Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354)
+--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393)
+--- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925)

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - AnnaKa - 04-01-2017 02:01

@[szyweg] póki co jest taki zabieg przeprowadzony dopóki nie pojawią się nowe programy.

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Nemek - 05-02-2017 11:18

Witam, jak długo trzeba czekać na aktywacje usługi premium?

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - AnnaKa - 06-02-2017 03:38

@[Nemek] Chodzi o weryfikację konta?

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Nemek - 06-02-2017 15:07

@[AnnaKa] Aby zablokować plik muszę dodać usługę premium(koszt sms'a i kod). Wybrałem domyślny kod "HAP.JakieśCyferkiILiterki". To powinno automatycznie zostać aktywowane, czy ktoś z obsługi musi to zrobić?

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - AnnaKa - 06-02-2017 15:21

@[Nemek] Jeżeli masz aktywowane konto na Lead.Network, wystarczy że zrobisz własną usługę i ją potwierdzisz, wtedy ona już działa. Tylko bez aktywowanego konta nie masz takiej możliwości.

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Nemek - 06-02-2017 16:39

@[AnnaKa] Wysłałem przelew i konto mam aktywne(jeśli o to chodzi), więc nie wiem czemu nie działa. O co chodzi z potwierdzaniem usługi? Na maila dostałem tylko informacje o aktywacji usługi. Żadnych linków/kodów do potwierdzenia.

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Karczu - 06-02-2017 16:52

Nemek, Twoje usługi automatycznie się aktywują po wypełnieniu formularza Smile Nie musisz nic dodatkowo potwierdzać.

Na emaila jedynie Ci przychodzi potwierdzenie, że usługi są już zarejestrowane.

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Nemek - 06-02-2017 17:00

Dzięki za pomoc i przepraszam za zawracanie głowy, miałem możliwość aktywacji kodu, który był w v2 ale chyba coś nie działa. Zrobiłem nowy z własnym prefiksem i działa Wink

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - AnnaKa - 06-02-2017 18:29

@[Nemek] Chodziło mi o to, że w przypadku rejestracji usługi musisz zaznaczyć pola że akceptujesz regulamin. W momencie gdy to uczynisz usługa jest zarejestrowana i przypisana do Twojego konta. W razie pytań najlepiej pisz do mnie na GG szybciej uda się rozwiązać problem ponieważ na forum nie mam powiadomień, że pisałeś w temacie Smile Dopiero gdy włączę i sprawdzę skrzynkę lub temat wiem, że ktoś pisał.

Jeżeli będziesz miał z czymś problem, śmiało pisz pomogę!

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - invihation - 11-02-2017 17:43

osoby z zagranicy również mają sms tak jak my Polacy czy oferty ?