RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lorkos - 02-06-2014 22:28
Koniec dobroci lorkosa na dziś-Ci co zdążyli dostaną odpowiedź,następnym już nie odpiszę
Może jeszcze kiedyś ktoś mi samoocenę podniesie i znów będę miła i pomocna a nie taka okropna za jaką wiele osób na tym forum mnie ma Dobranoc
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kurus92 - 02-06-2014 22:35
Mam nadzieję,że wiszą leady bo jak nie to 
http://prntscr.com/3p3ehp
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - tanum20 - 02-06-2014 22:39
Ja tak samo chcę żeby wisiały
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MostWanted - 02-06-2014 22:41
Pomógł by ktoś zacząć zarabiać? Jak wy to robicie, że takie dobre wyniki macie ze spamu? Ja próbowałem to dzisiaj z głową robić i nic... chyba zaczne spamić gdzie się da :/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 02-06-2014 22:43
U mnie dzień fajny, ale od 20:42 żaden lead a dalej promowałem także może coś wisi? http://scr.hu/2szu/8ko7s
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - unforgivable - 02-06-2014 22:44
(02-06-2014 22:41)MostWanted napisał(a): Pomógł by ktoś zacząć zarabiać? Jak wy to robicie, że takie dobre wyniki macie ze spamu? Ja próbowałem to dzisiaj z głową robić i nic... chyba zaczne spamić gdzie się da :/
Nie rób tak bo zaszkodzisz sobie i innym.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 02-06-2014 22:46
Mnie to irytują osoby, które na grupach pod każdym postem dają reklamę czegoś, to widać, że fejk jak patrzysz i wszędzie ten wpis, więc i tak nikt się nie nabierze Lepiej z umiarem, mniej pracy a lepsze zyski i nie zepsuje się tak szybko grupa.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 02-06-2014 22:50
Ja nigdy właśnie w komentarzach pod cudzymi postami nie piszę, bo wydaje mi się to idiotyczne 
Może tu tkwi błąd A to później Ci ,,komentatorzy'' przynoszą na koniec dnia po kilkadziesiąt leadów
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 02-06-2014 22:52
Hehe, wątpie Dziś na kilku grupach gdzie admin musiał zatwierdzić posta dodałem reklame w komentarzu, a jakiś cymbał tego samego programu reklamę pod moim postem eh.. 
5 minut do północy, a od ponad 3h żaden lead a wizyt sporo od tego czasu, miło jakby coś wpadło przed snem ^^
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 02-06-2014 22:55
Te cymbały pewnie czytają już te posty nasze ;> ! Haha.
Widzę, że takie nieuki i w ogóle Co kopiują teksty innym przyjeła się moja nazwa "CYMBAŁ"
|