Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! (/Temat-Dziennik-chyba-najmlodszego-uzytkownika-forum-89480) |
RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 14-01-2015 20:59 12 dzień
14.01.2015 r. Dziś nie zarobiłem "dużej" kwoty przez moją głupotę Jutro postaram się ominąć ten błąd ale mam coraz mniejszą motywację - sam nie wiem gdzie mi czas ucieka, i nie nadążam ze wszystkim... Zarobki: O 21:00: 165 - Wizyty 12 - Rejestracja 7.27 % - Skuteczność 66.00 zł - Zysk Dziękuję Wam! W tym miesiącu zarobiłem 999.80 zł (z czego się bardzo cieszę!) w serwisie leadmore RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - misterzelek - 14-01-2015 21:26 Automat czy recznie ? Gratuluje :-) RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Kickster - 15-01-2015 01:30 Lubie czytac takie dzienniki. Dodaja mi motywacji. Szkoda ze ja w Twoim wieku nie zaczynalem Chociaz w sumie moze to i lepiej Odp: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - awsomx8 - 15-01-2015 12:32 Przyznam szczerze, że podziwiam Cie fajnie, że w tak młodym wieku już coś robisz dla siebie. Ja pierwszy hajs zarobiłem w wieku 15 lat i to była fajna sumka gratuluję i będę dalej Cie obserwował. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - asiorek - 15-01-2015 13:44 A jak twoi rodzice reagowali przy pierwszych wypłatach? RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 15-01-2015 17:20 @up Szczerze powiem, normalnie. Po prostu pogratulowali i na tym się skończyło. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Pitek236 - 15-01-2015 17:22 Ładnie Karol lecisz z tematem. Oby tak dalej, ja też od weekendu wracam do zarobku bo hajs się skończył. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 16-01-2015 20:34 13 i 14 dzień
15 i 16.01.2015 r. Wczorajszego dnia nie było posta, ponieważ wstydziłem się dać taką relację z dnia... - Dziś jest o wiele lepiej, mam czas (wczoraj 5 godzin bezsensownie rozmawiałem z chińczykiem w sprawie telefonu...) Na jutro jestem super przygotowany - uznaję dzień dzisiejszy za BARDZO udany Zarobki: Dzień wczorajszy: 94 - Wizyty 6 - Rejestracja 6.38 % - Skuteczność 33.00 zł - Zysk O 20:30: 169 - Wizyty 17 - Rejestracja 10.06 % - Skuteczność 93.50 zł - Zysk Dziękuję Wam! W tym miesiącu zarobiłem 1126.30 zł (z czego się bardzo cieszę!) w serwisie leadmore RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Tidus - 16-01-2015 20:41 Nie chce mi się sprawdzać w pirewszych tematach ile masz lat, ale strzelam ze z 2 lata młodszy ode mnie. Przy moich pierwszych wypłatach z PPA, właśnie 2 lata temu, zareagowali dość mocno, bo ukrywałem wypłatki i wrzucałem je na paypal i inwestowałem domene/hosting itd., a na bank pirewszy raz wypłaciłem już czterocyfrówkę. Nigdy nikomu nie mowilem ze zarabialem i że zarabiam dalej, znajomi nie wiedzą, a z rodziny tylko rodzice i rodzeństwo. Raz się dowiedział brat cioteczny mojego wieku i to byl horror, bardzo nie polecam. Brak motywacji pewnie ze względu tak jak i ja. Dużo pieniędzy, a tylko tyle lat. Na co to wydawać, a poza tym pieniądze i tak wpadają same, tak ? Nic nie trzbea czasem robić, a i tak rosną. Tak to już jest. Wracaj do motywacji. Ostatni raz zagladalem tu na poczatku dziennika jakoś i nie było mi miło, wymądrzałeś w końcu ! Powodzenia RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 16-01-2015 20:55 @up Dzięki, wiem - sam przeglądając dziennik kilka dni temu miałem niezły ubaw.. To dzięki forum się zmieniłem! Dziękuję! A co do wypłat to u mnie jest wręcz przeciwnie cała rodzina wie o moim zarabianiu, na Wigilię dostałem życzenia typu: Dużych zarobków To jest super, a co do motywacji (jak u dziecka ) już wróciła - ładna kwota zawsze motywuje |