Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
mates.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: mates.pl (/Temat-mates-pl-102993)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: mates.pl - Na 5tyk - 06-12-2014 11:58

(06-12-2014 11:35)AnnaKa napisał(a):  Może rozdzielczość albo coś inne? Nie wiem już sam.
Co do mates to wypalicie to tak szybko jak ten temat tu się rozwinął.

Ogólnie nie zarabiam na Subach, ale jak jest okazja to można spróbować. Jak an razie 30 min i 7zł.

RE: mates.pl - osinex - 06-12-2014 13:42

Rozdzielczości nie moją znaczenia bo tam nie ma żadnych kordow myszki
Firefox a używam.
Co do spamu w myślach to wchodzimy w macrosa i edytujemy content . Za godzinę w domu bd dam przykład.
Myślę że warto zastanowić się nad innym celem niż suby .

Jakby czytał ten temat ktoś ogarnięty z macrosami to mógłby spojrzeć czemu może innym nie działać pierwszy skrypt.

Tapniete przy użyciu małego szajsunga z niewygodna klawiatura przepraszam za wszystkie błędy.

RE: mates.pl - Klin - 06-12-2014 13:50

@[osinex]

Sprawdziłem przed chwilą z ciekawości te macra. Działają bez żadnego problemu

Ktoś wcześniej pisał czy mam jakieś wskazówki, tak mam
Nie spamujcie cały czas. Lepszy efekt osiagniecie po prostu zostawiając link w profilu i dodajac znajomych

RE: mates.pl - Na 5tyk - 06-12-2014 14:36

@[Klin] a jak użyeś do spamu myśli? Bo nie wiem gdzie wpisać tekst, który będzie spamował.

RE: mates.pl - osinex - 06-12-2014 14:41

(06-12-2014 13:50)Klin napisał(a):  @[osinex]

Sprawdziłem przed chwilą z ciekawości te macra. Działają bez żadnego problemu

O Smile Już się bałem, że dałem coś do chrzanu Tongue

Co do macrosa na spam:

Kod:
EVENTS TYPE=KEYPRESS SELECTOR="#text_wall" CHARS="TUTAJ TEKST "
wait seconds=[czas w sekundach który czeka skrypt ]
Odpalamy loop i jedyne co musimy zrobic to byc zalogowanymi na koncie.
Przydaje się i daje efekty ale nie warto używać zbyt często. (np. co kilka dni z 1 konta.)
Zauważyłem że ludzi na mates jest masa ale mieszają się oni falami.
jeśli spamujemy przez kilka dni np.4-5 non stop to dotrzemy do tej samej liczby ludzi co w sytuacji dpamu 1 dzień na te 4-5.
Mam nadzieję że obrazowo to wytłumaczyłem Tongue

Co do samego mates.pl
Strona się szybko wypala jednak jest to .. odnawialne źródło ene.. LEADÓW :>
1)Siedzenie na takich stronach jest mega nudne, więc 1 osoba siedzi tam jakis czas i sobie idzie.
2)Jednak dużo jest napaleńców dlatego ciągle dochodzą nowi ludzie do serwisu.
I tak jedni przychodzą drudzy odchodzą.

RE: mates.pl - awsomx8 - 06-12-2014 17:14

(06-12-2014 11:35)AnnaKa napisał(a):  Co do mates to wypalicie to tak szybko jak ten temat tu się rozwinął.

Pewnie się w końcu to wypali, ale internetowi napaleńcy zawsze będą się gdzieś gromadzić, więc jak padnie mates, to znajdzie się inne miejsce do zarobku (tak mi się zdaje)

Póki co siedzę na mates od 3 dni i jestem zadowolony z tego co wpada Smile

RE: mates.pl - AnnaKa - 06-12-2014 18:25

Wiesz zależy co dla kogo może być zadowoleniem.
Jeśli już na spamie to lepiej wyciągać dobrą kasę na tym niż po 10 zł dziennie.

RE: mates.pl - awsomx8 - 06-12-2014 19:09

(06-12-2014 18:25)AnnaKa napisał(a):  Wiesz zależy co dla kogo może być zadowoleniem.
Jeśli już na spamie to lepiej wyciągać dobrą kasę na tym niż po 10 zł dziennie.

Wiem o co chodzi i dobrze Cie rozumiem Wink

Gdybym sam miał więcej czasu to bym z chęcią wziął się za coś lepszego. Niestety teraz nadszedł czas kolokwiów i tysiąca sprawozdań i dziennie mogę poświęcić max 1-2h na to, i to co daje mi mates.pl mi wystarczy. Pewnie spróbuję wkrótce innych serwisów Wink Wiadomo, dla 10 zł to szkoda zachodu.. póki co udało mi się coś tam nazbierać. Takie wyniki bardzo mnie satysfakcjonują Smile

[Obrazek: C3QnUdG.png]

RE: mates.pl - elbowndg - 07-12-2014 09:39

a ja mam pytanko odnoscie macra dodajacego znajomych, otoz nie moge go wlaczyc wyskakuje bkad 910 (jest to syntax error) jak to naprawic?

RE: mates.pl - michal1498 - 07-12-2014 10:42

Czy to : ttp://sh.st/ixFsa <- skrypt macros który dodaje znajomych online (chodzi po stronach 1-2-3-1-2-3 i po kolei zaprasza [próbowałem odpalać 3 macrosy na raz które chodzą po różnych stronach ale nie dawało to zbyt dobrych efektów.])

Ten skrypt trzeba wkleić do konsoli cały ? bo mi wyskakuję błąd :X