![]() |
Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - kanapka14 - 15-02-2015 00:04 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Przyjmę wszystko co daje sensowny zysk ![]() 2.Serwis: Każdy (poza scamami :X ) 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? 600 zł na firesub, około 300zł na astrocash, 150zł na sh.st... stare czasy ![]() 4.Twoje wymagania: Osoba która mnie nie zleje i będzie pomagać 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracje z refa, ew. przy dobrej pomocy mogę jeszcze dorzucać coś z zarobków ![]() RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - omexwolf - 16-02-2015 10:32 1. Metoda zarobku - PPA oraz PPD, mam szybki internet pozwalający na wrzucanie dużych plików. 2. Serwis - obojętnie który, nie mam konta na żadnym, więc na każdym mogę robić refa. 3. Dawno temu paredziesiąt złotych na FC ![]() 4. Pomoc, nie prowadzenie za rączkę. Chciałbym się przede wszystkim rozwijać razem ze swoimi zyskami. 5. Oferuję rejestrację z reflinka i rzetelną pracę. Szukasz mentora ? - Zajrzyj - mucios - 16-02-2015 13:01 Jak tak czytam te wasze podania na temat PPD to nie wiem w czym jest problem. Sam kiedyś tak zarabiałem i nie ma jakies wielkiej filozofii. Kupujecie shella, wrzucacie linki i jedziecie z linkami. Na swoim szybkim łączu raczej średnio zarobicie, bo ja jak zarabialem wcześniej to uploadowałem po 10-20GB dziennie aby coś sensownie zarobić, a to jest też praktycznie nic. Jeżeli ktoś potrzebuje podstawowej wiedzy na ten temat to zapraszam. Mogę coś tam podpowiedzieć co wrzucać. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - bartexx - 19-02-2015 13:43 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - obojętnie 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Doświadczenie w tej dziedzinie żadnej. Do dzisiaj zarabiałem głównie na spamie doładowaniami. 4.Twoje wymagania: - Oczekuje stałej pomocy na GG i naprowadzenia. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? - Mogę się zarejestrować z Twojego refflinka. - Kontakt - GG 47763421 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Hirosh - 23-02-2015 13:50 Witam. 1. Obojętnie 2.Leadmore 3.Wiedzę posiadam podstawową,w internecie głownie zarabiam poprzez bukmacherke czy qasse,ale chcę to zmienić. 4. Wiem że wszystko z czasem,nie wymagam nie wiadomo ile,przydalaby się jakaś kwota rzędu 200-400zł do wyplaty. 5. Poszukuję osoby która mi objaśni pare rzeczy i pomoże,nie chcę pomysłow itd mam swoje ![]() ![]() Pisać PW lub GG : 53051049 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Gaardian - 14-03-2015 14:18 1. Metoda - PPA / Skraczacz linków 2. Serwis - obojętne 3. Doświadczenie - w internecie zarabiam od ponad 2 miesiecy, zarobilem troche na shorte.st (7$), nie wiem na co sie zdecydować, za duzo mozliwosci ![]() 4. Wymagania -oczekuje jakiejkolwiek pomocy, jak zacząć i gdzie promować. Oferuje oczywiscie rejestracje z reflinka ![]() Konktakt na PW. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - 4funsecond - 15-03-2015 23:03 Kod: 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis: Możesz sam mi go wybrać. Do teraz najbardziej chyba spodobał mi się statek kiljanczykow ![]() 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Do tej pory na ppa zarobiłem około 800zl. Robiłem pod niszę na samą pl, jednak okazały się one dobrymi niszami - były dni ze z ok. 5 filmów wpadło 30zl. Jest to bardzo dobry moim zdaniem wynik. Chciałbym przenieść się na cały świat jednak potrzebuję kogoś kto mnie wprowadzi w tę krainę. Mam już większość opracowane: generator hackow, piękny launcher itp. Tłumaczyłbys pewnie sprawy związane tylko z yt ![]() 4.Twoje wymagania: Dobrze by było gdyby mentor zarabialby chociaż 1k miesięcznie - dałoby to w niego większą wiarę. Mam nadzieje ze także polecisz mi jakieś programy usprawniające pracę, dostawców hr vievs itd. Przyjmuję pomoc w formie poradnika ale tylko na wstęp. Mam nadzieję że będziesz odpowiadał na moje pytania, dawał sugestie itd. Jeśli dasz poradnik i papa nie licz niestety na to że będę pracował jak murzyn za nic. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oferuję rejestrację z reflinka oraz dzielenie się spostrzeżeniami, odkryciami. Może znajdę jakaś kurę znoszącą złote jaja lub samo złote jajo? ![]() Dodam jeszcze ze pracował będę głównie na weekendach :/ RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Poneezr - 16-03-2015 08:35 1.Metoda zarobku: Do wybrania z mentorem według jego specjalności w zarabianiu 2.Serwis: Totalna dowolność (Zdaje się na mentora) 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Do dziś zarabiałem na buxach śmieszne dolary i pomyślałem, że teraz czas przejść z jakąś obeznaną osobą na wyższy stopień zarabiania 4.Twoje wymagania: Mam nadzieje, że polecisz mi w jaki sposób mam zarobić przy jakim nakładzie pracy. Przyjmuję pomoc w formie poradnika, bądź rozmowy na komunikatorze internetowym. Oczekuję też pomocy z problemami sugestii oraz odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oferuję rejestrację z reflinka. Oczekujesz czegoś innego napisz do mnie na pewno się dogadamy Pozdrawiam RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - DorszGaming - 16-03-2015 20:51 1.Metoda zarobku: PPD 2.Serwis: Taki jaki mentor poleci 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Wiem troszeczkę nt. tego sposobu zarabiania. Sam próbowałem lecz wpadają same grosiki ![]() 4.Twoje wymagania: Dokładne wyjaśnienie jak zarabiać, nisze, warezy 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z reflinka RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - darkmatthew - 17-03-2015 00:08 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis:Jakby poleci mentor 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ?:trochę poczytałem 4.Twoje wymagania:Pomoc,wyjaśnienie gdzie,co i jak 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ?rejestracja z refa |