Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - bart07 - 08-01-2015 13:18 (07-01-2015 17:12)osinex napisał(a): @bart07 Teoretycznie broker nie jest ważny, ale z doświadczenia wiem, że czasem bywa, że u jednego brokera jest jakiś rodzaj opcji u innego nie ma, ale za to jest to etc, itd...... Broker brokerowi nierówny Topoption to dobry wybór, choć ja nadal opowiadam się za OptionTrade- mają więcej opcji krótkoterminowych do wyboru i bardziej mi odpowiada platforma Powiem Ci też, że gdy pograsz u różnych brokerów, to masz przynajmniej z czego wybierać i jesteś bardziej świadom decyzji RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 10-01-2015 09:42 (07-01-2015 01:16)osinex napisał(a): No w tym roku sporo osób będzie ci patrzylo na ręce haha w tym ja bo do końca stycznia mam zamiar wpłacić depozyt Nie ma na co teraz patrzeć, bo jeszcze nie zacząłem inwestycji tak jak planowałem, a już się zbliż apołowa stycznia Dopóki nie poprawie działanie laptopa, to może być spore poślizgnięcie w czasie. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 11-01-2015 20:02 (10-01-2015 09:42)MLN napisał(a):A co sie dzieje z laptopem?(07-01-2015 01:16)osinex napisał(a): No w tym roku sporo osób będzie ci patrzylo na ręce haha w tym ja bo do końca stycznia mam zamiar wpłacić depozyt RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 12-01-2015 00:52 Jakieś wirusy mam, system mi się wiesza, nie pracuje płynnie. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 12-01-2015 13:38 No to format RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - matchless - 13-01-2015 09:44 Tak to jest jak się wchodzi tam gdzie nie powinno . Ja w takich przypadkach stosuję kilka programów: 360 internet security, malwarebytes, adwcleaner, hijackthis, lsp fix. Jeżeli nie masz dysku ssd to może defragmentacja by się przydała? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 15-01-2015 11:42 adwcleaner i hijackthis używałem, ale nadal coś nie tak Wczoraj rozkręcałem laptopa, ale nie udało mi się zdjąć obudowy, a już nie chciałem na siłe to robić Dziś postawione kilka opcji związanych z wydarzeniami o franku szwajcarskim RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 16-01-2015 04:04 Wczoraj z związku z zamieszaniem na giełdzie postanowiłem zaryzykować i postawiłem opcję na USD/CHF która niestety została zablokowana ze względu na brak możliwości odczytania aktualnego kursu (wina przeciążonych serwerów). Więc w ruch poszły 2 opcje: USD/PLN na DOWN (klasyczna opcja) oraz EUR/USD na UP (na opcji drabinowej) Pierwsza opcja nie weszła, druga jednak uratowała mi życie zarobione: 36euro RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - matchless - 16-01-2015 14:43 Ja bym mu walnął formata skoro takie doraźne środki nie skutkują. Jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to to, że może się przegrzewać i stąd te zwiechy? Wyczyszczenie plus nowa pasta termo nie zaszkodzi w każdym razie . RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 18-01-2015 05:11 Robi się ciepły już po 15 minutach i wentylator słychać Może w tygodniu podejdę do informatyka, to może oczyści, bo sam jeszcze tylko mogę zaszkodzić. |