Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! (/Temat-Dziennik-chyba-najmlodszego-uzytkownika-forum-89480) |
RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Tidus - 16-01-2015 20:57 U mnie było PPA, gdzie skończyłem robienie czegoś w środku lipca, a największy zarobek był w sierpniu, tak więc . No u mnie gdyby znajomi zobaczyli ze zarabiam dość spore kwoty miesięcznie to bym został pewnie najbardziej lubianym kolegą w szkole, tak więc jednak wole dalej utajać to wszystko RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - misterzelek - 16-01-2015 21:05 A rozliczasz się Karol jakoś czy jak robisz ? RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 16-01-2015 21:16 (16-01-2015 20:57)Tidus napisał(a): U mnie było PPA, gdzie skończyłem robienie czegoś w środku lipca, a największy zarobek był w sierpniu, tak więc . Na szczęście u mnie nie ma tego zjawiska - jestem normalną osobą, która po prostu jest tylko troszkę inaczej nastawiona do pieniądza @up rozliczam się RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - 4Colors - 16-01-2015 21:23 Masz teraz jakiś cel, na co przeznaczyć zarobione pieniądze? RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Tropek - 16-01-2015 21:25 czemu ludzie pisza ze przygotowuja sie na jutro (sobote), jakas nisza o ktorej nie wiem? XD RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 16-01-2015 21:27 @up2 Cel był - komputer, szczerze teraz nie mam na co wydać pieniędzy. Zostawię je na później @up nie ma żadnej niszy - w piątek jest najwięcej czasu więc dlatego ludzie się "przygotowują" RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Tropek - 16-01-2015 21:28 aa, w takim razie ja sie przygotowuje na dwa tygodnie, bo mam ferie a kiedy ty masz? RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - 4Colors - 16-01-2015 21:28 A u Ciebie rodzice wiedzą na czym zarabiasz? Czy po prostu "przez internet" ? RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 16-01-2015 21:37 @up wiedzą, niestety boleśnie uświadomiłem sobie jak to jest, że ktoś się rejestruje na suby - mój tata zarejestrował się z mojego linku RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 17-01-2015 20:03 15 dzień
17.01.2015 r. Dzisiejszy dzień bardzo spokojny - odkryłem w robieniu kont na fb kolejny plusik, ta monotonna praca baardzo uspokaja. Podliczyłem dziś cały 2014 rok (zacząłem zarabiać około 3 kwietnia) i wyszło, że zarobiłem w nim uwaga! 6246,95zł! Jest to kwota powalająca, przez ostatnią godzinę myślałem nad tym, jak to możliwe. Dziękuję Wam! Tak jak wyżej, również z zarobkami jest bardzo spokojnie, aktywność w grupach niemal zerowa (nie tylko u mnie), ale jakoś udało się osiągnąć fajną dniówkę - tylko konwersja około 17-stej się popsuła :/ Zarobki o 20:00: 227 - Wizyty 19 - Rejestracja 8.37 % - Skuteczność 104.50 zł - Zysk Dziękuję Wam! W tym miesiącu zarobiłem 1247.30 zł (z czego się bardzo cieszę!) w serwisie leadmore |