Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! (/Temat-Play4Win-pl-baw-sie-i-zgarniaj-Nagrody-102677) |
RE: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! - SureQ - 30-11-2014 20:50 Kto jest adminem tego serwisu i gdzie macie siedzibe ? RE: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! - Play4Win.pl - 30-11-2014 20:52 (30-11-2014 20:50)SureQ napisał(a): Kto jest adminem tego serwisu i gdzie macie siedzibe ? Wszystkie informacje nt. spółki znajdziesz w Regulaminie/Polityce Serwisu. RE: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! - broofie - 30-11-2014 20:52 Czyli po polnocy juz normalnie beda naliczane punkty z gier dla kont silver i gold? Nie jestem pewien, ale grajac dzisiaj moj mnoznik wynosil standardowo 1. RE: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! - Play4Win.pl - 30-11-2014 20:54 (30-11-2014 20:52)broofie napisał(a): Czyli po polnocy juz normalnie beda naliczane punkty z gier dla kont silver i gold? Nie jestem pewien, ale grajac dzisiaj moj mnoznik wynosil standardowo 1. Dokładnie - zgodnie z Regulaminem. RE: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! - broofie - 30-11-2014 20:58 Niby wszystko jest w regulaminie, ale ilosc tekstu zniecheca. Co prawda przelecialem wzrokiem przez tresc regulaminu, lecz tak szybko jak to zrobilem, to rownie szybko zapomnialem, ze go czytalem. RE: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! - Play4Win.pl - 30-11-2014 21:01 Niestety - taki musi być. Na szczęście gdy piszę się takie dzieło, zapamiętaj jest już łatwiej RE: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! - TorRenT - 30-11-2014 22:18 Walkę o Ipada uważam za otwartą RE: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! - Play4Win.pl - 01-12-2014 00:25 Jak wspominaliśmy - wystartował GetWin Zabaw. Ranking odświeżany jest co godzinę. Dzisiaj w nocy nasi dzielni programiści starają się usunąć wszystkie błędy, które nam podesłaliście. Został zlokalizowany już błąd dotyczący dziwnych zachowań w zadaniach. Dotyczył uruchomienia dwóch zadań jednocześnie. Trwa naprawa, po zakończeniu będziemy przypominać Wam na stronie o konieczności wyczyszczenia ciastek, aby sytuacja się nie powtórzyła. Trwają także prace przy kodzie w przypadku Zabaw Zręcznościowych i usunięcia drobnych błędów. Pozdrawiamy, Ekipa Play4Win RE: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! - Play4Win.pl - 01-12-2014 08:31 Zadania zostały tymczasowo wyłączone z powodu problemów technicznych związanych z ich działaniem. Osoby, które podeszły już do wykonania, a nie otrzymały Punktów, otrzymały już zwrot na swoje konta. Niedługo błąd zostanie naprawiony i wszystko powróci do normy. Tym czasem zapraszamy do korzystania z zabaw, w któych zostały uruchomione rankingi. Przypominamy, że można wygrać super Nagrody - m.in. ipada mini, samsunga galaxy tab 4 WiFi, masę voucherów i gadżetów! RE: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody! - Situation - 01-12-2014 09:29 potwierdziłem maila chce się zalogować a wyskakuje mi rejestracja już działa ale ten serwis nie dla mnie |