Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Varnity - 26-12-2014 19:51 Świetny dziennik, można sporo zdobyć ciekawych informacji, oraz doświadczeń na temat Opcji Binarnych opisywanych na tym dzienniku. Czekam na więcej RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - osinex - 27-12-2014 12:39 To i ja się dorzucę z pochwałami jako podziekowanie i motywacja do dalszego pisania, mimo, że już się udzielałem w tym temacie to chyba nie pisałem nic takiego, a się należy ! Super temat najlepszy dziennik z Opcji binarnych na tym forum jak dla mnie! Kopalnia wiedzy i motywacji! Licze tak jak przedmówcy, że będzie tego więcej ! RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Varnity - 28-12-2014 13:32 MLN mam takie pytanko do Ciebie: Jak wpłacę 350 zł na platformę OptionTrade, to będę inwestował z polskich złotych czy dolarach, jak to jest? W poniedziałek zaczynam na koncie demo SpotOption z saldem 100$ mam nadzieję że wszystkiego nie stracę RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 28-12-2014 21:45 (26-12-2014 19:51)Varnity napisał(a): Świetny dziennik, można sporo zdobyć ciekawych informacji, oraz doświadczeń na temat Opcji Binarnych opisywanych na tym dzienniku. Czekam na więcej (27-12-2014 12:39)osinex napisał(a): To i ja się dorzucę z pochwałami jako podziekowanie i motywacja do dalszego pisania, mimo, że już się udzielałem w tym temacie to chyba nie pisałem nic takiego, a się należy ! Dziękuje (28-12-2014 13:32)Varnity napisał(a): MLN mam takie pytanko do Ciebie: Jak wpłacę 350 zł na platformę OptionTrade, to będę inwestował z polskich złotych czy dolarach, jak to jest? Tak, wtedy masz już automatycznie ustawioną stawkę w złotówkach. Czyli konto na SpotOption zmniejszone z 50000 do 100 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 04-01-2015 03:42 Osoby, które czekają na odpowiedź ode mnie na pw, proszę o cierpliwość. Do poniedziałku każdy powinien dostać wiadomość RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Varnity - 04-01-2015 12:10 MLN Jak tam? Ruszasz w nowym tygodniu na Opcjach? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 06-01-2015 00:17 Od środy wracam do gry, zobaczymy co przyniesie nowy rok RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - osinex - 07-01-2015 01:16 No w tym roku sporo osób będzie ci patrzylo na ręce haha w tym ja bo do końca stycznia mam zamiar wpłacić depozyt RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - bart07 - 07-01-2015 15:29 (07-01-2015 01:16)osinex napisał(a): No w tym roku sporo osób będzie ci patrzylo na ręce haha w tym ja bo do końca stycznia mam zamiar wpłacić depozyt W jakiego brokera celujesz z depozytem? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - osinex - 07-01-2015 17:12 @bart07 Taka moja refleksja: Ludzie ktorzy zaczynają popadają tak jak ja w panike gdzie zaczac, ale tak patrze ze to wszystko jedno, byle nie szukać jakiś niewiadomo czego nowego to sie pewnie można naciąć. No ale ja wybrałem z tego co polecają ludzie mądrzejsi ode mnie w tym temacie Myślę że dla nowicjusza w opcjach wybór brokera to najmniejsze z wyzwań które go czekają, hehe Edit : W optiontrade jednak nie do końca można się dogadać po polsku więc jednak nie ;P Teraz nie wiem, bardzo możliwe że skończe w TopOption tak jak mówiłem, broker nie jest dla mnie jakiś szalenie ważny tylko, popisze po ludziach, którzy tam grają czy jest OK. Ma to czego chce ;P Polski support i niskie stawki. |