AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach (/Temat-AdCat-pl-Zarabianie-na-wyswietleniach-100938) |
RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - MaciejB - 19-12-2015 16:25 Muszę przyznać, że bardzo ładnie można na tym zrobić, polecam! RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - bartheez - 20-12-2015 14:38 Możesz pokazać screeny zarobków, bo sieć ma naprawdę słabe stawki, więc aż mi się wierzyć nie chce. RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - Amarenka - 25-03-2016 02:21 Wypłaca? RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - Takimyk - 09-04-2016 16:20 No nie wiem, miałem to na stronie gdzie mam średnio około 20 - 30k uu dziennie i jedyne co mogę o tym powiedzieć to to że klików była ilość znikoma i wyświetlała się tylko 1 reklama jakiejś gry. Z portmmo mam niebo lepszą konwersję na tej samej stronie. Jak dla mnie używanie adcat to marnowanie powierzchni reklamowej. RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - krzysiekmat - 10-04-2016 16:05 (09-04-2016 16:20)Takimyk napisał(a): No nie wiem, miałem to na stronie gdzie mam średnio około 20 - 30k uu dziennie i jedyne co mogę o tym powiedzieć to to że klików była ilość znikoma i wyświetlała się tylko 1 reklama jakiejś gry. Z portmmo mam niebo lepszą konwersję na tej samej stronie. Jak dla mnie używanie adcat to marnowanie powierzchni reklamowej. dokładnie nie wiem czym tu można się zachwycać AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - Hybrid1990 - 01-06-2021 20:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |