Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho (/Temat-Do-wygrania-197-FG-Swiateczny-konkurs-ho-ho-ho-103910) |
RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - Maxkipl - 23-12-2014 16:11 49 Gdy pierwszą gwiazdkę , ujrzysz na niebie, Wspomnij tych, co kochają Ciebie, Gdy pierwsza zgaśnie, a druga zabłyśnie, niech Cię aniołek, Odemnie uściśnie! RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - gotasr3 - 23-12-2014 16:31 50. Miałem sen cichym szumem padał śnieg księżyc się chował za drzewami to malował śnieg cieniem to sypał iskrami w białej ciszy dzwon słychać z oddali odpowiada mu echo tak nieśmiałym wołaniem jakby budzić nie chciało kogoś co teraz śpi otwieram Kościoła uchylone drzwi w mroku stajenka złotym blaskiem świeci w Kościele pusto tylko dwójka dzieci trzymając się za ręce na paluszkach bieży chodź zobacz tam już jest już w żłobku leży oczarowani stoją zamykam cicho za sobą drzwi Boże jak tu pięknie a może mi się tylko śni RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - ASTONEQ - 23-12-2014 16:35 51 Mikołaja z długą brodą, Gości z procentową wodą, Kobiety gorącej w prezencie, Prostej drogi na zakręcie. Tego i wiele innego życzę ja RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - Tidus - 23-12-2014 16:36 52 "Gdy gwiazdki świecą na niebie, Mikołaj leci do Ciebie, by dać Ci piękne prezenty i przesłać uśmiech swój święty". "Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości". "Niech Ci się Mikołaja uda spotkać w święta, niech Twoja buźka będzie uśmiechnięta! Niech moc prezentów da dużo radości - - na Święta Ci życzymy zdrówka i miłości!" @[Klin] nie masz tylu FG RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - Klin - 23-12-2014 16:41 @[Tidus] nie mam - ja żadnego problemu nie widze Niektóre wierszyki bardzo ciekawe, najlepsze są oczywiście te które piszecie Wy sami RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - majinpov - 24-12-2014 10:22 53 Idą święta, widać gości - Wydłub z karpia wszystkie ości. Powyjadaj z barszczu uszy. A gdy Cię za bardzo suszy, Siądź wygodnie z flachą wina, I obejrzyj dziś Kevina. RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - Bio21 - 24-12-2014 12:30 54 Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - maks1824 - 24-12-2014 13:47 55. Kiedyś święty został zamknięty, Z nieba zleciały prezenty, Jeden będzie dla Ciebie, Niech Ci się dobrze wiedzie! RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - rayden - 24-12-2014 17:25 56 Szczęście nadaje sens życiu, To magia w twym sercu zaklęta. Nie pozwól mu zostać w ukryciu, Podaruj je bliskim na święta! RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - adamo9 - 24-12-2014 18:14 57 W 2015 roku idź do przodu krok po kroku niechaj fiskus cię nie dręczy, niech komornik cię nie męczy, niech rodzina żyje w kupie, resztę miej głęboko w dupie! |