic nie zgodnie z prawem....albo Nie mają tyle kasy albo....na restocku serwer się zawiesił i powiedzmy że paypali 25 było z 30 ale po 30 paypalu serwer się zacioł lagował i ludzie dalej brali i zrobiło się 50 i 20 osobom anulowali ....ja potwierdzenia nie dostałem jeszcze ale to chyba dobrze bo nagrody nie anulują RE: Przyszło potwierdzenie ! - tomsonFCB - 23-07-2010 19:00 Mam pytanie. Lockerz wysyła nagrody zaraz po wysłaniu potwierdzeń czy trzeba czekać znów tydzień czy ileś? RE: Przyszło potwierdzenie ! - shaggan - 23-07-2010 20:47 Też miałem paypala. Byłem za granicą i dopiero teraz zauważyłem jaka jest tu jazda i zauważyłem też maila od lockerz z anulowaniem nagrody. Odpisałem do nich że mam w 100% legalne konto i jestem tego pewien i że jestem bardzo rozczarowany i że proszę o odpowiedź i wyjaśnienie. ..Już niedługo wyjdzie na to że restocki to będzie nie "wielkie łapanie nagród" tylko "wielkie wydymanie 3/4 użytkowników".... RE: Przyszło potwierdzenie ! - Admin - 23-07-2010 20:50 Prawdopodobnie osoby ktore potwierdznia/anulacji nagrody JESZCZE NIE OTRZYMALY- już go nie otrzymaja a dolary zostaną im przyznane ! Na żadnym restocku nie dostałem potwierdzenia o $$ mimo iż zamówiłem je 3x RE: Przyszło potwierdzenie ! - tomsonFCB - 23-07-2010 20:57 Mógł by ktoś odpowiedzieć na moje pytanie ? "Mam pytanie. Lockerz wysyła nagrody zaraz po wysłaniu potwierdzeń czy trzeba czekać znów tydzień czy ileś?" RE: Przyszło potwierdzenie ! - Dominator - 23-07-2010 21:00 Najpierw wysyła potwierdzenie, a potem wysyła e-mail z treścią że wysłali paczkę. RE: Przyszło potwierdzenie ! - tomsonFCB - 23-07-2010 21:02 Długo się czeka na to potwierdzenie wysyłki ? RE: Przyszło potwierdzenie ! - Satan - 23-07-2010 21:05 Około tydzień, czasem dłużej a czasem krócej RE: Przyszło potwierdzenie ! - tomsonFCB - 23-07-2010 21:08 Ok dzięki za odp. Dostajecie + RE: Przyszło potwierdzenie ! - Yanke$ - 24-07-2010 09:57 Tak, tak, musisz czekać, w treści potwierdzenia: Cytat:Dear Lockerz Member:You will receive a shipping confirmation once your prize leaves our warehouse. Otrzymasz potwierdzenie wysłania przesyłki jak tylko opuści magazyn |